V@nja je napisao:
Mislim da nije u pitanju bilo (ne)znanje nego promjena ljudi koji su radili portal. Svaki put kada bi se desio redizajn portala to bi radio novi tim/covjek. Ako vidimo da su s ovim portalom isli na opciju da plate malo ili nikako, nije mi nemoguce da tim prethodnim web dizajnerima uopste nisu placali pa otud i ove ceste promjene dizajna portala (cini mi se da je i domen promjenjen prije nekog vremena).
Možda je to. Možda je neko prešao u drugu firmu i ponio sajt sa sobom.
Čak i ona stara adresa bl-bioskop.com nije u funkciji odavno. Sad je tamo neki poker-ovo-ono.
Dizajn novog sajta je-
Prvo mi se ona "naslovna" slika iz glave sajta učitavala još jedno nepar skundi nakon što se web učitao i pukao sam od smijeha.
Prvoaprilska šala, pomislio sam. Ne mogu vjerovati da je neko isjekao word art i metnuo u vrh stranice ozbiljne firme. Ne mogu da vjerujem.
Dalje, broj telefona za rezervacije blinka i da ne znam broj vjerovatno bih razbio displej koliko je to iritantno.
Cijeli sajt je nedefinisan vizelno... milion fontova, "trčeća slova" otkucana klinastim pismom...
Da zaključim, onako sređeno kino (i još sa 3d projekcijama) jednostavno NE ZASLUŽUJE toliko LOŠ oficijelni sajt!