banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 23:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 931 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 47  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Avg 2008, 16:42 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Okt 2005, 12:12
Sto nas vodi do zajednickog zakljucka da je blic ipak prevazisao svoje kapacitete naglim rastom korisnika.. ali juce i danas sasvim dobro radi, nadam se da su popravili situaciju ovim premjestanjem i sta su vec radili.. ali rano je jos zakljucivati, ali jos me i raduje sto ce teol privuci nove korisnike i tako(ako bog da), rasteretiti blic, jer meni licno se ne prelazi na teol zato sto mi ne odgovara upload brzina, zato sto djelim net na dva racunara.. jer ja bez 128k uploada nemam sta traziti na netu :)

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2008, 17:40 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 28 Jan 2007, 09:30
fatboy je napisao:
Sto nas vodi do zajednickog zakljucka da je blic ipak prevazisao svoje kapacitete naglim rastom korisnika.. ali juce i danas sasvim dobro radi, nadam se da su popravili situaciju ovim premjestanjem i sta su vec radili.. ali rano je jos zakljucivati, ali jos me i raduje sto ce teol privuci nove korisnike i tako(ako bog da), rasteretiti blic, jer meni licno se ne prelazi na teol zato sto mi ne odgovara upload brzina, zato sto djelim net na dva racunara.. jer ja bez 128k uploada nemam sta traziti na netu :)

I ja mislim, da je upload ispod 128 kbps premalen.

https://www.blic.rs/vesti/politika/dodi ... im/szjxs4h

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2008, 17:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2008, 11:23
Drugari danas WADSL radi kao DOXA. Sta je reci? AP Sibovi. Ja sam iznenadjen i odusevljen :D

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2008, 18:23 
Veteran
Veteran

fantastikus1 je napisao:
Drugari danas WADSL radi kao DOXA. Sta je reci? AP Sibovi. Ja sam iznenadjen i odusevljen :D

E neka, to je dobra vijest. Bitno je samo da postoji konkurencija. U Sloveniji, ako zelis da se prikopcas na t-2, oni preuzimaju na sebe da te odjave sa trenutnog provajdera, i prijave na njihov i obavljaju svu papirologiju za tebe. Tvoje je samo da dodjes kuci i uzivas u brzom internetu :)
Sad cemo i mi u firmi preci na internet veci od megabita za mali novac a to je donedavno kostalo dosta novca. Konkurencija je zakon.

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2008, 21:00 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
^^^ Kako neko drugi moze raskinuti tvoj ugovor ? Odem ja i poraskidam sve ugovore telekoma? Sutra vam se jave marsovci a prekosutra telekom kljuc u bravu ?

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2008, 21:15 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 12 Jun 2008, 22:22
Pa oni su firma.Ti kod njih potpises ugovore u koji ma se nalaze tacke o tome kako oni raskidaju ugovor sa trenutnim ISP i oni odu tamo i rijese sve.
Npr potpises to u teolu i odu oni u blic pokazu im to i oni raskidaju.

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2008, 21:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2002, 01:00
mangia je napisao:
^^^ Kako neko drugi moze raskinuti tvoj ugovor ? Odem ja i poraskidam sve ugovore telekoma? Sutra vam se jave marsovci a prekosutra telekom kljuc u bravu ?

VJerovatno oni se pobrinu oko tehnickih detalja, a korisnik samo potpise i to je to

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2008, 21:56 
Pripravnik
Pripravnik

najvaznije je da je sada i nama obicnim smrtnicima dostupno 2mbps(dobro...ne bas obicnima).Mislim na teol i zonu.
Vazno je samo da je blic najgori muahahahah :evil:

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2008, 22:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2003, 23:39
lolwtf2 je napisao:
najvaznije je da je sada i nama obicnim smrtnicima dostupno 2mbps(dobro...ne bas obicnima).Mislim na teol i zonu.
Vazno je samo da je blic najgori muahahahah :evil:

Bez jakog Blica neće biti ni povoljnijih cijena i paketa kod Teola, i u nedogled ćemo plaćati 20-ak KM za 256 kb/s... Zato se moli bogu da Blic što prije dođe sebi i ponovo počne biti konkurencija Teolu.

