banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 19:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8794 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192 ... 440  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Ebay!
PostPoslato: 05 Jul 2014, 16:09 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2010, 13:24
Juliette je napisao:
ako mi je danas postar ostavio obavijest da paket mogu podici u posti (pise naredni dan, tj.ponedjeljak), i misli se na lokalnu postu naselju, da li ja taj paket mogu podici danas dole u posti kod autobuske?

ne mozes J. Ta posiljka se nalazi u lokalnoj posti. Ako si bas nestrpoljiva ima opcija da trazis ponovo dostavu, pa bi ti mogli danas ili sutra dostaviti,ako si nestrpljiva...ta usluga se placa dodatno,ne znam koliko,davno sam zvala..ima broj na koji se zove,ja cesto taj reklamni flajer u sanduce dobijam...vjerovatno se mozes informisati u call centru poste srpske...pozdrav

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2014, 16:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Meni se dešavalo da čekam paket koji mi trebao kao za glavu, a nema poštara. I onda nađem u sandučetu papirić da nije dostavljen paket, jer nije bilo moguće dostaviti. Kao niko u stanu... Datum sutrašnji :) Nije ni pokušao dostaviti, nego samo ostavio papirić da ne bi on nosio paket.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2014, 18:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Maj 2007, 10:40
Ma može, samo zavisi od poštara kad razduži nedostavljene pakete. Može se desiti da si mu ti bila "zadnja na redu", pa da je odmah otišao do pošte i vratio paket.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2014, 19:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2004, 09:44
Maza je napisao:
Juliette je napisao:
ako mi je danas postar ostavio obavijest da paket mogu podici u posti (pise naredni dan, tj.ponedjeljak), i misli se na lokalnu postu naselju, da li ja taj paket mogu podici danas dole u posti kod autobuske?

ne mozes J. Ta posiljka se nalazi u lokalnoj posti. Ako si bas nestrpoljiva ima opcija da trazis ponovo dostavu, pa bi ti mogli danas ili sutra dostaviti,ako si nestrpljiva...ta usluga se placa dodatno,ne znam koliko,davno sam zvala..ima broj na koji se zove,ja cesto taj reklamni flajer u sanduce dobijam...vjerovatno se mozes informisati u call centru poste srpske...pozdrav

Iggy_PoP je napisao:
Ma može, samo zavisi od poštara kad razduži nedostavljene pakete. Može se desiti da si mu ti bila "zadnja na redu", pa da je odmah otišao do pošte i vratio paket.

Ma čekajte, gdje se onda nalazi taj paket, kad ga on pokuša dostaviti pa vrati? Vrati ga u lokalnu poštu, konkretno u mom slučaju ovu ispod zgrade? I to tu čuči i ja ne mogu podići do narednog radnog dana? :-? Ili se vraća dole na autobusku, pa onda sljedeći radni dan dolazi u moju poštu?

@Maza, znam za to da se može tražiti ponovna dostava, 1371 je broj telefona. Ne pada mi napamet da plaćam šta dodatno :-D Ionako su mi na carini ovo označili kao vrijednosno, pa moram platiti 3,10KM :roll:

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2014, 22:10 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2010, 13:24
J. Posiljka je u Tvojoj posti,ne vracaju u postu carine....ja sam jutros u svojoj postici preuzela nesto,pokusaj dostave je bio u srijedu,5 radnih dana bi tamo bila,a ondaa bi je vratili posiljaocu...otprilike uvijek idem u lokalnu postu na preuzimanje,moj postar dolazi iskljucivo kada nisam kod kuce....

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2014, 22:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ali zašto kažu da mogu podići tek od narednog radnog dana ako je već isti daj dan tu? :-?

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2014, 09:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Maj 2007, 10:40
Ja sam sticajem okolnosti najbliže toj na carini, tako da me moji paketi koje mi ne uruče čekaju tamo.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2014, 12:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
Juliette je napisao:
Ali zašto kažu da mogu podići tek od narednog radnog dana ako je već isti daj dan tu? :-?

E ovo i mene interesuje. Prvo sam mislila da nasi dragi vrijedni postari nosaju te posiljke sa sobom cio dan. Medjutim, kasnije mi u posti rekose da on nosi samo pisamca ili neke bas bas sitne stvari, ove ostale ni ne donose na vrata iako bi trebali.

