JetForce je napisao:
maturalepa je napisao:
Muskobre admin zakljucao je temu o elta kabel internetu
Stvari koji pokazuju da je neki deo admina ili moderatora u vezi sa mtelopovima :
1. Uvijek se zakljucavaju samo teme elte, ponekad i blic-a, da bi se sprijecilo pisanje o jeftinijem internetu nego mtelovom.
2. U temi elte uvijek admin ostavlja postove radnika mtel-a i onih koji pozivaju na nasilje i slicno, koji namjerno kritikuju eltu kao da se pokaze kako je elta kao losa a mtel dobar i u isto vrijeme kada korisnici kritikuju mtel odmah su ti postovi obrisani. JADNO!
3. Sada je tema o elti zakljucana i tako je admin sprijecio da bih ljudi pisali o povecanju brzina interneta elte
Admin da je musko zakljucao bih jednu i drugu temu. Forum je medij kao sto su novine i slicno i tako bih se trebali ponasati. Ocigledno je da ovaj forum kontrolisu mtelovi ljudi

Samo da ti kazem da MTEL ima opremu koju elta nece imati za 5 godina.
Glup potez je bio prodaja telekoma Srbiji,jer da su nas kupili T mobile ili neka druga(a nudile su se da kupe) sad bi imali jos bolji net ,ali i ovako je MTEL ipak najjaci u RS,elta nema resursa toliko da ga prati,ipak sitna je elta riba za MTEL,ali opet je dobro da postoji i ta elta jer bez ikakve konkurencije mtel bi nam diktirao brzine i cijene koje god pozeli.MTEL i BLIC se mozda donekle mogu takmiciti ,ali ELTA je pozadina..

Jednom jedna prica, a sad druga. Evo tvog posta kojeg si napisao prije neki dan :
Mtel je ovdje u Prijedoru imao zaguseno link do skoro,znaci 12 mjesec je bio poprilicno los,navece od 6 do 10 je ping bio oko 100-130. Medjutim ,zvao sam ih i zvao i dolazili su jedno 5 puta sigurno ,pa su cak i popravljali liniju kopali nesto oko prve bandere itd itd. i na kraju me zove lik iz Banja Luke ,kao sledece sedmice ide povecanje brzina (ovo se odnosi na njihov link novi prema prijedoru,ne na vece brzine korisnicima) pa cemo vidjeti da li ce tad biti ok. I sad je stvarno dobro ,ping je 50-60 ali je stabilan jitter je 1-2 ,jos jedino da hoce da poprave to sa prvih 10 sekundi download pa onda uspori bili bi ubjedljivo najbolji internet provider. Mozda su skuplji ,ali korisnik sam njihov 2 godine i za te 2 godine mozda sam 2 dana bio bez neta maksimalno. Da ovo nisu rijesili za Prijedor presao bi na neki drugi provider,ali kad sam sve obisao ,elta je nekad odlicna ,a nekad ocajna,Wadsl mi isto djeluje dobar i njihova canopy oprema je odlicna,ali sam imao toliko ruzno iskustvo sa bezicnim da se toga bojim. Tako da sve u svemu sad mi nekako mtel najvise odgovara,jos taman mi istice ugovor pa cu uzeti ovaj optima + a placati 6 mjeseci po staroj cijeni optima koju sam dosad imao .