Ili...
1. Ne dopuštam da novinari prekapaju po našim papirima. Mi smo predsjednik. Hilary Clinton
2. Mislim da je film 'Clueless' vrlo dubok. Mislim da je dubok tako što je vrlo lagan. Mislim da lakoća mora dolaziti s vrlo dubokog mjesta ako je riječ o istinskoj lakoći. Alicia Silverstone
3.Mislim da je rat opasno mjesto. George Bush
4.Ja puno dugujem svojim roditeljima, posebno mojoj majci i ocu. Greg Norman
5. Pušenje ubija. A ako umrete, izgubili ste važan dio svog života. Brooke Shields
6. Često putujem u prekookeanske zemlje, kao na primjer u Kanadu. Nikad nisam željela ići u Japan. Jednostavno zato što ne volim jesti ribu. A znam da je to vrlo popularno tamo u Africi. Britney Sprears
7. Gdje se održava Cannes Film Festival ove godine? Christina Aguilera
8. Kad god vidim na televiziji tu jadnu djecu koja gladuju svuda po svijetu, plače mi se. Mislim, voljela bih biti tako mršava, ali ne uz sve te muhe i smrt i takve stvari. Mariah Carey
Ili nešto religijskog karaktera....
Nakon pada s motora ugledao djevicu Mariju u rani

MONTEREY, Kalifornija - Amerikanac Marc Lipton tvrdi da je nakon prometne nesreće u ozljedi na svojoj nozi ugledao lik djevice Marije.
Lipton je bez zaštitne odjeće vozio motocikl kada je izgubio kontrolu nad njim i odsklizao se 15 metara niz cestu. Kožne hlaće ostavio je kod kuće jer nije planirao dužu vožnju.
Vjeruje da ga je Marija zaštitila od težih ozljeda.
Katolička crkva ima vrlo stroga pravila kada su u pitanju ukazanja, tako da je teško vjerovati da bi Liptonova Marija mogla dobiti službenu potvrdu.