banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 17:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 6401 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169 ... 321  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ADSL
PostPoslato: 13 Sep 2014, 19:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
+1

Nakon ona 2-3 normalizovao se, al' danas ubija u pojam.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2014, 19:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Maj 2007, 10:40
danijell je napisao:
Jedina alternativa je ELTA... Lutrija je sa njima. Izbor boli glava.

Jepse ti, momčino! Ti bar imaš izbor. Zamisli koliko sam ih ja brainfuckovao, kad su mi konačno poslali jednog iskrenog i koji mi je rekao "tebi je istekao ugovor prije više od dve godine, tako da se bez problema možeš otići raskinuti". Ladno ima 2-3 godine od isteka ugovora, al nemam izbora, imam samo mrljavi adsl.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2014, 04:31 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 19 Avg 2004, 10:38
Ako nemas alternativu onda bar iskoristi njih maksimalno, recimo sada imas akciju da do 4 mjeseca placas net 1KM, ali moras da produzis ugovor, nisam siguran, jer nisam proucio, ko sve moze da iskoristi ovu ponudu, nadam se da mozes i ti....naravno, ovo samo ako mislis/moras i dalje da koristis njihov net...

Svi smo saglasni da je najevi problem sto ovdje u stvari nema prave konkurencije, treba nam bar jos jedan pravi operater koji mora da bude jak bar priblizno kao mtel, ako ne i jaci...ali ja mislim da nema sanse da tako nesto docekamo ovdje kod nas....mozda ako se pronadje rudnik zlata vrijedan milijarde ili nafta, tada nama sigurno dolaze zapadne demokrate da nam POMOGNU oko tih zaliha, a sa njima mozda i jos jedan provajder :D....

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2014, 09:01 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Ja stvarno ne razumijem šta vi očekujete od jednog Internet provajdera... niko nije imun na prekide, kako kod nas, tako i u inostranstvu, brzine su solidne, cijena bi mogla biti malo niža, ali nije ni to sad nešto drastično... a to što vi tražite perpetuum mobile za 5 KM mjesečno...

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2014, 09:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Do ovog sad cirkusa, nisam imao nijednu zamjerku na nji'ov ADSL, unazad tri godine.
To im je najkvalitetnija usluga; mada to nije tesko pored mrtve mobilne telefonije i IPTVa.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2014, 10:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Maj 2007, 10:40
Sa Taškom se slažem u potpunosti. Meni je cijena sasvim prihvatljiva. Prekidi mi ne bi smetali da su jednom mjesečno ili jednom u godinu, ako i toliko, kako je bilo prije. A ovo sad dnevno po nekoliko puta, smatram da ne pretjeruje niko kad se žali.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2014, 11:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kod mene je nesretni Opet trio start, ako uzmem sad u toku ove akcije Open trio, je l' dobijam popust ili ne?

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2014, 12:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Nije ni meni problem da nekada "pukne" net, ali ovo je bilo previše. I nije pomoglo zamjena konektora. ali sam danas skontao da je problem u kablu od splitera do modema.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2014, 12:39 
Pripravnik
Pripravnik

Prije ovog sto se desilo u poslednjih mjesec dana, ja sam njih hvalio, cak na ovom forumu pod temom "elta opticki internet" ja napadam eltu i njihove usluge, a posebno njihovu uzasnu podrksu, a hvalim mtel podrsku jer sam tada bio i elta i mtel korisnik, sada sam samo mtel korisnik i evo sta se desilo! Ja sam medju prvim korisnicima open paketa i to odmah open trio plus i znam kako to kod njih radi od pocetka!
Ovo sto su sada napravili, i jos ni rijeci o tome na njihovom sajtu, je prava sramota za jednog provajdera!

@shakal mislim da je najbolje da ih nazoves ili da odes do prvog prodajnog mjesta i pitas...

@danijell ako se to tebi pocelo desavati u poslednjih mjesec dana onda sam 99% siguran da ti nece pomoci ni da promjenis sve kablove do centrale jer je problem kod njih!

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2014, 12:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Ako pomjeram kabl na jednom dijelu i onda se slika "zaledi", onda sam prilično siguran da će njegova zamjena riješiti problem prekida.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2014, 12:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 13 Maj 2007, 20:17
enter_name da te pitam ako su ovo solidne brzine, čitaš li ti temu ko je kriv za prespor internet u RS? Isti taj mtel u Srbiji nudi 50\2 za 1800 dinara mjesecno i ti kažeš solidne brzine, a šišaju nas samo tako, čisti monopol, bez konkurencije...

