banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 11:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 30 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Maj 2005, 22:40 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
sigurno vam se desilo nekoliko scena sa prodavacima u nasem gradu. evo ja cu zapoceti temu sa onim sto mi se dogodilo u pekari 'banjalucanka' na mejdanu.
ja, djevojka i prijatelj smo naletili pokasno da pojedemo nesto. half narucuje burek, ja sirnicu i pomfrit za djevojku. prodavacica mi rece da mora podgrijati pomfrit i ja joj kazem da nema frke, sjajno. ona ga stavi u mikrovalnu i gotiva. okrece se da nam nasjece pite (trokutaste su, slagane ne motane) i spakuje u papir. taman kako to zavrsi, i mikrovalna obavi svoje. e sad interesantni dio. znaci scena je ova: prodavacica vadi pomfrit iz mikrovalne, ispred nje su burek (spakovan) i sirnica izrezana tek treba da je stavi u papir.

ja: mozete li staviti kecap na to?
p: ??? cudno me pogleda... da naravno.
ja: sjajno. imate li ljuti?
p: ne
ja: ok, svejedno moze i blagi
p: CARICA OTVARA SIRNICU I STAVLJA KECAP U NJU
ja: blago izgubljeni pogled, mala i half umiru od smjeha
prodavacica me tupavo pogleda i provali sta je uradila
p: ajoooj izvini, svasta mi traze, ajooj, mogu ja i zamijeniti, hoces novu sirnicu, ajoooj....
ja: nema veze, sve za dobrobit nauke.

i tako ja pojedoh sirnicu sa kecapom.
okus je veze, ko sir al sa kecapom :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Maj 2005, 23:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2003, 05:18
^ = :lol:

Imam ja par zanimljivih sa prodavnicama elektronike jos pije nekih 5-6 godina...Tonrad i tako to... ;)

Evo jedna iz Tonrad-a: Prije nekoliko godina upadam ja (tada osmak) sa dedom i gledam u neku Ericsson maketicu na kojoj pise "WORLD" i cijepam se od smijeha (takav telefon naime ima samo 2 frekvencije, obe karakteristicno evropske) dok cekam u redu da sebi kupim misa. I tako dodjoh ja na red i trazim misa i cura (mlada i lijepa) mi dodaje kutiju i cisto iz fazona pitam ja sto drze onu maketicu u izlogu kad dobro znam da ne prodaju mobilne telefone kad ce ona:
"Ne drzimo mi te telefone jos, neispravne su im neke frekvencije, pa ne rade svuda u svijetu nego samo u Evropi."
Sve to slusa neki lik u nekoj sobici iza, odjelo, kravata i sve to. Kako ona to rece, one se okrenu ka nama, pa nazad ka svom papiru. Ja samo glavom klimnuh, platih misa i nazad kuci. Sutradan nema maketice u izlogu.....a ni curu nisam vise vidjeo. Steta, bas je bile sexy onako poslovno obucena. :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Maj 2005, 08:58 
Stara kuka
Stara kuka

:lol:

poznata je i ona kada je riba trazila hladno pivo (hrvatski punk bend) u skorpionu na bulevaru (cd sop). prodavac joj je samo odgovorio 'prodavnica ti je malo nize niz ulicu'. kakav tenkre.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Maj 2005, 12:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
ehm veliki neces mi vjerovati ali vidio sam jednom dok sam sebi kupovao burek lika koji je narucio sirnicu motanu i zaliva je kecapom i majonezom i doslo mi da mu kazem da to nije pizza pa opet zasto da se ja mjesam u neciji ukus
btw koja je to prodavacica bila? da nije ona niska guska ?

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Maj 2005, 12:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Ja pitao jednom lika koji prodaje CD-ove tamo kod SDK da li ima nesto od URBANA ( Damira).Covjek me blijedo gleda.Ja ponovim pitanje a on meni odgovara i pokazuje mi gdje se nalazi Urban shop.Reko`:"zemljak,treba mi CD od Urbana,imas li?"Kaze meni lik:"Cini mi se da nemam njihov CD ali pogledacu na ovim house kompilacijama,mozda ima nesto" ](*,) ](*,) #-o #-o

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Maj 2005, 15:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2005, 09:34
ja imam jedan primjerak,doduse ne sa bl prodavacima koji su jos "dobri" kakvih ima ako se malo uputite izvan BL.

naime, kada je bio kocert U2 u sarajevu ljepili neki likovi plakate negdje u okolini Mrkonjica uz cestu.Staje murijaska patrola i nakon standardne gnjavaze,licna karta i to, slijedi pitanje:
P: "sta u dva?"
Lik:"sta sta u dva?"
P:"Nemoj da se pravis blesav sta ljepis to, i ko to treba u dva?"

