banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 07:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Maj 2006, 18:40 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Molio se covek Bogu da se sazali na njega jer mnogo radi i pati se dok mu zena kod kuce uziva i po njegovom misljenju ne radi nista....
-Sve bih Boze uradio kad bi mogao bar jednom da me zameanis da budem zena, a ona muko tako da je naucim lekciju kako je meni tesko a ona uziva !!!
-Bog je slusao ovo, sazali se, i odluci da mu uslisi zelju...
-I tako sledece jutro taj covek se probudi kao nova zena, rano ujutro, napravi dorucak, spakuje sendvice za muza i decu za rucak da ponesu, probudi decu za skolu, bori se krvavo sa decom dok ih oblaci za skolu na vreme, stavi ves da se pere u masinu, izvadi meso iz zamrzivaca, odveze decu u skolu, stane na benzinsku i napuni gorivo, plati racune u posti i banci, pokupi muzevo odelo sa hemijskog ciscenja, brzo ode u supermarket i kupi sta treba.

-I tako bi negde oko 1:00 posle podne vec kad se vrati, napravi krevete, izvadi ves i prostre ga na zicu da se susi, i stavi sledecu turu da se pere, usisa kucu, opere pod i WC, promeni krevetninu, pokupi i slozi igrackea u kutiju sto su deca razbacala, skuva rucak, ode i pokupi decu iz skole, tamo ostane duze jer deca prave probleme i ne uce pa ima mali razgovor sa uciteljeljom i direktorom, svadja se sa decom do kuce sto se ne ponasaju lepo u skoli, pomogne im sa skolskim radom i zadacima, pokupi ves i iznese drugi, nahrani decu, opere sudove, gleda malo TV dok pegla njegove kosulje za posao, okupa decu i stavi ih u krevet.
Onda, kad je on dosao s posla, postavi mu da jede,pripremi sta ce obuci sutra, i onda jos u krevetu vodi ljubav sa njim kao da je to sva na sta je mislila celog dana i cekala, konacno sve to prodje nekako, i ona-on zaspa...

-Sledece jutro on se poce moliti Bogu da ga vrati nazad jer vidi sad i sam koliko jea pogresio sto je tako mislio o zeni, molim te, molim, vrati me nazad kao sto sam bio jer cu poludeti ovako i ne mogu vise !!!

Slusa to Bog pa mu odgovara : -Dragi sine, naravno, vraticu te nazad, ALI ima jedan mali problem ... moraces da cekas 9 meseci jer si sinoc ostao TRUDAN!!!

:D I nek neko kaze da nema Boga. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Maj 2006, 23:58 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
nema boga :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]