banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 13:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Horoskop
PostPoslato: 15 Mar 2007, 14:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Svi horoskopski znaci su u liftu jednog velikog hotela. Međutim, lift se zaustavlja između dva sprata. Evo kako su reagovali.

RAK: - Šta mu bi? BLIZANCI: - Opa, zaglavljeni smo! LAV: - Ma hajde, komšija, šta to pričate! Slučajno je stao. DEVICA: - Jaoj, gde baš sada! OVAN: - Da vidimo šta je (pritiska dugmiće). ŠKORPIJA: - Hej, komšija, nemojte tako jako! OVAN: - Ma nemojte! Mislite da je bolje da sedimo i čekamo? VAGA: - Komšija, smirite se! Nije vreme za svađu! DEVICA: - A to što smo zaglavljeni - nikom ništa. Znate li koji posao mene čeka? JARAC: - Svi imamo neke obaveze, ali umesto što stvaramo paniku, hajde da uradimo ono što treba! VODOLIJA: - Tako je. Mora da postoji dežurni majstor. Komšija, pritisnite crveno dugme, molim. BLIZANCI: - Naravno. Ne reaguje. Opa, biće veselo! RIBE: - Vidi ti njega! Njemu je čak i zabavno! STRELAC: - Što da ne? Nećemo valjda da kukamo?

LAV: - Slušajte me dobro! Kao prvo, da li neko od vas ima neki alat? VODOLIJA: - Taj sam, ali još ne mogu da vidim šta je najbolje uraditi. BIK: - Ne bih da se šalim sa tim. To je lift, a mi smo sto metara iznad zemlje. OVAN: - Ma nemojte! Mislite da ću celu noć sedeti ovde? Ako neće milom, onda će silom (počinje da šutira vrata). VAGA: - Komšija, smirite se! To ne smete da radite, to je opasno! ŠKORPIJA: - Ma pustite ga! Vidite da mu fali neka daska uglavi. OVAN: - Slušaj ti, bitango jedna! Ako želiš da razgovaraš sa mnom, treba da se ponašaš kao prema pametnijem od sebe. ŠKORPIJA: - S tobom mogu da popričam i na jedan poseban način, a ako želiš, možemo i ovde u liftu.

LAV: - Gospodo, ne dozvoljavam ovakvo ponašanje! Ja preuzimam stvar u svoje ruke i želim da me dobro saslušate. Prvo, smirite se! RAK: - Kako da se smirimo? Evo, već pola sata stojimo ovde bespomoćni. DEVICA: - Tako je! Uopšte nismo svesni toga šta sve može da nam se desi. ŠKORPIJA: - Vi radite šta hoćete, ali ja više ne mogu da izdržim. Moram da zapalim cigaretu. RAK: - Jaoj, nemojte samo to! Ugušićemo se čoveče! DEVICA: - Potražite otvor za ventilaciju, ovde više ne može da se diše!

OVAN: - Ma dajte da probam još jednom! SVI SEM STRELCA: - Ne! STRELAC: - Slažem se sa komšijom Ovnom. Ako šutiranjem odvalimo vrata lifta, možemo da se spustimo sprat niže i da izađemo iz lifta. JARAC: - Nemojte, komšija! To ne dolazi u obzir. RIBE: - Tako je! Ko zna šta bi sve moglo da nam se desi dok se spuštamo. Neko bi mogao da ispadne iz lifta. VAGA: - Komšija, šta vi mislite o ovome? BIK: - Mene pitate? VAGA: - Da. Vidim da stojite mrtvi hladni. BIK: - Mene ništa ne pitajte. Sada je vreme ručku (vadi sendvič;). Kad se najedem, onda ću da razmiljam o liftu. LAV: - Nemoguće! Baš sada ste gladni? BIK: - Kada sam gladan, ja sam nervozan, a onda i ne razmišljam o teškim stvarima.

BLIZANCI: - Što se brinete? Imam karte za igranje, pa možemo da odigramo partiju. Da delim? RAK: - Vi niste normalni! JARAC: - Komšija, pošto ste sredili sendvič, a rekoste da imate rešenje, da čujem. BIK: - Rešenje je jednostavno, čekaćemo dok ne stigne struja. (Lift počinje da se trese.) RAK, DEVICA I RIBE: - Jaoj, šta je ovo? BLIZANCI I STRELAC: - Počinje prava zabava! VODOLIJA: - Našim mukama je došao kraj - stigla je struja. STRELAC: - Sada ćemo da izađemo iz lifta i idemo kod mene na kafu. Ovo mora da se proslavi.

Potrefili su ponasanje ovna... hehe

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Mar 2007, 18:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Dec 2005, 18:04
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
i bika, lol, ne mogu vjerovati, hehehehe...

izvrsno...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Mar 2007, 23:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Strelac :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Mar 2007, 23:45 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
blizanci zakon :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Mar 2007, 09:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2004, 13:53
Vodolija pogodjeno takodje :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Mar 2007, 09:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
VeLiKi je napisao:
blizanci zakon :lol:

Slazem se! 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Mar 2007, 11:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2007, 12:36
:lol: :lol: :lol: Ovan je pogodjen za cenera,ja sam rak al` nissam se puno pronasla u spici,a i bik je extra.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Mar 2007, 11:42 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Nemojte da vas ovan sutira odavde. :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Mar 2007, 14:07 
Veteran