Lumber Jack je napisao:
Ma, kakvi su to onda strucnjaci, kada mogu da dozvole sebi ovako neprofesionalno ponasanje, da ne izadju u javnost sa zvanicnim saopstenjem, sta god da je u pitanju, normalno je da moze da se desi, kvar ovakav onakav, virusi... Ali zasto zaboga ne napisu nesto na sajtu Mtela, umjesto sto na svakom cosku gledamo onu Aidu i ostale pozere na besmislenim akcijama, i da nas smaraju sa reklamnim porukama svaki dan, iako niko ne zeli da prima takve poruke (odnosno, morala bi biti opcija da se odjavis sa te liste, to nije gratis usluga, vec placen servis, zasto onda reklame?).Takodje, ako je vec ovako, zar ne bi bilo fer da kazu da jedan mjesec ne platimo taj internet jer je usluga uzasna. Ali ne, racuni uredno stizu, pa ti placaj i trpi brale, ko te je.e.Sve u svemu, odvratno i neodgovorno ponasanje, i mogu tako samo zato sto nemaju neku bas jaku konkurenciju. Zivim za dan kada ce da uleti ovdje neki stranac i oduva ih, i pokaze kako se posluje, a njima zelim sto skoriju propast.
Upravo, u tome je poenta, ubo si u srž čitavim postom.Nije ovdje riječ samo o kvalitetu ADSL usluge, već i o odnosu prema korisnicima, koji je za svaku osudu, da ne upotrijebim neku težu opservaciju. Polomiše se od brisanja komentara na fejsbuk stranici, umjesto da izdaju saopštenje, u kojem će da objasne situaciju i upute izvinjenje ljudima, i tako iskažu makar malo poštovanja prema onima od kojih žive. Naravno, od toga nema ništa, kao što smo uostalom i navikli od mtela, a kamoli da će se ponijeti džentlmenski i umanjiti račun za ovaj mjesec za 20-30%, i tako na najbolji način pokazati da zaista cijene korisnike. Međutim ovo traje već 3-4 dana, a oni se i dalje prave ludi, i više mi smeta to od samih problema.
Druga je priča to što ja plaćam čak 34 KM za bijednih 3584/320 kbps (u praksi 360-370 kBps), i što ove godine nema ništa od povećanja brzina, a ko zna i za sledeću. Znam da zbog konkurencije nije relevantno poređenje, ali čisto primjera radi, za te pare, zapravo čak i nešto jeftinije, BH Telecom daje 10 Mbps/512kbps, a Telekom Srbija 10/1 Mbps + WebTV.