Svaka dobronamjerna i konstruktivna kritika je dobrodosla,
osnovno kod tih majica je da se
ne smiju otkuhavati, nego prati kao sareni ves na max temperaturi 40st.
Ovo sto Tommy Vercetti i Warlock navode mi lici da su otkuhali majice, posto ste imali problema donesite svoje majice a ja cu vam besplatno uraditi stampu.
Tommy Vercetti tvoja majica mi se posebno svidjela i rado cu je napraviti ponovo.
Sto se samog kvaliteta majica tice, one se proizvode u BL . Izradjene su od 100% 170gramskog pamuka. Ja sam ih testirao, prao sam ih u ves masini po 4-5 puta i zadrzavale su oblik, dimenziju i natpis. Najlosije ili uzasno iskustvo smo imali kad su stranke donosile kineske majice sa pijace (3 za 10KM)
Vecina onih koji su uzimali majice, prvo su dolazili i provjeravali kvalitet pa onda narucivali. Ovo su jedine reklamacije koje sam imao. Cak se ni DELLBOY (usput pozdrav ekipi iz Infolinka) nije zalio sve do ovog foruma

inace bi vec imao drugu majicu
Uvijek ima mogucnost da neko donese svoju majicu, jer realno postoji razlika izmedju majica od 5-6 maraka i 15-20KM. Nedavno smo radili jednu seriju gdje je stranka donjela svoje majice (ostala je cijena na njima 20KM) i ispale su fantasticno.
Pozdrav svima od
http://www.svasta-nesto.com