banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Maj 2025, 16:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 15 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Cigo
PostPoslato: 01 Sep 2004, 10:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
Vozi Ciga 200 na sat, kad ga zaustavi pandur.
- Je si l' ti normalan, Cigo, ubićeš nekoga!
- Žurim, braco, izbo sam taštu, eto je u gepeku, pa vozim da je bacim u reku.
Pandur izvadi pištolj, zove pojačanje. Ovi opkole kola, zarobe Cigu, pretresu gepek i ne nađu ništa.
- Eto, veli Ciga, još će da izmisli da sam vozio 200 na sat (?!)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Sep 2004, 10:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

pitali cigu jel lizao nekad cistu p***u , a ciga ce na to:
Pa sta tu ima da se lize!?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Sep 2004, 11:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Uhvate skinsi cigana na mostu da prosi i jedan od njih mu kaze:
"bacas kocku.Na 1 lomimo ruke, na 2 noge...na 5 kopamo oci"
a ciga:"a na 6?"
skins:" pa bacas opet"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Sep 2004, 11:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Kako se zove cigan koji je dosao iz inostranstva?

FROM

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Sep 2004, 11:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Zove trgovac cigu na telefon, ovaj se javlja a trgovac ga odma upita jeli bre cigo kad cesh da mi vratish onih 100 eura a, kad ce ciga: posle zvuchnog signala ostavite poruku tuuuu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Sep 2004, 11:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pita ciga zenu: - Je l', bre, Ruzo, sta ti mislis o ovoj teskoj situaciji u Iraku? - Jebe mi se... - E, i meni, Ruzo, al' nisam znao kako da ti kazem...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Sep 2004, 22:26 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2003, 19:29
kako cigo pravi recept za kolac
Prvo,ukrades tri jaja.....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Sep 2004, 14:52 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Ide cigo ulicom kad ga odjednom napadnu tri razbojnika. Počeo je dobijati gadne batine i baš kad je pomislio da je gotov i da mu nema spasa, odnekud iskoči jahač na crnom konju, sa crnom maskom, crnim šeširom i crnim plaštom a na šeširu se vidi veliko Z. Svojim oštrim mačem je na brzinu sredio razbojnike i oslobodio tipa. A ovaj ga pogleda u oči i kaže mu:
- Hvala, Zupermene! :)

Sto nema tema uposteno sa vicevima? Svagdje neka grupa, Cigo, Mujo, Policajci..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Sep 2004, 14:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

- Kako se zove cigo električar?

- Grom.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Sep 2004, 23:01 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

- "Mali gdje je tata?"
- "Pao u bunar prije sedmicu dana!"
- "Ajoj, pa kako mu je?"
- "Sad mu je već bolje. Juče se prestao derati."

