covaburaz je napisao:
Evo procitah sve postove ove teme i iskreno da vam kazem drago mi je da se ljudi javno oglasavaju. Ja sam jedan od korisnika blic neta koji je podnio prigovor Plavoj Sferi. Rezultat svega toga je prigovor koji je upucen RAK-u od strane Plave Sfere i clanak u Euro Blicu
http://rapidshare.com/files/183622191/clanak.jpg koji je izasao povodom toga. Obzirom da sam jedan od dugogodisnjih korisnika blic-neta smatram da imam svako pravo da komentarisem njihov bezobrazluk koji sprovode nad korisnicima (posebno nad dugogodisnjim korisnicima). Pouzdano i provjereno znam da su izgubili veliki broj korisnika zbog ove politike poslovanja.
Čovaburaz, ali ovu temu je pokrenuo borkoBL.
On se žalio na račun, a to RAK ne dozvoljava.
Znači, ne možeš se žaliti na visinu računa...
Takođe, borkoBL nije imao niti jedan pisani dokaz o tome da je prešao na flat rate.
Još je imao potpisan ugovor sa Blicom u kome nije navedeno da ima flat rate.
To sam ranije napisao.
Dakle, ugovori su svetinja!
Koliko vidim, Blic se širi i na druge gradove, a imaju i jaku kampanju u BL. Vidim da imaju i novih korisnika u BL. Dakle, ako ostanu bez starih korisnika - neće se ugasiti!
I RAK nikog nije kaznio visokim kaznama - i to sam napisao.
Sve što Plava sfera može, to je da dignu halabuku u medijima. Da li će mediji pisati o tome za 5, a da li za 15 dana? Malo će se ustalasati, ali će to brzo pasti u zaborav...
Blic se reklamira u mnogim medijima - da li će oni pisati protiv njih?
Ponavljam po ko zna koji put, PROČITAJTE ŠTA POTPISUJETE!
Ako ne piše Flat rate, onda nije flat rate, ma šta vam neki govorili!
Pazi, možda sada ispada da branim Blic, ali takvo je stanje...
... meni su više smetale neke male stvari koje su mogli uraditi da su htjeli:
Npr. ruteri za male pare, njihovo podešavanje - besplatno, uputstva za podešavanje rutera na web-u u PDF-u ili html-u (ako ih već prodaju po tržišnim cijenama), itd.
Shvataš, tako se grade dobri odnosi sa korisnicima...
Eto, na kraju je postavljeno uputstvo za podešavanje rutera - i to ne od Blica, već se našlo na ovom forumu.