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2014, 14:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

A.J.V.A.R. je napisao:
Juliette je napisao:

E ovo i mene interesuje. Prvo sam mislila da nasi dragi vrijedni postari nosaju te posiljke sa sobom cio dan. Medjutim, kasnije mi u posti rekose da on nosi samo pisamca ili neke bas bas sitne stvari, ove ostale ni ne donose na vrata iako bi trebali.

Bome moj nosi sve. I ako ih ima više, on sve ponese. Ustvari, koliko sam skontala on dolazi autom, parkira se tu ispred pošte i onda raznosi polako.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2014, 00:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jul 2013, 14:00
Narucujem robu koja ima vrijednost 48 KM,ali je aa postarinom preko 50 KM.Hoce li se to cariniti?

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2014, 07:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2005, 16:02
Vjerovatno nece!
Evo jedan cudni rekord:-)
Jutros mi postar donosi dve posiljke i otvaram prvu ok iz mjeseca juna narudzba.Gledam drugu kovertu cudna mi nekako sva ishandrena,otvaram a unutra sadrzaj na koji sam zaboravio totalno i za koji nisam htjeo ni otvarati slucaj zbog onih upozorenja od ebay-a!Bacam pogled na kovertu,a na njoj datum 28.10.2013-te
Pa ko je sad lud u picku maternu?!?!?!?!?

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2014, 12:04 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Feb 2009, 01:28
Kakva su vam iskustva sa DHL-om?

Zvali su me da mi je paket na carini u SA i da posaljem racun. Ispod 50 KM je vrijednost paketa sa shippingom, ali citajuci razna iskustva i na drugim forumima, zanima me da li bi mogli traziti da nesto platim (spedicija i sl)?

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2014, 14:57 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Okt 2006, 10:47
Šta god da se desi, molim te da podijeliš svoje iskustvo sa nama, jer sam nenkoliko puta imao priliku da kupim nešto što se šalje preko DHL-a, a vrijednost istog sa poštarinom je manja od 50KM. Svaki put sam izbjegavao kupovati te stvari, jer ne znam šta ovi na kraju odrežu da se plati kada paket dođe u BiH.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2014, 15:34 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Apr 2014, 11:12
iskustvo sa dhl,..,. artikal vrijednosti 83usd, postarina jos23,.,., hajd tablet bio vec utopio za 250km,.
od tog dana dhl zovem (dodji da te oderemo),.,

dolazi njihov sluzbenik donosi paket kaze jos 44km,. kontam zajebaje, nece da preda artikal dok neplatim,.,odbijam i zajdno u centralu u sarajevu,., kad tamo postarina placena samo do bosne(neko njihovo domace pravilo) i da sada moram to da platim,., saljem kinezu 23usd i trazim povrat za 83usd,., i od tada evo 2godine nista preko njih,.,samo veci lopovi mogu da budu na nasoj carini i posti koji otvore paket i uzmu sebi artikal,., i prijave ga kao izgubljen kada se raspitujes o istom,., a levat nosi sat na ruci koji je mahno

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2014, 15:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Katarina Velika je napisao:
Kakva su vam iskustva sa DHL-om?

Zvali su me da mi je paket na carini u SA i da posaljem racun. Ispod 50 KM je vrijednost paketa sa shippingom, ali citajuci razna iskustva i na drugim forumima, zanima me da li bi mogli traziti da nesto platim (spedicija i sl)?

Hajd bas javi kako je proslo. Meni su jednom htjeli cariniti paket vrijednosti 20ak KM (prije 3 godine), pa sam rekla da vrate nazad.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2014, 17:25 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Feb 2009, 01:28
Hm...

Svakako cu podijeliti iskustvo sa vama kad se ovo zavrsi. Pitala sam kad su me zvali, trebam li jos njima ista platiti i receno je da ne znaju tacno i da vjerovatno ne bi trebalo jer je vrijednost manja od 50 KM, pa se nece cariniti i da je postarina placena (free shipping je na toj stranici).

Vidjecemo kako ce se stvari dalje odvijati.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2014, 23:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

051-324-380 Je li to broj carine u Banjaluci?
Vidim danas propušten poziv, sad se sjetih da su možda oni.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2014, 23:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2010, 16:23
Zna li se desiti da pošta ne javi da mi je stigao paket i da ga zadrže kod sebe?

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2014, 15:47 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Samo ako je nešto dobro u paketu...

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2014, 16:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2010, 16:23
Kako to misliš dobro? Ima par pošiljki koje mi trebaju stići, a stigla samo jedna. A krajnji rok predviđen za dostavu još malo pa će proći.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8794 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192 ... 440  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]