banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 00:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1484 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 75  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Maj 2013, 20:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
points je napisao:
_зока je napisao:
Шајин je napisao:
štо се зезате са тим картицама? :P ја узео одавно у рајфајзену виза електрон дебитну картицу и све може. куповина преко нета, плаћање у продавницама, дизање готовине, једино ми нико није још уплатио са пејпала :)
ако има вољних да ми уплате неки неповратни износ да видим је л' ради, нека се јаве :lol:

Super je to. Dok ide preko paypala koji daje neku sigurnosnu garanciju...a kada ti par mjeseci skida par desetina maraka sa računa neko jer si nekada platio karticom nešto? Desilo mi se, i to sa računa na koji mi liježe plata..

Ama šta si ti to kupovao da ti se to desilo?
I ja sam uvijek za PayPal, ali neki sajtovi ga ne podržavaju.

Raiffeisen je provjereno najbolji za to što ti treba, despote, ako ti nije skupo održavanje računa od 2 KM mjesečno.

Problem s njima je što su retardirani i stalno im se dešavaju greške, a kad ih nazoveš nemaju pojma ni šta ih pitaš. Meni su bili skinuli dva puta istu sumu za avionske karte i djevojci u call centru je trebalo 20 minuta da skonta šta se desilo. :x

hvala za info...

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2013, 16:52 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Nov 2012, 12:47
Imam jos jedno pitanje isao sam ono confirm my credit il debit poslije nego sto sam ih zvao oni su rekli da je na racunu 49 km od 50. Sad mi nije jasno otisao sam ponovo na confirm credit/debit card i onda mi je ono nesto izbacilo da trebam ukucati 4 broja neka : We made a $1.95 USD or equivalent charge to your card on May 25, 2013.
Check your summary of financial activity provided by your card issuer for the unique code we sent with the charge. E sad da li je meni sad odma paypal uzeo ta 2$ ili nije jos ? I da li mogu kupovati i bez onog confirm vamo tamo jer dosta likova mi je reklo da ako ne odem na confirm da je nece uopste prihvatiti .. Sad bi htio znati kako da ta 4 broja dobijem kako to ide ? :D

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2013, 17:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Узео је. Теби из банке требају да дају испис трансакције у којем пише нешто као "CODE*1234*, а умјесто 1234 је тај број који треба да упишеш у Пејпал. Иначе, многи сајтови ти неће дати да било шта купиш ако немаш верификован Пејапл. Поготово озбиљни сајтови.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2013, 18:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Da ne cekas dugo, a da bi dobio taj kod - otidji u banku par dana nakon tog kad su ti skinuli tih 1.95$ (dok legne transakcija na racun i izvjestaj) i uzmi izvod za tekuci mjesec na kojem se vidi taj kod, ili nazovi sluzbu u Sarajevu pa ih pitaj za isti, sta ti je lakse. Nadji na sajtu broj u SA.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2013, 03:59 
Početnik
Početnik

Danas sam ih zvao i rekli da na kartici ima 49km sad ne znam da li je to paypal skinuo ili banka kad sam stavio te pare a mozda i ne uzima banka uopste ne znam nisam siguran ? Sad ne znam da li su skinuli ili nisu kako da to provjerim,pa da odem do banke nakon 2-3 dana :) , usput hvala

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2013, 09:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Како ти већ рекосмо, треба да ти одштампају извод за овај мјесец, тј. преглед трансакција.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2013, 15:55 
Početnik
Početnik

A nema veze taj neki pin kod jer imam to negdje na papiru kako sam karticu dobio il je taj pin kod skroz neka druga stvar ? :D

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2013, 15:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
PIN je od kartice; ovaj broj se pojavljuje u opisu (1.95USD Kartica:**************** Broj autorizacije:****** PP*1234CODE); to možeš vidjeti ili na izvodu iz banke, ili na online bankarstvu (ako ga imaš).

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2013, 16:18 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2013, 01:23
Ili u SMS poruci ako koristiš NLB Internet karticu :D Jest to zgodna opcija, ja sam mislio da ću morati tabanati do banke po izvod kad ono dodje mi za svaku transakciju SMS pa čak i za to od PayPala a nisam tražio u banci, nego im je to standardna usluga a broj su mi uzeli uz lične podatke

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2013, 16:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

I naplatili poruku 0.15 KM.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2013, 16:27 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

<Enter_name> je napisao:
Fair enough. Jbg nema ništa džaba. Ali zato mi i ne treba mjesečni izvod jer ovako imam u uvid u sve transakcije koje uredno bilježim u Excel dokumentu :) ali nemam ih puno tako da mi ne smeta tih 0.15 KM.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2013, 16:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Jeftinija i praktičnija opcija je NLB Webinfo koji je besplatan; na njemu vidiš i tekući i devizni račun (ako ih imaš).

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2013, 16:37 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Hmm ovo mi nije palo na pamet a imam devizni račun i NLB Internet pa bi zato bilo zgodno... A onda možeš isključiti gore pomenuta SMS obavještenja, logično? :) Ili se sama isključe?

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2013, 16:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Nemam pojma, pitaj ih, meni je aktivno oboje.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2013, 16:46 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Ja mislio da se isključe poruke kad si napisao da je WebInfo besplatan :)

Onda vjerovatno ne može jbg, ali ipak WebInfo može dobro doći. Tnx for mentioning it ;)

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2013, 16:49 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ja imam SMS uslugu prije nego što sam uzeo Internet karticu, kao i Webinfo, tako da nisam siguran koliko je SMS obavezan za Internet karticu...

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2013, 16:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
<Enter_name> je napisao:
Ja imam SMS uslugu prije nego što sam uzeo Internet karticu, kao i Webinfo, tako da nisam siguran koliko je SMS obavezan za Internet karticu...

Ja sam uzeo pre par mjeseci internet karticu u NLB dobra stvar je sto SMS bude aktivan odmah, prilikom verifikacije sa paypalom ti dodje SMS instant sto je jako korisno nemoras se cimati da potvrdis racun sa bankama i to, a uz to je besplatno :)

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2013, 16:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

<Enter_name> je napisao:

Već smo konstatovali da nije besplatno...

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2013, 17:03 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

<Enter_name> je napisao:
Ja sam dobio kad sam otvorio Internet karticu ali to mi je prva usluga kod NLB banke tako da oni to izgleda dodijele svima nevezano za to koju uslugu odabereš kod njih...

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2013, 17:04 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Kod tekućeg računa ne dobiješ automatski SMS uslugu, moraš je naknadno tražiti.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1484 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 75  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]