-Gdje ima sutra cirkus u gradu?
-Ja sam na zapadnom djelu grada.Rec'te gdje cu kupit' vipmija bona?
-Dajte mi broj za davanje broja...
-Radi li danas koji automat za srecu?
-Prije par minuta rekli ste mi šifru za preusmjerenje ali mi niste rekli kad sve to napravim koga trebam zvati?
-Znate li vi slucajno koja je brzina metka?
-Trebam jednu informaciju za opcinu Maksimir!
-Što trebate na Maksimiru?
-Ma znate kaj, nekaj mi je u tramvaju upalo u oko kroz otvoren prozor, trebam nekog da to pogleda...
-Šta ima danas u "Apola"?
-Imam jedno pitanjce. Znate vi možda gdje se trenutno nalazi americki nosac aviona?
-Cujte, ona Lucija se ne javlja na mobitel, dajte neki broj na koji ce se javit...
-Informacije!!! Joj vi bute mi odmah znali pomoc, haha. Znate ono prvo križanje kad izajdete van Tuhelja, ne znam koje je to sad baš selo, ali na levu stranu, 3-4 kuce dalje, na velikom papiru piše flomasterom "štavljenje kože". Znate vi tko to drži?
-Molim vas poštanski broj Mljeta.
-Koje mjesto trebate?
-Paaa...Mljet!
-Mljet je otok, otok nema svoj poštanski broj, morate znati koje mjesto trebate...
-Joooj, Bože, kak si glupa...!!!!!
-Trebam zubnu centralu u Perkovicevoj
-Gdje je hotel Inter-Central-Holliday?
-Dobila sam krivu informaciju s pozicije A-23...
-Gosodjo, kaj bu danas kasnila ova meksicka trakavica? (sta ti je ovisnost o meksickim serijama

)
-Molim vas za pomoc, dajte brzo broj neke dežurne poslovnice privredne banke, znate kcer mi je izgubila karticu na kojoj je pisao PIN...
-Molim vas, jedno jutro, koliko je to zemlje?
-Koji je danas dan i datum?
-12.10. - cetvrtak...
-Kaj, cetvrtak je, ni petak?
-Da, cetvrtak...
-Znaci ni petak?
-Molim vas broj onog auto-servisa tu u Sisku, nemojte mi samo reci sa moram zvati Zagreb, oni se uvijek prave pametni...
-Gdje je ulica Drevenje?(misli na Drvinje)
-Molim vas, možete li mi reci, da li je papiga dovoljno pametna da se vrati doma nakon tri dana?
-Se kod vas dobije tecajnica?
-Dajte mi brojeve od grebalice.
-Dobro jutro! Mogu ja krenuti u banku?
-Što se mene tice možete...
-Mislim, da li radi...?
-Puf, puf...pošto marka?
-Dobar dan, gospodine...!
-Da, da, pošto marka!!??
-Znate li vi možda je li jeftiniji wc papir u Billi ili u Mercatoneu?
-Na kojem meridijanu svice?
-Dobar dan, moj necak piše zadacu i treba nabrojati clanice EZ-a...
-Pa mogao je i necak nazvati informacije, niste trebali vi...
-Ma gospodjo, pusti huligana, majku mu je*em...
-Gdje pada Creska ulica?
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Prica momka sa 981:
Jedna moja anegdota od prije dvije-tri godine...
Zove žena od cca 75 godina i veli:
-"Ja trebam broj od Milke!"
-"Koje Milke?"
-"Od svoje prijatelice, valjda!!!! Ona je imala broj 2xx-xxx i sad veli neki vrag da umetnem tri i ništa!!!"
-"Ali gospodjo, broj je u redu samo trebate nazvati 23xx-xxx i evo Milke..."
-"Nije istina!!!! Tamo se nitko ne javlja...!!!"
--------------------------------
Nakon natezanja, kako sam bio na centralnom stolu, ja nazovem 23xx-xxx i, normalno, javi se Milka.(Nisam doduše rekao da cu to napraviti... ) Spojim ja dvije bakice i slušam...
-Prva: ...kaj me zajebavate, kad se nitko ne javlja tam
-Milka: "Dragica, halo?"(zacudjenim glasom, odmah ju je prepoznala!! )
-Dragica: "Halo??! Ko je sad to????!!!! Ja zovem Milku i tam se nitko ne javlja!!!!!!!!!!!!"
-Milka (zabrinuto): "Dragica, bog z tobom, kak se nitko ne javlja, pa to sam ja, Milka, kak se ne javljam, sad je zazvonilo, mam sam se javila..."
-Dragica: "Kog sam ja zvala! Tebe! Ja sam zvala informacije, je*o ih *og i njih i tebe, tko si ti??????!!!"
-Milka: "Pa ja sam, Milka...!"
-Dragica: "Kaaaaj! Kakva Milka, jebote Milka, nisam ja zvala Milku...!"
-Milka: "Jezuš, Kristuš, Dragica, jesi sama doma, hoceš da zovem susjeda Mirka da dodje kod tebe, opet nisi pila tablete, majko Božja, kaj bu z toga...!!"
-(zbunjena)Dragica: "Milka? Kaj si to ipak ti? Jooooj...pa kak sad, kak to more biti, pa ti se nisi javljala, neki broj tri da metnem ja sam zvala (!!!)32xx-xxx(!!!)( )i nitko se nije javil, kak si se sad ti javila, pa ja to ne mrem verovat to, Milka, Milkica...! To mene jebeju ovi z pošte, jebo im pas milu mater..."
I GREŠKA!!!
Ja se javim u pokušaju objašnjenja zavrzlame:
-Ja : "Gospodjo, zvali ste 32xx-xxx umjesto 23xx-xxx i zato vam..."
... a na to ce Dragica pobjedonosno:
-Dragica: "AAAAAAHHHHHHHAAAAAAAAAA...!!!!! MILKA TO NIJE TVOJ GLAS!!!!!!!" i poklopi...
Na srecu, gospodji Milki sam objasnio sve i na to je dostojanstveno prokomentirala: "Joooj, hvala gospon, bum ja nazvala onu kravu, jebal je bik bedastu i bum je se našpotala...!"