banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Maj 2025, 19:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Jun 2009, 01:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jan 2007, 21:17
surfajuci po netu za kolegu koji trazi kredit naletih na jednu jako zanimljivu stranicu kakvih nema u bih (bar ja nisam vidio ni 1 takvu) a to mi se jako svidja sto ljudi kod nas jos isto imaju ideju, naime na stranici imaju jako korisne informacije u vezi kredita, kamatne stope, postotci svih tih zajebancija, znaci za onog ko trazi kredit bas sve na 1 mjestu stvarno mi se svidja sajt (imaju skoro sve banke iz bih koliko sam ja uspio viditi), imaju berze i stanje na berzama, zatim imaju mikrokreditne organizacije isto tako o njima sve te stvari sto su potrebne ko dize kredit, zatim ima preko 100, 200 linkova berzi iz cijelog svijeta, bas dobro odradjen posao jos kod nas pola banaka nema informacije na sajtovima o tim glupostima...znaci kome treba kredit ili bilo kakva informacija o kreditima ili ko se bavi dionicama i berzama ima sve pred nosom na http://www.kredit.rs.ba/ stvarno rescpect a jos koliko sam vidio na pocetnoj strani pise da tek ove sedmice do petka 03.07.2009 treba poceti raditi sajt kako treba.

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2009, 03:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jan 2006, 22:41
Nema sta odlican sajt,malo sam ga sad citao i po milioniti put shvatio da zivimo u zemlji lopova i da se svi samo bogate na grbaci naroda. Coveve nema kamatne stope ispod 10% pa to je bolesno i jos je vecina promenjiva ccccc katastofa
I vidim imaju 2 UniCredit banke pa zar je i to moguce,jooooj drzavo!!!!!!!!!!!!!

Pitanje za ljude koji su dizali studentske kredite,jel moze to da digne jedan student bez zaposlenja koji stud u inostranstvu?(u unicreditbank u BL)

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2009, 11:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Dobra stranica, mada nista posebno, skupljeno dosta mikrokreditnih organizacija i banaka na jednom mjestu. t.j. oni koji imaju web sajtove, a berze su samo obicni linkovi, s druge strane, svaka cast na ideji, nadam se da ce zaziviti i da ce se vijesti svakodnevno osvjezavati, prvenstveno one vezano za kredite.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]