Malo stariji vicevi ali kvalitetni

. . . sto bi se reklo kao vino, sto je starije to je bolje.
-----------------------------
Razgovaraju dinar, marka i dolar:
MARKA: Ja sam kao antilopa, mogu da skocim 2 metra.
DOLAR: Ja sam kao gazela, mogu da skocim 3 metra.
DINAR: Ja sam kao lav, kad vas dvojica skocite ja riknem!!
P: Zasto Sloba hoce da ide u Tursku? O: Da nauci kako 500 godina vladati Srbima.
Jednog dana konacno stigli Tudjman, Sloba i Alija kod svetog Petra pored koga sedi Bog koji kad ustane daje znak
da "pridoslica" treba da ide u pakao, a ako nastavi da sedi "pridoslica" ide u raj.
Prvi stize Tudjman, sveti Petar mu se obrati: - Ti si Tudjmane mnogo los covek, izvrsio si etnicko ciscenje,
ubijao si Srbe...Bog ustane i Sveti Petar posalje Tudjmana u pakao. Drugi stigne Alija.- Ti si Alija zasluzio pakao
jer si proterao srbe iz Sarajeva, zatim si...Bog ustane i Sveti Petar posanje Aliju u pakao. I na kraju dodje Slobo.
- Ti si Slobo pravi zloicinac, zapoceo si ratove krao glasove...Ali Bog ne ustaje.- ...Kazem, ti si Slobo zao covek
i svakako si zasluzio pakao...Ali Bog opet ne ustaje. Sveti Petar nemavsi izbora posalje Slobu u raj.
Pa pogleda u Boga:- Pa sta bre to radis ako ovaj nije zasluzio pakao ko je, sto ne ustajes?
- 'De bre da ustanem pa da mi ovaj zauzme fotelju - rece Bog.
Ide debeli Sloba preko uzanog mosta i naidje na Djukanovica i tu se oni posvadjaju i Sloba ovog pojede! I, sad Milo
tumara po onoj stomacini, gleda nesto pa naidje na Bulatovićca i pita ga:
- Otkud ti? Je l' i tebe pojeo?- Ma jok, ja sam usao na sluzbeni ulaz.
Umre Slobodan Milosevic i dolazi kod svetog Petra koji sedi pored dva TV-a i kaze Slobi:
-Na ovom televizoru se vidi kako se zivi u raju - a na tom TV-u se prikazuju neki djavoli koji nabijaju ljude na kolac,
seku im usi i peku na lomaci...
-Na ovom drugom TV-u mozes da vidis kako se zivi u paklu. - A tu se prikazuju neke livade sa puno cveca, lepih
zena, juzno voce u izobilju, od miline, da ti pamet stane. Pita Slobu sveti Petar:
-Biraj, oces u pakao ili u raj.
Sloba jos jednom pogleda u televizore i pomisli u sebi "More, izgleda mi da se u ovom paklu bolje zivi nego u raju"
i izabere on pakao. Odvede ga sveti Petar u pakao kad ono tamo sve djavoli, mucilista, ljudi koji na kolcevima i
kazanima vriste od muke i bola.
-Jaaoo majko moja pa sta je ovo, ja na onom Tv-u videh drugciji pakao!!??- Eee... Imamo i mi RTS. - kaze sveti Petar
Vraca se Sloba iz Dejtona. Na aerodromu ga sacekuje Mira, Sloba joj pridje pa kaze:
- Zeno ja prodado zemlju a sto cemo sa stoku.
Koje su zemlje najslicnije picki?
- Engleska, Rusija i Srbija. Zasto?
- Pa Engleska je uvek vlazna, Rusija cesto krvari a i Srbija uvek trazi neki kurac.