banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Maj 2025, 01:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 27 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 07 Feb 2007, 21:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2004, 13:53
Koju karticu tacno imas, i u kojoj banci si je izvaqdio (ako nije tajna, al mislim da ne bi trebalo da bude jer ne trazim broj kartice ;)) i koliko imas cifri (16, ili 19)?

Malo previse pitam znam, sry zbog tog, al kontam ja sebi karticu samo zbog MB-a da vadim, pa da ne izvadim pogresnu !:) ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Feb 2007, 13:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jan 2007, 13:38
Meni je prijatelj otvorio štedni račun u Hrvatskoj na svoje ime, dobio sam Visa Electron karticu i preko nje sam se registirao na hrvatski PayPal account i super funkcioniše u BiH :D Već sam puno toga kupio na eBayu. PAYPAL RULES :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Feb 2007, 23:43 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2006, 17:18
aLf je napisao:
Koju karticu tacno imas, i u kojoj banci si je izvaqdio (ako nije tajna, al mislim da ne bi trebalo da bude jer ne trazim broj kartice ;)) i koliko imas cifri (16, ili 19)?

Malo previse pitam znam, sry zbog tog, al kontam ja sebi karticu samo zbog MB-a da vadim, pa da ne izvadim pogresnu !:) ;)

VISA kreditna iz Rajfajzen banke. 16 brojeva + 3 sigurnosna broja... Da ne vadis kreditnu, jer se ceka relativno puno idi u Zepter banku, tamo izgleda nude neku "internet" karticu, pa vidi sta je tacno to.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Feb 2007, 23:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
zigizmund je napisao:
Meni je prijatelj otvorio štedni račun u Hrvatskoj na svoje ime, dobio sam Visa Electron karticu i preko nje sam se registirao na hrvatski PayPal account i super funkcioniše u BiH :D Već sam puno toga kupio na eBayu. PAYPAL RULES :D

Mislim da ću i ja to uraditi...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Feb 2007, 07:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2004, 19:45
Najdosadniji Bubnjar u BL je napisao:
..>Da ne vadis kreditnu, jer se ceka relativno puno idi u Zepter banku, tamo izgleda nude neku "internet" karticu, pa vidi sta je tacno to.

Smece. Mozes telefon da dopunis s tim servisom... :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Feb 2007, 09:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jan 2007, 13:38
EiLeen je napisao:
Mislim da ću i ja to uraditi...

Samo reci prijatelju/prijateljici da ti otvori račun u Erste banci ili PBZ-u (Privredna Banka Zagreb). Kod otvaranja računa u tim bankama provjereno dobivaš debitnu Visa karticu sa CVV kodom (onaj troznamenkasti broj na poleđini kartice) koji ti je kasnije jaaaaaako bitan za kupovinu na internetu ili registraciju na PayPal-u. Neke druge banke u Hrvatskoj (npr. Zagrebačka banka) daju debitnu karticu BEZ CVV koda, što znači da tu karticu ne možeš koristiti na internetu, a tebi kartica baš za to i treba.

Ja lično imam Visu Electron od Erste banke (takođe iz Hrvatske), i nisam imao nikakvi problema sa njom jer kartica na poleđini ima taj CVV kod i sve odlično funkcioniše. Do sada sam obavio preko 20tak transakcija što preko PayPal-a što preko običnog upisivanja broja kartice i NIKAD mi je nisu odbili. Otvoriš si još NetBanking uslugu (5kn/mjesečno) i imaš uvid u sve svoje transakcije na internetu a i NetBanking ce ti biti potreban za registraciju PayPal-a. Toplo preporučam ovu karticu i više nikad necete imati problema sa kupovinom preko interneta jer je a ma baš SVUDA prihvacaju na internetu. 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jan 2008, 16:18 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 27 Apr 2005, 11:50
da li sad mozemo i da primamo novac na paypal?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 27 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]