500 okruglo!!! :drinking: :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Nov 2004, 00:29 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 26 Nov 2004, 17:22
cigo se zalio ljekaru na los ljubavni zivot i ovaj ga posavjetuje da probaju sa upaljenim svjetlom. vraca se cigo na 'pregled' za sedam dana, i ljekar pita 'i? kako je bilo? Jeste li uzivali ovaj put?' cigo odgovara 'ajde sto smo ja i zena uzivali, al sto su ovaj put i deca uzivala!' :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Dec 2004, 21:27 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 04 Dec 2004, 19:50
Izgubio ciga klesta, pa poredjao 10 sinova da ih ispita. CIGA:'de su klesta? S1: A, bre, ne znam, zimi majka. CIGA:Sto se kunes u majku a lazes. - i zakolje ga. CIGA:'de su klesta? S2: Ne znam. Ciga zakolje i njega. . . . CIGA:'de su klesta? S10: Evo ti klesta, 'bem ti klesta, zamalo svi da izginemo.
---------------------------------------
Zima '43 Resile svabe da postreljaju cigane u logoru, pa ih izveli, postrojili uza zid, i naredili da se skinu. stoje tako cige i smrzavaju se, a svaba nikako da repetira automat. CIGA: 'ajde, bato, streljavaj pa da se oblacimo.
Dosao ciga kod doktora i kaze: -Doktore, poslala me zena na kastraciju. -Jeste sigurni. -Ma siguran sam. I doktor ga otarasi viska, ciga ode kuci i zena ga pita: Jesi bio na vakcinaciji?
Sede u kupeu mladi bracni par i ciga.U jednom trenutku mlada se pozali:"Dragi boli me glava".Na to on skoci i poce da joj ljubi glavu. "Dragi sad mi je mnogo bolje". Posle nekog vremena,ona se opet pozali:"Dragi boli me noga".On opet skoci i izljubi joj nogu".Posle toga njoj opet bi bolje. Posle nekog vremena,ciga koji je sve to gledao upita: "Je li doktor Dragi,a je l' lecis ti mozda suljeve?"
Svercovali ciga i ciganka tvora, i ne znaju kud ce da ga stave. Kaze ciganka: -Ma stavicu ga ja u gace. -Nemoj u gace, smrdi -Ma ko ga jebe, nek' crkne!
Dosao ciga kod doktora i zali se na bolove. Doktor ga pregleda, a zatim mu rece : - Moramo prvo da proverimo mokracu. Eno ti one gore flasice na ormaru, a ja odoh izaci na par minuta. Vraca se doktor posle par minuta a ordinacija sva ispisana, svuda po zidovima.... - Cigo, sta je bre ovo ? - Aman, doktore, visoko je to za mene, ne mogu da dobacim ...
Usao ganac u apoteku i trazi crni kurton. Apotekarka kaze: "Imamo roze, crveni, plavi..." Ali on oce crni pa to ti je.Ona pita: "Pa dobro sta ce vam bas crni?" "Pa umro mi kum pa k'o velim moram d' izjavim kumi saucesce!"
Prijavila se dva Cigana za upis u partiju, a sekretar ih pozove na razgovor. Udje jedan, ali izadje tuzan. - Sto je bilo? - upita drugi - Nema nista. Pitao me sto sam radio za vrijeme rata. - A ti? - Rekao sam kako je bilo: svirao sam cetnicima. - Sto nisi nesto slagao? - Kako cu lagati kad me pita onaj komu sam svirao!
Pita ciga zenu: - Je l', bre, Ruzo, sta ti mislis o ovoj teskoj situaciji u Iraku? - Jebe mi se... - E, i meni, Ruzo, al' nisam znao kako da ti kazem...
Kresnuo cigan neku mladu nevinu pa ga malo ogulio. Vrati se kuci pa da malo smanji bolove izvadi jogurt iz frizidera sipa u casu pa ga umoci! To sve krisom gleda ciganka pa pa se misli : Da sam juce umrla ne bi znala da se puni ko penkalo!
Rekli ciganima ko prepliva reku postace srbin. Odu otac i sin na reku i naravno otac prvi prepliva i izadje na obalu! Iza njega njegov sin vice: Tata , daj mi ruku davim se!!! - Mars u pizdu materinu cigasnku !
Sretnu se dva ciganina! - Gde si poso Radovane? - Idem u radnju da kupim cipele! - Ajde majke ti kupi i meni jedne ako te ne uhvate!
Dali znate zasto na ciganskim svadbama ima mnogo torti? - Da se ne bi muve skupljale na mladu!
Pitali cigu: 'Bil' ti cigo liz'o cistu picku' 'Ma sta se tu ima lizat'-veli cigo."
Prica ciga sa sinom u vojsci telefonom: -Sine zena ti se porodila. -odlicno tata sta sam dobio sina ili cerku? -Dobio si brata budalo.
Zatvorili(drugi svetski rat) cigane u gasnu komoru u nameri da ih pobiju. Posle nekog vremena kuca jedan cigojner:"Otvaraj kume podavicemo se".
Kako ciga uci sina da oblaci gace? Od napred zuto, kafeno odpozadi!
Kako se zove cigan koji bezi? Ciganstura!
Dosla Ciganka kod ginekologa i ovaj ustanovi da je doticna trudna.
- A sto ce da budne dijete, doktore?
- Ne znam, morati ces da ides na ultra-zvuk, pa cemo vidjeti da li je musko ili zensko.
- Ma ne pitam te to, nego hoce li biti Srbin ili Hrvat?!
- Pa sto ti je muz?!
- Ciganin, brate! Ali, svaki dan mi govori: pun mi je kurac i Srba i Hrvata!
Resila ciganka da joj je dosta dece i otisla kod doktora. - Doktore, imam dece deset, dosta je bilo deca, sta da radim? - Evo ti ovaj recept, idi u apoteku i vise ne brini. Ode ona u apoteku, apotekar joj da neke pilule a ona pita - Sta da radim bre sa ovo? - Imas uputstvo pa procitaj. Dosla ciganka kuci, naravno nepismena, ne zna da procita i zovne muza - Nece vise dece da imamo, evo procitaj sta ovde pise... Uzo Ciga papir, okretao ga, obrtao, citao, sricao i najzad shvatio sta treba da se radi. Okrene on to vece da jebe Ciganku u dupe. Ona kuka i pita - Sta to bre radis? - Pa kao sto pise u knjiga: KRKA NOVO MESTO!
Dosla ciganka kod ginekologa i ovaj joj rece da se skine i legne na sto. Kako je ciganka skinula gace, tako se lekar namrsti i rece: - Pa dobro, majku mu, zar nisi mogla prvo da se operes, pre nego sto si dosla ovamo, pa osecas li ti kako smrdis? - A bre doktore, ako ti to smeta a sto se nisi zaposlio u cvecarnicu a ne u pickarnicu!
Uvatio tip neku neku ciganku i poceo da joj lize. Posle nekog vremena ona prdne, a on prokomentarise: - Najzad malo cistog vazduha.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jan 2005, 03:51 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2004, 01:23
ulazi cigo u kafanu sav sretan:

konobaruuuuuuuuuuuu!
runda pica za cijela kafana.......

konobar:
sta to slavis cigo?
cigo:
ozenio mi se najstariji sin,doveo plavusu,znas kakva je:sise guza sve dobro.hebo je ja,najstariji sin,srednji sin,a znas onog malog,hebo i on.

mjesec kasnije:
konobaaaaaaaaaaaaaaaaaar
runda pica za cijela kafana,
konobar:sta sad slavis cigo?
cigo:ozenio mi se srednji sin,doveo crnku,znas kakva je ono prava,hebo ja,najstariji sin,srednji,znas onog malog,hebo i on.

mjesec kasnije dolazi cigo sav sjeban u kafanu,sjeda za sank i kaze:
konobar duplu vodku samo za mene
konobar:sta je bilo cigo.
cigo:
udala mi se najstarija cerka,dovela crnca
hebo mene,hebo najstarijeg,hebo srednjeg,a znas onog malog hebo i njega i on UMROOOOOOOOOOOOO

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jan 2005, 20:31 
Stara kuka
Stara kuka

prolazi murjak ulicom i vidi 4 cigisa kako izlaze iz zgrade i nose kadu. ovaj njima 'alo momci stanite, gdje ce te sa tom kadom?'. cigisi ubrzaju hod. murjak skonta nesto muntaju pa krene za njima. 'alo momci cujete vi mene, kuda sa tom kadom?'. cigisi nista, ne odgovaraju, krenu trcati. murjak se uozbilji potrci za njima prodere se 'alo koji vam je k.... stanite, pucacu!'. cigisi se ne daju zbuniti, odvale sprintanje od drota. drot se isfura, izvadi utoku i povalja ih. pridje 4ci leseva i kadi kad uprati skinsa kako lezi u njoj, puno isfuranog:
' pa dobro covjece, sto mi izbusi gume? ' :evil:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jan 2005, 22:14 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Okt 2003, 15:24
Radio Cigo u oficirskoj kuhinji, ali ga oficiri stalno zafrkavli. Jednoga dana primijeti to komandir kasarne i pozove soficire za koje je cu da Cigu zafrkavaju na ne bas pristojan nacin, odrzi im lekciji , izaduzi jednog od njih da mu kazu kako ga oni u buce nece zafrkavati.

Kad je taj zaduzeni oficir kazao to Cigi, onda i on njima kaze "..pa dobro, necu se ni ja vama vise pisati u supu".Pozdrav.Zah

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 15 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]