banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 21:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 446 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 23  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 22 Dec 2007, 20:15 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Djole BL je napisao:
mislim da nije taj problem,mogu li kakvi spyveri,virusi ili slicne gluposti trositi mi bajte???

Mogu

Citiraj:
I ima li kakav program, koji ce ih unistit ili koji ce pratit rad net-a?>?????

Ima

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Dec 2007, 20:51 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Dec 2007, 23:57
mangia je napisao:
Djole BL je napisao:
mislim da nije taj problem,mogu li kakvi spyveri,virusi ili slicne gluposti trositi mi bajte???

Mogu

Citiraj:
I ima li kakav program, koji ce ih unistit ili koji ce pratit rad net-a?>?????

Ima

imas li link???to mi je dosta bitno!hvala

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2008, 01:29 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2007, 17:39
Pre neki dan su mi postavili antenu i sve radi, samo još uvek ne mogu da vidim potrošnju. Dakle, stalno piše 38,21 km i sve je uvek isto. Jel' to inače tako ili da zovem blic?

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2008, 12:12 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 28 Sep 2003, 20:33
eoth je napisao:
Pre neki dan su mi postavili antenu i sve radi, samo još uvek ne mogu da vidim potrošnju. Dakle, stalno piše 38,21 km i sve je uvek isto. Jel' to inače tako ili da zovem blic?

Imas mozda flat?

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2008, 11:22 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pa znao bih da imam flat :)
Ne, prvi je ovaj paket...

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2008, 15:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56
nemoj da se brines, nisi poceo prvog u mjesecu vec par dana poslije prvog, pa su ti obracunali period recimo od 3do 29 februara :D

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2008, 00:36 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Ok, hvala na odgovoru! :)
A i zvao sam Blic danas i rekla mi je da je verovatno sve u redu i da ih ponovo nazovem ako se za nekoliko dana to ne promeni :D

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2008, 23:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Dec 2007, 18:06
imam vrlo pozitivna iskustva sa blicom
nedavno sam imala velikih problema sa kompom, pa i sa konekcijom, i naravno odmah sam pomislila da je nesto do WADSL-a i BLIC-a, dopisivala sam se jedno vrijeme sa tehnickom podrskom, mnogo su mi pomogli konkretnim uputama iako se ispostavilo da se nije radilo o njihovom propustu nego je moj security sistem bio zakazao
morate shvatiti da oni ne mogu da trce na lice mjesta na svaki poziv jer cesto, zapravo najcesce, je problem druge prirode: ili nekome treba cas informatike, ili je komp pun raznih parazita...ili....ili....

a sjecam se i marija, bas simpa decko

Ovo je POST.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2008, 00:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Feb 2008, 02:17
^^Kol'ko su ti platili za reklamu? Priznaj! Prodala si se za par gigabajta protoka! :lol: :lol: :lol:

Šalim se...eto, čisto da napišem, za naše uslove i ja sam imao pozitivna iskustva sa blicom...

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2008, 18:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Kako vam radi WADSL ovih dana?

Meni se često desi da odjednom prestane protok, ne pukne veza, konekcija postoji ali kao da ne postoji, ništa ne radi. Možda jednom ili par puta da je pomogao reset konekcije, znači diskonekt pa konekt, ali uglavnom to ne pali već kada se tako diskonektujem onda neće da se konektuje neko vrijeme, 5-10 minuta ili i nešto duže. Danas mi se do sada ovo desilo 4-5 puta.

Otišao sam na sajt da vidim ima li kakvog obavještenja i stoji ovo:

Poštovani korisnici
Zbog učestalih problema sa variranjem električnog napona u gradskoj mreži Banje Luke, moguće je da se uređaji za WADSL zablokiraju. Savjetujemo da, ukoliko Vam se desi ovakav problem (nemogućnost konekcije, ERROR 678) isključite napajanje MOTOROLA uređaja na nekoliko minuta, te ga ponovo uključite, kako bi se električni sklopovi u anteni oporavili od strujnog udara.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2008, 19:30 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Samo jednom mi se desilo da se veza neobjašnjivo prekine, prije dva-tri dana.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2008, 12:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Ima li još neko ovakvih problema?
Danas se pojavio novi, konekcija se sama diskonektuje, znači ne da pukne jer bi onda on pokušao opet da se konektuije, nego se samo diskonektuje, vidiš da ništa ne radi i onda vidiš da nema ikonice za konekciju. To mi se od jutros desilo 4-5 puta.
Uz to je nastavljen problem od juče i javlja se prilično često, nekad svakih pola sata do sat, konekcija kao postoji ali nema protoka, diskonekcija i pokušaj konekcije ostane samo na tom pokušaju, neće, onda odradim ovo što su rekli na sajtu sa "hlađenjem" napajanja u trajanju od par minuta i to uglavnom proradi, nekad ne baš pa treba još čekati, ali koja je svrha od toga kad se to dešava ovako često?