zemljo otvaraj se.....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Maj 2005, 16:45 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Maj 2005, 17:48
Prije neki dan upadam ja u jedan butik gdje se prodaje underwear, trazim grudnjak i pitam prodavacicu: "Jel' imate push-up?" Ona me blijedo pogleda i upita: "A sta ti je to?" "Nist'!" :roll: :roll: :roll:

Ne mo's biti zensko a da ne znas sta je push-up! :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Maj 2005, 21:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2003, 09:31
Hhaha :)
Dobar film na tv-u, a ja žurim vani. Šta ću gdje ću hajde da ga snimim na kasetu (naravno VIDEO kasetu, aka VHS). Al eto ti vraga nemam praznu ni jednu kasetu. Film počinje za petnaestak minuta - nedovoljno da odem do grada. Gdje ću sad, hajde ima FIS u mom naselju.
Upadam ja unutra:
"Dobar dan, imate li praznih video kaseta?"
"Ajoj nemamo mi to...."
"Ali imali ste prije mjesec dana..."
"Aaa imamo čekaj malo..." *odlazi i nakon tri minute vraća se sa audio kasetama* "Koliko ti komada treba?"
"Ovaj... meni treba video kaseta... znate... ovo je audio i to se stavi u radio.. a meni treba ono za video rekorder pa da mogu neki film da snimim na to.."
*prodavačica me blijedo gleda a onda odmahuje glavom* "Nemamo mi to stvarno..."
Ja pokunjeno izlazim iz prodavnice "Dobro hvala doviđenja", kad ona skače onako.
"Jao imam čekaj sad sam se sjetila!"
Ja sva hepi čekam na vratima sa osmjehom na licu, a ona se vraća sa ni pet ni šest nego paketom praznih cd-ova od sto komada (bez omota u kutiji okrugloj).
:-?

Inače prodavači su... aaargh... :cry:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Maj 2005, 21:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

^ Ajoj, e sta ti je idiotizam. Pa ne znaju ni sta drze. :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Maj 2005, 22:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Pite i kecap/majoneza su mi poznate poodavno .. nazalost ;)

Elem isto su u pitanju bili rani jutarnji casovi. Mjesto desavanja je pekoteka "Batar" pored hanista .. Kolega i ja smo iz grada smo takodje svratili da nesto pojedemo, ali buduci da je vani bilo jako hladno ostali smo unutra. Cim smo sjeli za onaj "sank" u pekoteku su usla 2 lika i narucili 4 bureka. Dok ih je djevojka posluzivala jedan od gore navedene dvojice je ladno digao nogu na onaj pult i poceo vezati pertlu .. sjajno :) Nakon zavrsenog rituala vezanja pertle dvojica nindzi su uzeli svoje bureke i ladno ponijeli sav kecap/majonezu koja je stajala na pultu te zatim sjeli pored kolege i mene. Nevjerovatno je da onolika kolicina aditiva moze stati na jedan onako mali burek .. i sto je jos gore frajer je poslije toga uzeo i estetike radi viljuskom razmazao kecap/majonezu po bureku i jos ih posolio .. Odjednom hladnoca napolju i nije djelovala toliko strasno .. ;)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Maj 2005, 11:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Poznate su mi slicne budalestine. Ne bih vjerovao da mi je neko rekao sta se moze naci u prijedorskim burekdzinicama.....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Maj 2005, 16:11 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
zipp je napisao:
ja imam jedan primjerak,doduse ne sa bl prodavacima koji su jos "dobri" kakvih ima ako se malo uputite izvan BL.

naime, kada je bio kocert U2 u sarajevu ljepili neki likovi plakate negdje u okolini Mrkonjica uz cestu.Staje murijaska patrola i nakon standardne gnjavaze,licna karta i to, slijedi pitanje:
P: "sta u dva?"
Lik:"sta sta u dva?"
P:"Nemoj da se pravis blesav sta ljepis to, i ko to treba u dva?"

zemljo otvaraj se.....

:D :D :D =D>

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Maj 2005, 00:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
...u starom Dionisu,prije 100 godina kaze momak konobaru posto ga je ovaj zaebavao prethodnu noc. Cilj je da ga usika pred svima,pa mu vice preko kafane dok je muzika tiha:
E,majstore imas li piva?
Imam!
A jel ti hladno?
Jest!
Dobro,obuci kaput ili sta vec imas i ponesi nam dvije kave ovdje...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Maj 2005, 19:04 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Van BL:
Odemo ja i sestra u cd-shop da vidim sta ima novo od igrica, kad tamo radi neka baba. Gledam ja igrice, gledam, sve ono neke starije.
Uzima sestra jednu igricu i pita prodavacicu:
-Moze li ova igrica u dvoje (2 playera)? [koga je nasla pitati :) ]
-A koji kompjuter imas?
-Imam Pentium 4.
-E ako imas Pentium 4 onda sigurno moze... Da moze, moze onda!