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2014, 13:05 
Pripravnik
Pripravnik

@danijell sve je moguce, eto srece da je to problem...

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2014, 15:29 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
mic, citam ja tu temu; poredjenja sa drugim zemljama iz okruzenja nema smisla iz vise razloga, nije isto kupiti kapacitet u Zagrebu ili Beogradu i Banjaluci, velicina trzista, pa i konkurencija koju spominjes... tako gledajuci, mi smo po svemu iza vecina zemalja Evrope, najbolje da organizujemo kolektivno samoubistvo i rijesimo problem :-S

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2014, 13:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
Unapređenje internet servisa

Važni strateški ciljevi kompanije Mtel svakako su obezbijeđivanje i ponuda najsavremenijih usluga. Kako bi naši korisnici bili zadovoljni, svakodnevno radimo na unapređenju svojih servisa. S tim u vezi, obavještavamo vas da će se od utorka, 16.9.2014. do subote, 20.9.2014. godine, u periodu od 00:00 do 08:00 časova, vršiti radovi na unapređenju internet servisa koji će svakako omogućiti još kvalitetniju komunikaciju svim našim korisnicima.

U toku ovih radova mogući su kratkotrajni prekidi u normalnom funkcionisanju saobraćaja korisnicima ADSL-a, korisnicima iznajmljenih linija za internet, na servisima mobilne mreže koji zahtjevaju konekciju preko interneta (m:dopune, VAS servisi, Blackberry), kao i korisnicima web hosting i mail servisa.

Hvala na razumijevanju i nadamo se da ćete i dalje uživati u kvalitetu naših usluga.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2014, 13:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Oganj vas spalio

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2014, 14:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Ionako u periodu od 00:00 do 08:00 časova ne koristim net. :)

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2014, 23:31 
Pripravnik
Pripravnik

Ja prosto ne mogu da vjerujem, pa zar su se sjetili da nesto objave vezano za trenutnu situaciju!!!?? Naravno, kako su oni ovo napisali to izgleda kao da su to neki redovni radovi na odrzavanju i unapredjenju usluge, a ne da su to radovi koji prvenstevno trebaju da rijese probleme za koje izgleda samo mi znamo!
U svakom slucaju, nadam se da ce za ova 4 dana uspjeti da bar vrate na ono staro stanje i isto tako se nadam da su bar malo mislili na sutra jer sa adsl opremom koju oni imaju oni su vec na maksimumu, a drugi nude i optiku...

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2014, 14:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2010, 10:22
<Enter_name> je napisao:
mic, citam ja tu temu; poredjenja sa drugim zemljama iz okruzenja nema smisla iz vise razloga, nije isto kupiti kapacitet u Zagrebu ili Beogradu i Banjaluci, velicina trzista, pa i konkurencija koju spominjes... tako gledajuci, mi smo po svemu iza vecina zemalja Evrope, najbolje da organizujemo kolektivno samoubistvo i rijesimo problem :-S

Istina, pošto smo u skoro svim sferama na samom dnu Evrope, bespredmetno je poređenje čak i sa regionom, tako da shodno tome, ni ne očekujem brzine interneta kao u Srbiji i Hrvatskoj. Međutim, meni je nepojmljivo da nacionalni provajder nudi brzine debelo ispod prosjeka BiH, štaviše, u poređenju sa ostalim provajderima, mtel-ov ADSL je gotovo na začelju.

Slika

Shvatam ja da je to umnogome do konkurencije, ali oni to zloupotrebljavaju do krajnjih granica. A pritom, (trebalo bi da) imaju najkvalitetniju infrastrukturu. Na stabilnost i kvalitet konekcije uopšte bar donedavno nije moglo da im se pretjerano zamjeri, na to u ovih 5 i po godina ne mogu da se požalim, ali što se tiče brzine, tu apsolutno zaslužuju svaku kritiku.

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2014, 21:54 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2009, 16:08
Stvarno su jadni. Ali to ti je monopol, ja samo m:tel mogu izabrati, ništa mi više nije dostupno.

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2014, 22:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Nema Telemacha u IS? Jel ti barem negdje blizu njihov signal?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 6401 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169 ... 321  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]