Pije li vode objašnjenje sa sajta da je to do napajanja gradske mreže? Koliki broj korisnika ima ovakve probleme, i da li su nakačeni na različite AP-ove? To je ono što mene sada zanima. Kao i naravno to kad će se stvarni uzroci za ovo otkloniti?

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2008, 12:34 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 18 Mar 2008, 00:03
Vader je napisao:
Ima li još neko ovakvih problema?
Danas se pojavio novi, konekcija se sama diskonektuje, znači ne da pukne jer bi onda on pokušao opet da se konektuije, nego se samo diskonektuje, vidiš da ništa ne radi i onda vidiš da nema ikonice za konekciju. To mi se od jutros desilo 4-5 puta.
Uz to je nastavljen problem od juče i javlja se prilično često, nekad svakih pola sata do sat, konekcija kao postoji ali nema protoka, diskonekcija i pokušaj konekcije ostane samo na tom pokušaju, neće, onda odradim ovo što su rekli na sajtu sa "hlađenjem" napajanja u trajanju od par minuta i to uglavnom proradi, nekad ne baš pa treba još čekati, ali koja je svrha od toga kad se to dešava ovako često?

Pije li vode objašnjenje sa sajta da je to do napajanja gradske mreže? Koliki broj korisnika ima ovakve probleme, i da li su nakačeni na različite AP-ove? To je ono što mene sada zanima. Kao i naravno to kad će se stvarni uzroci za ovo otkloniti?

Isti problem,samo sto imam router pa me jos vise zivcira.
Samo odjednom nema prometa i neradi nista.Onda moram iskljuciti i router i motorolu na jedno 1-2 min i ugl. propradi.Desilo mi se od jutros do sada 2-3 puta.
Zivcira me i to jako.
A sada to jeli do gradske mreze ili ne,nebih znao.Ima neke logike ali :S

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2008, 16:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
Mene je*e vec 3 dana.

Nekad veza izdrzi i po par sati, ali najcesce puca vec posle 15-30 minuta. Posle pucanja sve cupam iz struje, cekam, pa ukljucujem...opet nista...opet gasi... Juce sam popiz*io!
Zovem BLIC 16 puta i oni nesto provjeravaju, pa me savjetuju da skeniram kompjuter s nekim antivirusom (!!!). Na kraju sam dogovorio da mi posalju majstore da vide u cemu je problem. Kaze da ce doci za 2-3 dana.
Tek sad vidim ovu temu i vijest na blic.net. Kako ovi s tehnicke podrske ne znaju za te probleme sa strujom...?

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2008, 17:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Ja sam danas probao ovo, da ne čupam iz struje nego da samo čekam isti iznos vremena pa da vidim da li je drugačije...i isto je, proradi nakon par minuta, ili 5+ minuta, bez obzira da li čupam iz struje ili ne.

Na koji AP si okrenut? Ja na neboder.

Ako ti dođu iz Blica reci im da je i drugima tako, mada bi to već morali da znaju, bar po obavještenju koje stoji na sajtu.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2008, 17:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
Vader je napisao:
Ja sam danas probao ovo, da ne čupam iz struje nego da samo čekam isti iznos vremena pa da vidim da li je drugačije...i isto je, proradi nakon par minuta, ili 5+ minuta, bez obzira da li čupam iz struje ili ne.

Onda mozda i nije do nas, nego do BLIC-ovog AP-a...?

Citiraj:
Na koji AP si okrenut? Ja na neboder.

Takodje.

Citiraj:
Ako ti dođu iz Blica reci im da je i drugima tako, mada bi to već morali da znaju, bar po obavještenju koje stoji na sajtu.

Radije cu ih nazvati i reci da ne dolaze, da mi ne banu ujutro u 8, kao kad su dolazili da me prikljuce, i sje*u mi REM fazu...

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2008, 18:57 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 18 Mar 2008, 00:03
I ja sam neboder,hmm jeli to samo nama ili...Ajde neko ko je neki drugi AP da javi imali isti problem.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2008, 19:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

To i mene zanima.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2008, 20:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
Juče je bilo problema (error 678) i nakon jednog off/on sve radi kao ranije.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2008, 20:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Ti imaš sreće.

Ne reče jesi li "na neboderu".

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 446 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 23  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]