:lol:
Nebesa...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Maj 2005, 19:21 
Stara kuka
Stara kuka

o moj boze....

eh da, nije bas vezano za temu al eto vidjeh ribu koja u piceti pojede picu na tako teatralan nacin:
uzima picu na tanjiru, uzima majonezu, sipa PORED pice, nozem i viljuskom odsijeca komad pice, nabija ga na viljusku, NOZEM sa DONJE strane pice maze majonezu (ne umace komadic u majonezu), jede.

jesam ja to propustio negdje nesto u bontonu ili sam naprosto seljak zato sto picu jedem sa kartona i stavljam kecap (ljuti) odozgo?

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2005, 19:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
VeLiKi je napisao:
sigurno vam se desilo nekoliko scena sa prodavacima u nasem gradu. evo ja cu zapoceti temu sa onim sto mi se dogodilo u pekari 'banjalucanka' na mejdanu.
ja, djevojka i prijatelj smo naletili pokasno da pojedemo nesto. half narucuje burek, ja sirnicu i pomfrit za djevojku. prodavacica mi rece da mora podgrijati pomfrit i ja joj kazem da nema frke, sjajno. ona ga stavi u mikrovalnu i gotiva. okrece se da nam nasjece pite (trokutaste su, slagane ne motane) i spakuje u papir. taman kako to zavrsi, i mikrovalna obavi svoje. e sad interesantni dio. znaci scena je ova: prodavacica vadi pomfrit iz mikrovalne, ispred nje su burek (spakovan) i sirnica izrezana tek treba da je stavi u papir.

ja: mozete li staviti kecap na to?
p: ??? cudno me pogleda... da naravno.
ja: sjajno. imate li ljuti?
p: ne
ja: ok, svejedno moze i blagi
p: CARICA OTVARA SIRNICU I STAVLJA KECAP U NJU
ja: blago izgubljeni pogled, mala i half umiru od smjeha
prodavacica me tupavo pogleda i provali sta je uradila
p: ajoooj izvini, svasta mi traze, ajooj, mogu ja i zamijeniti, hoces novu sirnicu, ajoooj....
ja: nema veze, sve za dobrobit nauke.

i tako ja pojedoh sirnicu sa kecapom.
okus je veze, ko sir al sa kecapom :lol:

Genijalno .... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Maj 2005, 19:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Dec 2003, 09:00
BSE je napisao:
ehm veliki neces mi vjerovati ali vidio sam jednom dok sam sebi kupovao burek lika koji je narucio sirnicu motanu i zaliva je kecapom i majonezom i doslo mi da mu kazem da to nije pizza pa opet zasto da se ja mjesam u neciji ukus
btw koja je to prodavacica bila? da nije ona niska guska ?

tako je nemoj da se meshash u tudji ukus..
O ja gotivim poenakad pojesti Burek sa Majonezom i kechapom i puno puno Bibera to je konza brate...razvalite nak poshteno :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Jun 2005, 06:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
cigo pred postom prodavao romane i pi*darije poodavno.........cijeli hljeb rasjekao i slozio 2 bureka u njega i mandjare........

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Jun 2005, 09:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
The Godfather je napisao:
cigo pred postom prodavao romane i pi*darije poodavno.........cijeli hljeb rasjekao i slozio 2 bureka u njega i mandjare........

Jel to onaj debeli,debeli - cini mi se da ga od rata nisam vidjela?
On kao balon,ogroman,a zena mu kao suvarak. :lol:

Kad smo vec kod prodavaca - nisu ni musterije mnogo bolje.

9 sati navece,nestalo struje.Mrkli mrak,nista ne vidis.Ljudi koji su se zatekli u klubu sjede i cekaju.Svijetle samo 2-3 zara od cigareta.
Ulazi cura u internet klub i pita:"Jel' imate slobodnih racunara?"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Jun 2005, 09:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
ventilator je napisao:
The Godfather je napisao:

Jel to onaj debeli,debeli - cini mi se da ga od rata nisam vidjela?
On kao balon,ogroman,a zena mu kao suvarak. :lol:
?"

da da. :lol: ....nema ga dugo vec godina.

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 30 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]