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2008, 23:48 
Pripravnik
Pripravnik

Ha cjene nemogu vratiti na vece zar ne :P ,a ovo je za sada ok(jos da povecaju upload pa to ce biti...),jer net je stabilan i sve.
A blic se moze oporaviti ako da ogromne pare da si dovede jos kojih 155 mbps linka koji ce se napuniti opet za kojih mjesec dva.
Ja mislim da je glavni konkurent teolu zona pa elta.
Naravno,nadam se da ce doci neki novi igrac na teren i postati konkurencija sto kvalitetama sto cjenom.
Samo problem je sto za tako nesto treba adsl,a parice su vlasnistvo teola,tako da se tome bas i nemozemo nadati :(

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2008, 00:20 
Veteran
Veteran

Blicu bi bilo najbolje da se bazira na wimax, jer bi postao prava konkurencija teolu, a jos bi pokrivao i mnogo sire podrucje posto ce adsl biti u mogucnosti dobiti samo uze gradsko jezgro, jer cim se malo makne u neko prigradsko naselje, adsl je nedostupan a o selima da ne pricam.

U Crnoj Gori vec postoji wimax.

http://www.mtel-cg.com/cn.php?act=s&s=99

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2008, 08:03 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
O WiMax-u na našem području možemo samo sanjati, licenca je preskupa, a o opremi tek da ne pričamo... Jedina šansa za pojeftinjenje je deregulacija, pa kad svako provider bude mogao nuditi ADSL... Što se tiče Blica, Canopy je moćna platforma, ali je opet to bežična tehnologija što sa sobom nosi određene posledice. Što se tiče ostalih bežičnih providera, 2.4 GHz opseg ne može ponuditi nikakav kvalitet, tako da...

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2008, 13:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Ne radi internet vec preko 3 sata, osim na mobilnom. U petak nije radilo oko 6 sati preko dana

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2008, 13:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vader je napisao:
Ne radi internet vec preko 3 sata, osim na mobilnom. U petak nije radilo oko 6 sati preko dana

Kod mene funkcionise super i juce i danas. Jos nema nikakvih problema. AP Sibovi. :D

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2008, 16:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Evo došla veza negdje maloprije, znači nije je bilo preko 5 i po sati.

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2008, 14:54 
Zaista ne znam kako mozete to da trpite???

Vader kulturno raskines ugovor, jer jedna strana nije ispostovala ugovor (blic naravno), a zatim odesh i predash papire za teolov adsl ili eltin kablovski net i dovidjenja.

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2008, 15:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Mislim da nemam šta raskidati jer sam ugovor potpisao na godinu dana i godina je istekla. Ali razmišljam da pređem na ADSL čak i da se Blic dovede u red, jer ako bi mi prošao studentski popust za 61 KM bih imao 1536/192 a sad za 59 KM na Blicu imam 768/192, znači duplo brži download za istu cijenu :)

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2008, 16:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Drugari i danas WADSL frcera dobro na AP Sibovi. Valjda se nesto poboljsalo. Nema prekida vec tri dana.
Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2008, 18:02 
Vader je napisao:
Mislim da nemam šta raskidati jer sam ugovor potpisao na godinu dana i godina je istekla. Ali razmišljam da pređem na ADSL čak i da se Blic dovede u red, jer ako bi mi prošao studentski popust za 61 KM bih imao 1536/192 a sad za 59 KM na Blicu imam 768/192, znači duplo brži download za istu cijenu :)

Upravo, i ja cu uzeti studentski popus (da se pohvalim, upisah fakultet) i uzeti 387/64 i to mi je sasvim dovoljno za sada.

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2008, 18:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2002, 01:00
Vader je napisao:

Mislim da samo prilozis potvrdu da si student i eventualno ti kopiraju prve dvije stranice indexa, ne pitaju te kada kontas zavrsiti, kada ces zavrsiti, koliko imas odslusanih semestara, imas li uslov za sledecu godinu i slicne gluposti. Ako nista, izvadis potvrdu sa faxa, odes u teol i ako te ista pitaju napravis se lud ;)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 931 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 47  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]