banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Maj 2025, 07:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 26 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2006, 13:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2005, 19:36
ledeni je napisao:
[05.09.06.] Nove ulice u zoni BLIC.cable usluge

U zoni pokrivanja BLIC.cable usluge od danas se nalaze i sljedeće adrese:

Cara Dušana 6 i 8
Talijanskog bataljona Mateoti 2, 4, 6, 8, 10 i 12
Đure Jakšića 4 i 6

U narednim dani spisak ulica će se povećavati, a o svemu ćete blagovremeno biti obaviješteni na našem Web sajtu.

Detaljan spisak zone pokrivanja, možete naći na ovom linku:
http://www.blic.net/?id=1099

P.S. Samo tako su se prosirili :mad: :mad: :mad:

Jope ledeni nedoceka internet hehehehe preskocise te u visokom luku :fist:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2006, 14:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2003, 23:19
mirko je napisao:
čitaj malo bolje - fino piše da će se u narednim danima spisak širiti. ELTA testira ulaz po ulaz i kada se adresa pojavi na spisku znači da 100% možeš dobiti priključak. Teoretski, već sada radi i npr. Đure Đakovića, ali nije provjereno od strane Elte.
U narednih par dana će osposobiti i Hiseta i Bulevar, uglavnom sve što je na ovoj strani Vrbasa.

Prijatelju moj,
ja tu pricu slusam ili ti ga citam,kao sto ti kazes,vec skoro 4 god.

Kad mi bude trebao advokat ja cu ti se javiti.Zasto ti svakom loncu moras biti poklopac???Samo te molim da ne branis Eltu.Mozes li ti mene ili nas bar malo saslusati i razumiti i reci sta ti to znaci "u narednim danima"?Dosta mi je tog zavlacenja i cekanja.Znam da istina boli ali od nje ne mozete pobjeci.Kod sebe imam papir od decembra 2002. na kojem pise da ce do juna 2003. Elta pustiti u rad kablovski internet.Ko ovde koga laze i nemoj molim te da se izvlacis na glupi nacin prebacivanja krivice na Eltu.Kriv je i BLIC.Danas sam zvao BLIC i normalno da oni pojma nemaju jer to nije njihova stvar.Rekli su mi da zovem Eltu i da s njima to vidim(standardno).Naivno nazovem Eltu u nadi da cu dobiti konkretniji odgovor i bar okvirni datum kada ce u mom kraju da puste net(dio Centra je u pitanju).Mislim da nema potrebe da opisujem detalje tog mucnog razgovora jer naravno da nisam mogao dobiti niti jedan obecavajuci odgovor.Samo su mi rekli da rade na tome i da za 15-20 dana ponovo nazovem pa ce mi onda MOZDA nesto reci.Kakav bezobrazluk.Ja bar ne obecavam ono sto ne mogu da uradim tj ispunim.Izgeda da ipak vazi ona stara narodna:"obecanje ludom radovanje".
Za svaku pohvalu su novi BLIC-ovi paketi ali sta da radim kad mi fizicki nisu dostupni.

Pozdravljam te u nadi da cu na kraju godine od Deda Mraza dobiti kablovski net jer koliko vidim drugi nacin ne postoji 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2006, 15:43 
Urednik
Urednik

Pridružio se: 11 Jul 2001, 01:00
ledeni je napisao:
Prijatelju moj,
ja tu pricu slusam ili ti ga citam,kao sto ti kazes,vec skoro 4 god.

od mene ne slušaš sigurno. Prijatelju.

ledeni je napisao:
Kad mi bude trebao advokat ja cu ti se javiti.Zasto ti svakom loncu moras biti poklopac???Samo te molim da ne branis Eltu.Mozes li ti mene ili nas bar malo saslusati i razumiti i reci sta ti to znaci "u narednim danima"?

ako ti bude trebao advokat, ja ti neću moći pomoći. nisam iz te struke, sorry.
Odgovaram na pitanja vezana za BLIC.NET, iz jednostavnog razloga - radim u toj firmi i dužnost mi je da dajem informacije korisnicima i potencijalnim korisnicima. Eltu ne branim, ni u kom slučaju, samo objašnjavam zašto neke stvari stoje tako kako stoje.
"U narednim danima" znači od danas 5.9. pa do polovine septembra ili kraće.

ledeni je napisao:
Dosta mi je tog zavlacenja i cekanja.Znam da istina boli ali od nje ne mozete pobjeci.Kod sebe imam papir od decembra 2002. na kojem pise da ce do juna 2003. Elta pustiti u rad kablovski internet.Ko ovde koga laze i nemoj molim te da se izvlacis na glupi nacin prebacivanja krivice na Eltu.

Eto, i Elta nije pustila Internet tada, nego tek nakon uspostavljanja saradnje sa BLIC.NETom. I mene tu nista ne boli, samo mi je zao sto nismo ranije uspjeli napraviti dogovor sa njima da zajedno idemo u to.

ledeni je napisao:
Kriv je i BLIC.Danas sam zvao BLIC i normalno da oni pojma nemaju jer to nije njihova stvar.Rekli su mi da zovem Eltu i da s njima to vidim(standardno).

BLIC je kriv zato sto ne daje pogresne ili nepostojece informacije? Ljudi iz prodaje sa kojima ti razgovaras mogu davati samo zvanicno odobrene informacije, a ne rekla-kazala i "cuo sam".
Zato se i trudimo da preko foruma damo sto vise nezvanicnih informacija, sta da ocekujete i kada.

ledeni je napisao:
Naivno nazovem Eltu u nadi da cu dobiti konkretniji odgovor i bar okvirni datum kada ce u mom kraju da puste net(dio Centra je u pitanju).Mislim da nema potrebe da opisujem detalje tog mucnog razgovora jer naravno da nisam mogao dobiti niti jedan obecavajuci odgovor.Samo su mi rekli da rade na tome i da za 15-20 dana ponovo nazovem pa ce mi onda MOZDA nesto reci.Kakav bezobrazluk.Ja bar ne obecavam ono sto ne mogu da uradim tj ispunim.Izgeda da ipak vazi ona stara narodna:"obecanje ludom radovanje".

za Eltu necu nista komentarisati, niti imam pravo niti znam kako i sta rade interno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2006, 17:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2003, 23:19
chova iz kingstona je napisao:
ledeni je napisao:
[05.09.06.] Nove ulice u zoni BLIC.cable usluge

U zoni pokrivanja BLIC.cable usluge od danas se nalaze i sljedeće adrese:

Cara Dušana 6 i 8
Talijanskog bataljona Mateoti 2, 4, 6, 8, 10 i 12
Đure Jakšića 4 i 6

U narednim dani spisak ulica će se povećavati, a o svemu ćete blagovremeno biti obaviješteni na našem Web sajtu.

Detaljan spisak zone pokrivanja, možete naći na ovom linku:
http://www.blic.net/?id=1099

P.S. Samo tako su se prosirili :mad: :mad: :mad:

Jope ledeni nedoceka internet hehehehe preskocise te u visokom luku :fist:

Sta da ti kazem prijatelju moj :drinking: Mislim da ti je sve jasno.
Odose prema Cairama i na Hiseta a mene nema ni u cevapima.
Bice bolje ako Bog da :D :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2006, 18:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2005, 19:36
Bice bolje i ja kazem, samo kad? :drinking: :drinking: :drinking:

Vrh

Tema posta: :P
PostPoslato: 19 Jan 2007, 17:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2002, 08:41
Jedno pitanje, ima li popust za studente na kablovskom internetu, vidim da teol na adsl daje 25%...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 26 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]