banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 23:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 931 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 47  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Sep 2008, 10:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Zašto? Šta sad ne valja?

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2008, 19:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2008, 11:23
Ima li ista od organizovanja i trazenja boljih paketa od blica, ili ste zadovoljni postojecim stanjem???

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2008, 19:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Kakvo organizovanje i traženje boljih paketa?!

Da se organizujemo i tražimo niže cijene napolitanki, eurokrema, čokolade sa lješnjacima, paste za zube, soka od jagode i sličnog u prodavnicama?

Kome se ne sviđaju paketi kod jednog provajdera neka čeka ili neka se prebaci na drugi provajder.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2008, 22:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Hoce biti sta od novih paketa? Blizi se mjesec oktobar, a ljudi ni najavu ne daju. Neki su spominjali 26. sept, medjutim nista :(

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2008, 22:49 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2007, 23:37
izgleda corak!

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2008, 00:33 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Okt 2005, 12:12
Pa ako je teol odugovlacio skoro godinu dana, moze i blic jos malo izvuci od nas :D

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2008, 08:26 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Može, ali do kada? Ugovori polako ističu, teško je povratiti mušterije. Većina ljudi je zadovoljna sa najjeftinijom ponudom, a to je nekih 20KM za 256kbps, ne vjerujem da u Blicu mogu značajno ispod te cijene. Jedino da ponude veću brzinu za taj novac...

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2008, 12:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2006, 02:36
Citat sa njihovog helpdeska:
Citiraj:
Sada nisam u BLIC.NET/ANEKS-u, pa ne mogu reći konkretno šta se sprema, ali koliko vidim, mladen je već najavio neke novosti; poznajući postupak, vjerujem da je većina stvari već izdefinisana, ali postoji ona dosadna procedura sa papirologijom koja se mora ispoštovati. Lako je prije dvije i tri godine bilo, dok je BLIC bio privatna firma, u rukama jednog čovjeka; odluči se za paket, objavi, reklama ide i sve super. Sada o paketima odlučuje bar 10 ljudi, a da ne spominjem procedure kod Regulatorne Agencije za Komunikacije. Jeste li znali da se mjesec dana prije objavljivanja paketa moraju isti poslati njima na odobravanje? A to je samo jedna prepreka u "brzom" mijenjanju cijena i usluga.
A placanje.... Izgleda da sam jedina budala u Banjaluci koja je platila prekoracenje za jul, kad im pola mijeseca nije radio softver za pracenje protoka (ne samo na sajtu nego ni na serverima, bez obzira sta oni pricali...) ali su rekli (nezvanicno, posto niko ne smije nista da garantuje da kasnije ne bi imao problema sa "gazdama") da ce ukoliko usvoje zalbu uracunati taj novac u buduce (da, mnozina) racune ... Cekam postu, mozda i ne budu papci na kraju.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2008, 18:45 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 28 Sep 2003, 20:33
Ja ne mogu da vjerujem da je BLIC toliko glup ispao. Pa sta imaju softver umjesto menadzera pa nisu znali da ce morati odgovoriti na teolovu ponudu? Svi korisnici sto odu na teol potpisuju ugovor. Nema sanse da ce onda preci na blic posle... Umjesto da su prije 2 mjeseca ponudili ili barem najavili nove pakete za korisnike. SIgurno bi ih imali vise nego kada su bili na vrhuncu a ne kao sad...

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2008, 20:31 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
^^^ Da ali treba imati na umu da se ipak vise ljudi prikljuci nego sto raskine ugovor.

4 Ford fieste samo pletu po gradu... :)

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2008, 10:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
mangia je napisao:
^^^ Da ali treba imati na umu da se ipak vise ljudi prikljuci nego sto raskine ugovor.

4 Ford fieste samo pletu po gradu... :)

Pletu, pletu...skidaju ljudima opremu koji su raskinuli ugovor. Pa jer stvarno mislis da sad neko pored teolovih paketa, ko se prikljucuje na sirokopojasni net, uopste razmislja o blicu. Ok, nadje se uvijek par izuzetaka, ali to je jako mali broj.

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2008, 10:53 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Blic trenutno ima najlošiju ponudu, najviše cijene i jedini je koji ograničava protok. Plus što je mnogo lakše staviti spliter, nego antenu i provući još kabl. Čisto sumnjam da im posao cvjeta.

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2008, 11:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Tommy Vercetti je napisao:
Pa jer stvarno mislis da sad neko pored teolovih paketa, ko se prikljucuje na sirokopojasni net, uopste razmislja o blicu.

Novi korisnici uvijek idu onom provajderu koji ima najbolju ponudu u datom trenutku. Ali stari korisnici ne mjenjaju provajdera ako neki drugi ima manju cijenu za samo par KM, osim ako ima problema sa konekcijom. Zato provajderi i imaju potpuno iste cijene ili se one razlikuju u tih par KM zbog kojih niko neće mjenjati provajdera. Oni koji su sada na Blicu čekaju da vide hoće li biti nekih novih paketa, i mogu samo da čekaju, kao i ja :). Ali glavno je da su problemi sa konekcijom riješeni, mada vidim da na nekim drugim AP-ovima problemi i dalje postoje, na sajtu se iz obavještenja može vidjeti da u zadnje vrijeme rade na tim prostupnim tačkama, jednoj po jednoj, možda čekaju da prvo to sve riješe prije nego što ubace nove pakete.

Novi paketi inače kreću od 1. u mjesecu a pošto Blic još uvijek nema ništa ni u najavi da li to onda znači da nema ništa novo bar do 1. novembra?! :confused2:
Ili možda ipak iznenade ranije...vidjeće se.

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2008, 23:37 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 28 Sep 2003, 20:33
Citiraj:
Produženo radno vrijeme tehničke podrške

U cilju pružanja što bolje usluge našim korisnicima, produžili smo radno vrijeme naše tehničke podrške i ono je sada:

Ponedjeljak - subota: 07:30 - 24:00
Nedjelja: 09:00 - 17:00

http://blic.net/index.php?id=64&vijest=414

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2008, 23:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Super. Sad ce vise vremena provesti govoreci da ne znaju u cemu je problem, ali da ga pokusavaju rijesiti :lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2008, 23:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56

Poslednji put menjao emeritus dana 22 Dec 2008, 04:13, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2008, 06:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
emeritus, novost vazi od 29.09.08. tj. danas tj. ponedeljka.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2008, 15:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Feb 2008, 02:17
Kao što reče neki lik na njihovom helpesku, na teol se čeka već duže od godinu dana....i sad kad blic treba sačekati dva-tri meseca, odmah svi frku dižu. Imam WADSL, i hvala bogu, nisam imao problema dosad. Slažem se da su cene previsoke, u odnosu na druge. Ali, bože moj, može se malo sačekati...Svi bi odmah raskidali ugovore...

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2008, 17:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2002, 01:00
Citiraj:
Ali stari korisnici ne mjenjaju provajdera ako neki drugi ima manju cijenu za samo par KM, osim ako ima problema sa konekcijom.

Koliko ja vidim ovde se ne radi o "samo par KM" nego se radi i o ogranicenju saobracaja naspram flat-ratea...

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2008, 18:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Nisam govorio o odnosu ostalih prema Blicu u ovom trenutku jer Blic kasni sa novim paketima, govorio sam o odnosu među provajderima nakon što svi predstave nove ponude. Tako su sada ujednačene ponude među svim provajderima osim Blica, a biće i sa Blicom nakon što oni konačno izbace nove pakete.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 931 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 47  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]