ledeni je napisao:
Prijatelju moj,
ja tu pricu slusam ili ti ga citam,kao sto ti kazes,vec skoro 4 god.
od mene ne slušaš sigurno. Prijatelju.
ledeni je napisao:
Kad mi bude trebao advokat ja cu ti se javiti.Zasto ti svakom loncu moras biti poklopac???Samo te molim da ne branis Eltu.Mozes li ti mene ili nas bar malo saslusati i razumiti i reci sta ti to znaci "u narednim danima"?
ako ti bude trebao advokat, ja ti neću moći pomoći. nisam iz te struke, sorry.
Odgovaram na pitanja vezana za BLIC.NET, iz jednostavnog razloga - radim u toj firmi i dužnost mi je da dajem informacije korisnicima i potencijalnim korisnicima. Eltu ne branim, ni u kom slučaju, samo objašnjavam zašto neke stvari stoje tako kako stoje.
"U narednim danima" znači od danas 5.9. pa do polovine septembra ili kraće.
ledeni je napisao:
Dosta mi je tog zavlacenja i cekanja.Znam da istina boli ali od nje ne mozete pobjeci.Kod sebe imam papir od decembra 2002. na kojem pise da ce do juna 2003. Elta pustiti u rad kablovski internet.Ko ovde koga laze i nemoj molim te da se izvlacis na glupi nacin prebacivanja krivice na Eltu.
Eto, i Elta nije pustila Internet tada, nego tek nakon uspostavljanja saradnje sa BLIC.NETom. I mene tu nista ne boli, samo mi je zao sto nismo ranije uspjeli napraviti dogovor sa njima da zajedno idemo u to.
ledeni je napisao:
Kriv je i BLIC.Danas sam zvao BLIC i normalno da oni pojma nemaju jer to nije njihova stvar.Rekli su mi da zovem Eltu i da s njima to vidim(standardno).
BLIC je kriv zato sto ne daje pogresne ili nepostojece informacije? Ljudi iz prodaje sa kojima ti razgovaras mogu davati samo zvanicno odobrene informacije, a ne rekla-kazala i "cuo sam".
Zato se i trudimo da preko foruma damo sto vise nezvanicnih informacija, sta da ocekujete i kada.
ledeni je napisao:
Naivno nazovem Eltu u nadi da cu dobiti konkretniji odgovor i bar okvirni datum kada ce u mom kraju da puste net(dio Centra je u pitanju).Mislim da nema potrebe da opisujem detalje tog mucnog razgovora jer naravno da nisam mogao dobiti niti jedan obecavajuci odgovor.Samo su mi rekli da rade na tome i da za 15-20 dana ponovo nazovem pa ce mi onda MOZDA nesto reci.Kakav bezobrazluk.Ja bar ne obecavam ono sto ne mogu da uradim tj ispunim.Izgeda da ipak vazi ona stara narodna:"obecanje ludom radovanje".
za Eltu necu nista komentarisati, niti imam pravo niti znam kako i sta rade interno.