MuskoBre je napisao:
Za dva mjeseca Blic dobije novih korisnika interneta, skoro koliko ih trenutno ima u cijeloj RS, otkad je Interneta u ovoj RS.
Sine, to T-Mobile ne moze. Zamisli da Njemacka u nekom momentu ima milion pretplatnika, i T-Mobile sam napravi jos toliko za 2 mjeseca.
U kojem to filmu?
A to, sto si pisao, da pokusavas da branis firmu koliko je moguce..Fino te je covjek par postova iznad uhvatio u lazi. Ako se firma brani lazima, onda to vise nego dovoljno govori i o tebi, i o firmi.
Sreca tvoja, pa Blic ima odnose sa korisnicima ravan onoj babi sto prodaje priglavke po parkicu..Mozda ti iz Uprave i pohvale. Ne bi me cudilo.
Potpis!
Da imaju dnevno po 400-500 novih korisnika hvalili bi se na sva usta.
Jednostavno, sada se Blic fokusirao na akciju oko digitalne TV, a WADSL im je u drugom planu (možda i u "tećem"

planu jer je aktuelna priča oko kablovskog interneta).
Da se radi o akciji koja je takva "da padneš u nesvijest" i da su prisutni u cijeloj RS, pa da kažu da imaju svakog momenta 400-500 novih korisnika

možda bi se i moglo povjerovati...
Možda imaju mjesečno 400 novih korisnika? A možda imaju u svakom gradu po 400-500 korisnika?
Naravno, ako Montaža zaista radi u Blicu