EiLeen je napisao:
Mislim da ću i ja to uraditi...
Samo reci prijatelju/prijateljici da ti otvori račun u Erste banci ili PBZ-u (Privredna Banka Zagreb). Kod otvaranja računa u tim bankama provjereno dobivaš debitnu Visa karticu sa CVV kodom (onaj troznamenkasti broj na poleđini kartice) koji ti je kasnije jaaaaaako bitan za kupovinu na internetu ili registraciju na PayPal-u. Neke druge banke u Hrvatskoj (npr. Zagrebačka banka) daju debitnu karticu BEZ CVV koda, što znači da tu karticu ne možeš koristiti na internetu, a tebi kartica baš za to i treba.
Ja lično imam Visu Electron od Erste banke (takođe iz Hrvatske), i nisam imao nikakvi problema sa njom jer kartica na poleđini ima taj CVV kod i sve odlično funkcioniše. Do sada sam obavio preko 20tak transakcija što preko PayPal-a što preko običnog upisivanja broja kartice i NIKAD mi je nisu odbili. Otvoriš si još NetBanking uslugu (5kn/mjesečno) i imaš uvid u sve svoje transakcije na internetu a i NetBanking ce ti biti potreban za registraciju PayPal-a. Toplo preporučam ovu karticu i više nikad necete imati problema sa kupovinom preko interneta jer je a ma baš SVUDA prihvacaju na internetu.