surfajuci po netu za kolegu koji trazi kredit naletih na jednu jako zanimljivu stranicu kakvih nema u bih (bar ja nisam vidio ni 1 takvu) a to mi se jako svidja sto ljudi kod nas jos isto imaju ideju, naime na stranici imaju jako korisne informacije u vezi kredita, kamatne stope, postotci svih tih zajebancija, znaci za onog ko trazi kredit bas sve na 1 mjestu stvarno mi se svidja sajt (imaju skoro sve banke iz bih koliko sam ja uspio viditi), imaju berze i stanje na berzama, zatim imaju mikrokreditne organizacije isto tako o njima sve te stvari sto su potrebne ko dize kredit, zatim ima preko 100, 200 linkova berzi iz cijelog svijeta, bas dobro odradjen posao jos kod nas pola banaka nema informacije na sajtovima o tim glupostima...znaci kome treba kredit ili bilo kakva informacija o kreditima ili ko se bavi dionicama i berzama ima sve pred nosom na
http://www.kredit.rs.ba/ stvarno rescpect a jos koliko sam vidio na pocetnoj strani pise da tek ove sedmice do petka 03.07.2009 treba poceti raditi sajt kako treba.