banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Maj 2025, 22:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 42 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Apr 2011, 16:42 
Citiraj:
problem je sto je neka pametnica sa sarajevske carine rekla da ne zeli da na dusi nosi nekoga ko moze umrijeti od tih vitamina

Koji sve debili postoje na ovoj planeti, samo boze pomozi...

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2011, 19:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2010, 22:34
Debil!?! Izvini Tenssa, ali zašto je debil? Da li si pročitao šta je momak naručio:

Citiraj:
Pozz, narucio sam malo vecu kolicinu vitamina za licnu upotrebu, znaci multivitamini za opstu snagu, neke tablete za mrsavljenje i neke tablete za bolje raspolozenje, sve naravno na biljnoj bazi...

SkyzeR, Zašto to sebi radiš? :cry:

Prije nego što ospeš paljbu po meni, farmaceut sam po struci i znam mnogo štošta vezano za ove biljne preparate koji su "neškodljivi". I hašiš je je biljni preparat za bolje raspoloženje.

Svi preparati za mršavljenje (pa i biljnog tipa) mogu da izazovu mnogo problema. Ako ništa drugo, izazivaju gubitak vode i elektrolita, čime može značajno da se naškodi mnogim organima, srcu naročito. Da ne spominjem da su pacijenti koji uzimaju hemijski definisane preparate za mršavljenje (nazovimo ih lijekovima) pod strogim nadzorom ljekara zbog mnogobrojnih neželjenih efekata.

To što je nešto vitamin ne znači da je neškodljivo, postoje hipervitaminoze (pretjerane količine vitamina) koje su nekad problematičnije od hipovitaminoza. Plus, između preporučenih doza vitamina u SAD-u i u Evropi postoje ogromne razlike.

I nikad mi neće biti jasno kako se neko usudi da naruči viagru ili bilo kakav lijek ili dodatak prehrani preko interneta. ](*,)

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2011, 20:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Avg 2010, 21:51
E nek si mu reko... Jebt ako te muci debljina, idi na plivanje trcanje u teretanu, ali ostavi se tih govana ...

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2011, 20:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 22 Jan 2011, 14:59
Sve sto sam narucio, sam vec odavno probao, i izrazio sam se laicki, fala Bogu da ovo nije droga koja ce ti dati "high" osjecaj i da ti je sve ravno do neba, ne, ovo ti daje energiju, daje ti sna( imam problema sa nesanicom ) pa kad ustanes ujutro da se ne osjecas kao da si dosao sa rudnika u 3 ujutro.Sve i jedan od ovih vitamina sam vec probao kao sto sam rekao, ali nisu dostupni na nasem trzistu, u Srbiji i Hrvatskoj su na trzistu od pamtivjeka, ali nemam vremena ici u zg ili bg svako malo, a i desi se cesto da ih nemaju na stanju jer je velika potraznja.
Uostalom, ako ja hocu sebi da naskodim i da se roknem sa tim tabletama moja stvar :D po BL se dila droga koja ti daje na duze staze high to sky osjecaj, pa nikoga nije briga?Sto je najgore te droge PRODJU carinu u raznim paketicima, cak nekada i bez maskiranja, zato sto na carinama postoje ljudi koji rade za dealere, nije bitno kako to znam ali znam :).
Ali, vazno je da je proslo carinu i da ce biti uskoro kod mene, moze lock teme :)

DJ SKYZER - Balkan Party Mix #1

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2011, 20:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Uostalom, ako ja hocu sebi da naskodim i da se roknem sa tim tabletama moja stvar :D

Ja sam te lijepo upozorila, ali naravno: tvoj život, tvoja stvar. :wink:

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2011, 20:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2005, 19:08
@Phoenix
Kakve su kazne sad kod nas ako uhvate u apoteci nekog ko izdaje ljekove koji inace idu iskljucivo na recept,nalaz?

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2011, 02:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
Phoenix je napisao:
Ja sam te lijepo upozorila, ali naravno: tvoj život, tvoja stvar. :wink:

+1
druze ja bih ti savetovao da to batalis,poslije jebanje nema kajanja,nesanica vitamini i ostalo se moze rijesiti na drugi nacin.to je samo moje misljenje.a ovo poredjenje sa drogama i carini ti je krajnje glupo.

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2011, 19:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

insp_CaLLahan je napisao:
@Phoenix
Kakve su kazne sad kod nas ako uhvate u apoteci nekog ko izdaje ljekove koji inace idu iskljucivo na recept,nalaz?

