konfig je napisao:
@mesečeva_kći
ako sam te dobro razumio, ti ocekujes da oni dodju do tebe i da rijese ovaj problem???
Moras da znas da ovaj problem oni nece moci da rijese tako sto ce da dodju do tebe i da nesto poprave (restartuju tvoj modem/router), oni, po svemu sudeci, imaju velike probleme kod sebe, u svom nekom glavnom centru, neko je bas bas zeznuo podesavanja ili je prestao da radi neki vazan router/switch...
Po meni, mislim da je nesto prestalo da radi, a naravno oni nemaju rezervni, a posto ta oprema kosta citavo bogatstvo, to kod nas nije lako ni nabaviti, vjerujem da oni jos uvijek cekaju da im stigne zamjenski uredjaj, a do tada sve radi na nekom backup sistemu, a mi vidimo kako to radi...
Nije iskljucena ni varijanta gdje je neki njihov super strucnjak nesto zeznuo, a onda nekoliko dana pokusavo da to popravi, a zatim se ipak odlucio da pozove nekoga u pomoc, pa dok onda taj neko stigne, pa dok onda on radi nekoliko dana i naravno svo to vrijeme mi totalno uzivamo...
Sve u svemu, da su kod njih upali i marsovci, svi se slazemo u jednom, da je totalno, ali bas totalno neprihvatljivo da problemi traju 7 dana i da na njihovom sajtu nema NIKAKVO ZVANICNO OBJASNJENJE!!!!
Naravno, na sajtu su razne reklame - navlakuse, lazi...sms-om svaki drugi dan spamuju korisnike, ali vaznih obavjestenja i objasnjenja nema!!!
Kao sto neko vec rece, oni se trenutno bas muski trude da od elte preuzmu prvo mjesto i to u kategorijama:
- stabilnost mreze
- podrska
- obavjestenja na sajtu
Sigurno nisu u pitanju novci, nego zaposljavanje nestrucnih ljudi pa kad se desi bilo koji kvar, niko ne zna popraviti.
Tako je sad u svakoj firmi i instutituciji, nevezano da li ona ostvaruje 100 miliona profita kao sto je telekom ili pravi gubitak od 50 miliona kao sto su zeljeznice.
U Vladi, opstinama, komunalnim preduzecima...svugdje su na celu ljudi koji su pokupovati diplome na privatnim fakultetima i vode te firme i institucije pa je sad kolaps svega.