The_new_Statesman je napisao:
https://decked.com/
Hajde ovo prodaj samo uz pomoc FB / Instagrama ili Amazona/Ebay. Da ne pricam o prodaji varijabilnih proizvoda. Na primjer, poput on line narucivanjs regala/namjestaja po mjeri.
Pa postoje stranice gdje ubacis crtez i odmah ti izracunaj koliko ce kostati sijecenje i motanje neke pozicije od lima po zelji.
Ne kazem da se moze od bez inst/fb/ebay/amazon ali nije ni da ne moze.
Ja sam od amazona digao ruke. a na ebay mi se svelo svega 20-tak % prometa. Sa daljom tenedecijom pada. A bilo je skoro 100% do pre par godina.
Dosta lijep i funkcionalan site, dopalo mi se.
Apropo fb/insta/yt etc, možda nisam bio dovoljno precizan. Naravno da treba napraviti razliku između našeg, domaćeg tržišta i američkog.
Ako nam je ciljno tržište BiH i okolina, imati FB page je mnogo važnije od same web prezentacije, jer većina današnjih korisnika interneta u stvari ima telefon kao prvi internet uređaj a većinu internet vremena provodi na FB/INSTA. FB page pruža tim customerima mogućnost za interakciju i eventualnu kupovinu iz comfort zone, i prilično sam siguran da je mnogo lakše doprijeti do takvih customera ciljanim reklamama preko FB i sličnih platformi nego preko google ads.
Otud i mislim da je mnogo praktičnije uložiti pare u FB nego SEO. Inače se slažem da je web prezentacija svakako potrebna, ali više nema tako veliki značaj kao nekad, prije FB dominacije.