banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 21:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 931 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 47  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Avg 2008, 12:14 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Okt 2005, 12:12
AP Sibovi.. ni nama sunce ne sija, vjeruj :)

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2008, 12:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
Ја сам окренут на Борчев стадион па имам исте проблеме... :cry:

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2008, 13:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2008, 11:23
fatboy je napisao:

Ha ha ha ha ha
I moja antenica gleda u Sibove i mogu reci da nisam zadovoljan sto se tice poslijepodneva. :(

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2008, 14:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Opet prekid 15 minuta

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2008, 14:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Kod mene ne radi vec par sati, ovo pisem sa mobilnog. Juce je prijatelj presao na ADSL sa blicovog kablovskog sa kojim nije bio zadovoljan. Znaci zeza dosta i na drugim AP-ovima, opsti raspad sistema. Jedan AP se moze shvatiti, ali vise njih i jos uz to se ne moze doci do tehnicke podrske...raspad sistema

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2008, 17:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Primjecujem da prije podne je manja opterecenost i WADSL dobro radi a u terminima kada se narod vraca sa posla je preoptereceno i dolazi do prekida veze. :(

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2008, 17:53 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 12 Jun 2008, 22:22
Hm bas se nesto mislim,da je blic mene poslusao kada su blii 100 x manji problemi nego sada i da je popravio taj mali kvar nebi sada izbili ovakvi problemi(u wirelessu nastaju lancani problemi i to zna svaki mulac koji se bavi netom).
Ali eto,nema veze,propast ce firma nista strasno,narod ce biti sretan i zadovoljan sa kablom sto je na kraju krajeva najvaznije ;).
A i ova ne odgovornost bas gledam nesto,prije 8-9 dana(nesjecam se sada bas koji dan) sam raskino ugovor.I oni su rekli nema sta vas nalog ima probleme bla bla bla blaaaaaa. i u roku od 2-3 dana cemo vam doci iskljuciti net.
E pazite ovo,oni su iskljucili za 1 dan net(vidio sam kada sam se spajao samo stoji Dialing blic.net dialingggg...) ali evo do dana danasnjeg nisu odnijeli antenicu.A pazite ovo,zahtjev za teola adsl sam podnio u prosli cetvrtak i momci su dosli u petak.da za jedan jedini dan su dosli.
A wadsl sam cekao prije godinu dana 3 sedmice jer i tada su imali neke probleme(bla bla bla sranja ziva).
mislim nema veze ne smetam ona antenica,bas je fensi 8) .samo me sramota da neko misli da imam blic wadsl :lol: :lol: :lol: :lol:
Ali bas me zanima kako ce ju nositi kada ja odem na more :).Mozda imaju helice pa ce da se spuste na zgradu da nose 8) .A za motorolino napajanje ce da angazuju ninje koje ce da udju kroz prozor i da ju odnesu.
hahahah ma lol :D
Blic :violent1: :knob:
Teol :thumbright: :headbang:

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2008, 17:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

lolwtf2 je napisao:
Hm bas se nesto mislim,da je blic mene poslusao kada su blii 100 x manji problemi nego sada i da je popravio taj mali kvar nebi sada izbili ovakvi problemi(u wirelessu nastaju lancani problemi i to zna svaki mulac koji se bavi netom).
Ali eto,nema veze,propast ce firma nista strasno,narod ce biti sretan i zadovoljan sa kablom sto je na kraju krajeva najvaznije ;).
A i ova ne odgovornost bas gledam nesto,prije 8-9 dana(nesjecam se sada bas koji dan) sam raskino ugovor.I oni su rekli nema sta vas nalog ima probleme bla bla bla blaaaaaa. i u roku od 2-3 dana cemo vam doci iskljuciti net.
E pazite ovo,oni su iskljucili za 1 dan net(vidio sam kada sam se spajao samo stoji Dialing blic.net dialingggg...) ali evo do dana danasnjeg nisu odnijeli antenicu.A pazite ovo,zahtjev za teola adsl sam podnio u prosli cetvrtak i momci su dosli u petak.da za jedan jedini dan su dosli.
A wadsl sam cekao prije godinu dana 3 sedmice jer i tada su imali neke probleme(bla bla bla sranja ziva).
mislim nema veze ne smetam ona antenica,bas je fensi 8) .samo me sramota da neko misli da imam blic wadsl :lol: :lol: :lol: :lol:
Ali bas me zanima kako ce ju nositi kada ja odem na more :).Mozda imaju helice pa ce da se spuste na zgradu da nose 8) .A za motorolino napajanje ce da angazuju ninje koje ce da udju kroz prozor i da ju odnesu.