Ne znam tačno, ali mogu da se raspitam. Ne znam jer ne radim u apoteci. Kažnjava se i radnik koji je dao lijek bez recepta i vlasnik apoteke. Pričali su mi da se zna desiti da inspekcija pošalje nekoga da kupi lijek i onda cap. Mada, svaki čovjek ima svoju apoteku gdje kupuje, tako da već zaposleni znaju kome šta da daju, pa ćete vidjeti da npr. neka bakica dobije Lexilium bez recepta a vama traže izričito da ga donesete.

Ali i to je biznis kao i svaki drugi i profit postaje bitnija stvar od prave svrhe ali šta da se radi... :cry:

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 17:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Mar 2011, 10:23
Steroide nemozes kupiti u protein shopovima .. mozes ih samo zbaviti na ilegalu tj krseci zakon.. fakticki na isti nacin se do njih dolazi kao i u slucaju sa drogom preko dilera. Ja znam lika koji to prodaje ali nesmem ti davati njegov kontakt bez njegovog znanja da nebi sveti Petar dolazio po mene.. A sad pitanje.. Brate koji ce ti to QRAC... Da oprostite.. Jedi slaninnu, jaja, cjepaj drva, trci malo,, idi kod cure. vodite ljubav. udahni prirodu :)

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 18:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2003, 12:10
Slika

Izvini što me ne čudi tvoja nesanica i potreba za takvim preparatima kad vidim ovo. Ne ljuti se, ali kao što ovaj prije mene reče, čist vazduh, šetanje po parku, ispijanje koje kafe s društvom bi ti vjerovatno bolje došlo. No hard feelings... :-? :-?

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 18:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
Je l' ima još neki biser da se priključi temi :D

Što bi firme uvozile dijetetiku ako svako može naručiti xy kutija koje hoće? Da ih smaraju uzimanjem uzoraka za sanitarni, fito i pregled tržišne inspekcije? O da :)

Bennet, lik je rekao da se ne radi o lijekovima (navodno), a i da se radi o njima - link ti je "demode", od 2008. je snazi Zakon o lijekovima na nivou BiH.

Što se tiče izdavanja lijekova koji su na režimu "na recept" bez istog, kazna je 500 do 1500 KM - Zakon o apotekarskoj djelatnosti.

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2011, 06:59 
dtb_pro je napisao:
Slika

Izvini što me ne čudi tvoja nesanica i potreba za takvim preparatima kad vidim ovo. Ne ljuti se, ali kao što ovaj prije mene reče, čist vazduh, šetanje po parku, ispijanje koje kafe s društvom bi ti vjerovatno bolje došlo. No hard feelings... :-? :-?

Ne boj se ti za moj socijalni zivot, sto se tice parka idem svaki dan 45 minuta trcanja ujutru i skoro svako drugo vece setam sa djevojkom kroz isti ili pored njega bar. :wink:

Druga stvar odakle ti to da ja patim od nesanice, ili si me pobrkao sa autorom teme?

Citiraj:
Debil!?! Izvini Tenssa, ali zašto je debil? Da li si pročitao šta je momak naručio:

Ma ok, ali ako je regularno i zakonom dopusten uvoz takvih stvari onda ona nema sta da glumi zastitnicu neku, ako je dodatak ishrani to je njegova stvar sta konzumira, sem ako nije zakonom zabranjeno naravno...

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2011, 08:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
sto se tice parka idem svaki dan 45 minuta trcanja ujutru i skoro svako drugo vece setam sa djevojkom kroz isti ili pored njega bar

Kako uspijes, pored svih ovih silnih treninga, biti "mrtav" od penjanja na Sehitluke? :o :oops:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2011, 08:32 
Psihicki me vise smori. :)

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2011, 08:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2003, 12:10
tensSa je napisao:
Druga stvar odakle ti to da ja patim od nesanice, ili si me pobrkao sa autorom teme?

Sorry, do mene je...

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2011, 09:01 
Jbg, svi grijesimo... :)

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2011, 14:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 22 Jan 2011, 14:59
Ljudi dosta vise flameanja ali stvarno :D ti dijetski suplementi, dodatci prehrani da nadopunim, uopste nisu za mene, ali mi se ne da objasnjavati pa mi je jednostavnije govoriti u prvom licu. :D ionako sam ih odavno dobio od strane ups-a, chill ppl :D

DJ SKYZER - Balkan Party Mix #1

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2011, 18:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Da, za tvog dobrog druga su. Kao i obično! :wink:

Tenssa, ja sam mislila da su ti dosad izrasla kakva krila da odletiš na Šehove.Mislim, s obzirom na koliičinu pilećine i jaja koju tamaniš. :evil3: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2011, 19:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
On ko Zika, voli kokoske, narocito batake. :lol: :wink:

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2011, 05:58 
Ode tema u ...

@Phoenix

Spamerko... :P

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 42 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]