BuDalajLama je napisao:
Od momenta ubacivanja js-a meni je znalo proći 48 sati do prvog rezultata
Meni za taj profil stizu podaci iako i dalje stoji "Tracking code installed Waiting for Data"

BuDalajLama je napisao:
ja bih ovako napravio, ne znam jesmo li se razumjeli:
/ instaliran ga1.js na sve pripadajuće stranice osim foruma
/images
/pdf
/ostalo
/forum instaliran ga2.js na sve pripadajuće stranice
Ti si isključio direktorije sa slikama, pdf-ovima i sličnim, u filtru? Ja nisam zasad ništa isključivao. Mada u onom izvjestaju od sinoć vidim da je skenirao sve i javio na pdf-ovima da nema js koda

Probaću sa novim ga.js kodom, tu ideju sam imao od početka da radim sa dva tracking koda, jedan za sajt a drugi za forum, ali drugi kod sam dobijao samo kad sam rekao da kreiram novi profil za drugi domen, i taj kod nikako nije prepoznavao na forumu, a kad sam ubacio isti kod (preko toga da hoću novi profil za isti domen) odmah ga je našao. Mada...da li bi razlog mogao biti taj što kada sam stavio drugi kod na forum tada nisam isključio na prvom profilu (za sajt) da prati direktorij forum već je pratio cijeli sajt, pa da su mu smetala dva koda na istom sajtu? Onda bi ovaj tvoj redoslijed procedura trebao proći.
Kad mu kažem da kreiram profil za drugi domen i pita me za domen da li da mu stavim domen.com ili domen.com/forum ?
Da li si isključio svoj "promet"? Vidim da se može isključiti pojedina IP, ako je fiksna onda je zgodno.
Šta ti stoji za lokaciju tvog grada, meni stoji Prnjavor

, negdje sam pročitao da to inače ne prikazuje tačno već prikazuje lokaciju ISP-a ili najbližeg rutera.