Imam jednu nedoumicu oko koristenja paypal-a i ebay-a.
Naime za posto sredinom januara planiram sa se preselim u Engelsku, tj da se preselim. Radio bih aktivno internet prodaju tako da mi je paypal neophodan, i ne bih voleo da mi ga suspenduju. E sada imam dosta pitanja oko paypal-a, i prenosa u drugu drzavu.
1. Ako se budem logovao iz Engleske stalno da li ce mi paypal traziti dokumente kao dokaz da stanovanja tj adrese? I ukoliko ce mi traziti sta ce mi traziti da se pripremim sta da ponesem sa sobom za svaki slucaj

2. Da li mogu da zatvorim paypal pre nego sto krenem, i otvorim novi kada stignem u Englesku kada dobijem englesku internet platnu karticu, da li mogu da otvorim novi nalog na istu e-mail adresu?
3. Ukoliko zatvorim sadasnji paypal i otvorim novi nalog u Engleskoj na novu email adresu, da li je problem ako kod e-bay naloga naveden novu e-mail adresu za naplatu?
4. Koliko mi je pametno da ne zatvaram paypal sadasnji, vec jednostavno da otvorim novi paypal u Engleskoj, pa posle naknadno kada se budem vracao turisticki u rodnu zemlju zatvorim stari paypal. Znam da nije legalno imati dva naloga, ali ovo mi je najbolje resenje da privremeno imam dva naloga ( ne bih imao prazan hod, jer mesec dana pre puta bih trebao da prekinem prodaju da mi legnu sve pare na racun kako bih pre puta zatvorio ) , ovako ne bih imao taj prazan hod mogao bih odavde da prodajem pre samog odlaska u englesku, kada bih stigao otvorio bih tamo drugi paypal racun i ebay nalog, a ovaj bih zatvorio kada bih se vracao i kada bi vec legle sve pare.
U svakom slucaju kada bih stigao u englesku bolje mi da da imam engleski paypal jer ne bih morao cekati mesec dana da legnu pare, vec je tamo taj period kraci.
Sta predlazete u ovom konkretnom slucaju, sta mi je najpametnije i kako odraditi ovo preseljenje paypal-a?