Druze znas sta je tu problem. Na Lausu nemozes dobiti ADSL, mada je nova centrala u Sanskoj ulici. Zato sam bio primoran na antenicu blica. Pocinju radovi za otpr. mjesec dana u centru grada i kad se zavrse mislim da ce svi koji zele na podrucju grada moci imati ADSL. To govorim iz pouzdanih izvora jer cu biti ukljucen u radove. :evil3:

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2008, 19:06 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Mislim da Blic više nema ljudskih resursa da bilo šta napravi, i ovo korisnika što sad imaju im je očito previše (što se tiče podrške i održavanja).

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2008, 19:12 
Pripravnik
Pripravnik

fantastikus1 je napisao:
lolwtf2 je napisao:

Druze znas sta je tu problem. Na Lausu nemozes dobiti ADSL, mada je nova centrala u Sanskoj ulici. Zato sam bio primoran na antenicu blica. Pocinju radovi za otpr. mjesec dana u centru grada i kad se zavrse mislim da ce svi koji zele na podrucju grada moci imati ADSL. To govorim iz pouzdanih izvora jer cu biti ukljucen u radove. :evil3:

A jbg,a vazno je sto adsl radi na principu ulaznih linija znaci imas link od 100 mbps i imas 100 utora za 1mbps znaci nemoze se prepuniti pa ko na wadsl imaju ono link od 100 mbps a daju korisnicima 1000 mbps.Mah docice jednom adsl u cjeli grad ;).
A i teol radi na podruciju cjele RS nemogu si ono dozvoliti da budu jadni ko blic(ipak je blic samo BL i okolina),
Aj sretno vama sto ste ograniceni na wadsl :).

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2008, 19:21 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Prema tebi onda teol ima link od desetak gbps? Stvar je u tome da ako imaš mogućnost od 1000 priključaka, nećeš moći priključiti 1001. korisnika... a to nema blage veze sa brzinom koju ćeš dobiti. I nijedan internet provider nema link koji bi mogao da podmiri maksimalno moguće opterećenje od strane korisnika (pa ni sam teol).

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2008, 19:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Sep 2004, 01:11
kod mene taj WADSL radi ko bombona, problemi su rijetki u kratkotrajni, ping dobar :lol: , down/up dobar,
Slika
AP Paprikovac ma sve super ali držati sada smo 10 GB u paketu od nekih 40 KM mjesečno je "malo" nekonkurentno, a čini mi se da je prošle godine kada su reklamirali uslugu bilo neke priče o držanju koraka sa konkurencijom, tj. "obećanja" da će uvijek biti "lider na tržištu" :-? (šta god to značilo...)
Dakle, bilo je lijepo dok je trajalo ali sada se prelazi na Teol ADSL, a u Teolu daju i studentski popust ( flat za 22 KM :D ), dok u Blicu još nisu čuli za takve stvari
TEOL, HERE WE GO!!!

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2008, 20:31 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2008, 10:42
Propast Blic, zivio Teol!!!!!!!!!!!!!!

