Želim da iskoristim priliku da se požalim na m:tel

(u inat svima onima kojima su rekli da samo galamim kad su Elta i Blic u pitanju).
Ima par sati, brzina mi je očajna. Čisto reko' da probam, odradim reboot modema - ništa. Pogasim ga ja da ga ostavim bar koji minut down pa onda opet - ništa.
Spreman da u rekordnom roku ostavim kakav post ovdje (ruku na srce, stvarno nisam imao dosad priliku za to) otvorim prozor i nazovem ADSL podršku. Kulturno se predstavim i kažem problem sa brzinom pa da vidimo šta je (a spreman kao zapeta puška da se malo raspravljam sa nekim od operatera oko onog "provjerite modem, ugasite-upalite, mrežna kartica ovo-ono, virusi bla bla... jbg jutros sam ustao na lijevu nenaspavan

) kad ono k'o iz topa:
"Jeste gospodine, problem je sa brzinom i do nas je. Nije samo kod vas, imamo veći problem, do nas je (mislio sam da me za*ebava jer dva puta to naglašava), ali radi se na tome da se to što prije otkloni. Dotad obezbijeđujemo minimum, odnosno da bar imate konekciju (btw. imam nekih cca 200 kbps down-a)". Šta ću, ja mu samo "A-ham... Dobro de..."
Prvo sam se isfurao na ono "gospodine" (majku mu, pa zar tako zvučim preko telefona

), a zatim sam se isfurao jer me čova iskulira i odmah prebaci sve na njih pa nisam imao čestitih argumenata da se svađam bar malo da me mine želja

.
Eto, da ne kažete kako stalno vičemo da je m:tel sjajan, a pljujemo samo po drugima. Ali isto tako skrećem pažnju onima što spamuju ove teme raspravama o Elti i Blicu da osjete razliku između m:tela i konkurencije. Evo ja dočekao jednom u 6 mjeseci da se žalim na nešto. Pa uporedite...