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2008, 20:38 
Pripravnik
Pripravnik

@ enter.
Znam da to nema veze ni da teol ima 110 gbps(ali da ima barem 500 mbps e ima vala).A i sada kako su povecali brzine sigurno su jos lika donjeli.
Meni je sada realna brzina 450/110 ali je super.Jer brate mili nit puca,24 sata imam,ping je odlican :D :D :D :D,skida relativno ok brzinom(sa rapida 54-56 kBps,dok npr sa megauploda 70 kBps :SSSS pa sam sada ko mutav navalio na megaupload :)).
Ma kazem ti adsl je adsl,zica je zica 8)
Pa npr u hr ovaj tcom nema ni on gpbs pa opet ima ok net(e sada sto su kod njih 2 mbps malo a 6-7 dobro je durga prica,pa kada mjesto 6000 kbps vide 5500 kbps pa pizde je druga stvar).
Ali nema veze ovo je dobro.
Kada bude 1024/128 tada ce realno skidanje biti 100-110 a ne 128,jer tako je to(a opet mozda i bude 128 ko bi ga znao :D).
Mada meni je i ovo sada odlicno.
Nisam neki download manijak,skidam jedino pjesme(doduse techno mixeve koji znaju dosta veliki biti :D),pokoji film,mozda preko noci neku igru za ubiti dosadu i surf malo i online gaming 8)
TEOL FTW!(For The Win) :)
Btw. smrt blicu sloboda teolu :D
a moze se vala reci i smrt wirelessu jer svaki wireless je govno sem WiMax ali to dok dodje do nas ...
da jos nes.Pa ipak ni u samoj bl nemoze 50% gradjana da si priusti adsl,a kamoli ostatku RS.Tako da se mi ne brinemo koji mozemo platiti.

Poslednji put menjao lolwtf2 dana 01 Avg 2008, 20:40, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2008, 20:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Evo meni došla veza maloprije, nije je bilo negdje od 14 sati :(

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2008, 20:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

fatboy je napisao:

Sad mi još samo reci od kada si na WADSL-u i od kada imaš te probleme? Zanima me da li ih je bilo ranije, jer ja nisam imao probleme dok se nije ovo počelo dešavati, do tada je bilo zaista odlično. Znači problemi su bili prije oko 2 mjeseca, trajali nekih 7 dana, i sad opet od prije mjesec dana pa sve do sada. Isto me zanima i od ostalih korisnika, na drugim AP-ovima.

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2008, 01:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
Или им неко намјерно обара сервере или су заиста непрофесионални...

Проблеме су пријавили корисници на скоро свим АПовима у граду
и конекција пуца свима свакодневно већ мјесец дана....
Није ми јасно да нису у стању да нешто ураде по том питању већ сво ово вријеме :roll:

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2008, 10:25 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Okt 2005, 12:12
Vader je napisao:
fatboy je napisao:

Sad mi još samo reci od kada si na WADSL-u i od kada imaš te probleme? Zanima me da li ih je bilo ranije, jer ja nisam imao probleme dok se nije ovo počelo dešavati, do tada je bilo zaista odlično. Znači problemi su bili prije oko 2 mjeseca, trajali nekih 7 dana, i sad opet od prije mjesec dana pa sve do sada. Isto me zanima i od ostalih korisnika, na drugim AP-ovima.

Na WADSL-u sam od oktobra, i sve je dobro radilo do prije mjesec dana.. ali onda je krenulo sa padom protoka, pa ne radi po citav dan net itd.. generalno sam bio zadovoljan sa uslugom do tada, ali sada je stvarno puno losije.. valjda ce ici na bolje

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2008, 10:43 
Pripravnik
Pripravnik

Pa ja sam imao probleme sa internetom 5 mj i odjebao sam ih,a to savjetujem i vama.Nemojte gubiti zivce i zdravlje svoje na te idiote.
Raskid pa pici na teol :D

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2008, 11:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

fatboy je napisao:
Na WADSL-u sam od oktobra, i sve je dobro radilo do prije mjesec dana

Zanimljivo. Na Šibovima je kao na neboderu. Odgovara i vrijeme i opis problema.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 931 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 47  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]