banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Maj 2025, 00:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 162 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2002, 10:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
"Za utakmice Hrvatska - Ekvador opljačkali banku odjeveni u dresove:
Dvojica mladića odjevena u dresove hrvatske nogometne reprezentacije i naoružana pištoljima opljačkala su jučer oko 15 sati poslovnicu Zagrebačke banke u Šeferovoj ulici 4 na Ravnicama u Zagrebu. Iskoristivši činjenicu da su zbog nogometnog susreta Hrvatske i Ekvadora gradske ulice bile gotovo puste, a pogledi većine upereni u televizijske ekrane, razbojnici su se dovezli do banke u kojoj su u tom trenutku bile tek četiri stranke. Ušli su u poslovnicu, savladali čuvara AKD zaštite i oružjem zaprijetili službenicima. Naredili su im da im predaju novac što su oni uplašeni i učinili. Mladići su novac potrpali u plavi ruksak koji je jedan od njih imao na ramenu i pobjegli odvezavši se u nepoznatom pravcu. Nakon dojave o razbojstvu do banke su odmah stigli brojni policijski službenici IV. policijske postaje, od kojih su neki, kao i razbojnici, bili odjeveni u hrvatske nogometne dresove."

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2002, 11:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pimp sa značkom
Policajac radio kao svodnik;

Žarko B. (24), svodnik kojega je zagrebačka policija privela istražnom sucu zbog sumnje da je organizirao prostituciju i prijetio smrću jednoj prostitutki, policijski je službenik PU zagrebačke, izvijestila je glasnogovornica zagrebačke policije Stanka Saraja. Saraja je naglasila da je Žarko B., kojemu je istražni sudac zagrebačkog Županijskog suda odredio pritvor, 7. lipnja udaljen s dužnosti. Nije rekla u kojem odjelu i postaji zagrebačke policije je radio Žarko B. Policija svog djelatnika sumnjiči da je početkom ove godine u Plavom oglasniku objavio oglas da traži djevojke za pratnju, a u travnju i svibnju i oglase kojima je nudio seksualne usluge djevojaka uz novčanu naknadu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jun 2002, 21:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Ubio ženu jer mu nije dala gledati Svetsko prvenstvo
Jedan Tajlanđanin, taksista po profesiji, ubio je svoju ženu jer mu je neprestano prigovarala zbog toga što kod kuće samo sedi i preko TV-a prati utakmice SP u fudbalu. Mlada 18-godišnja supruga nije se mogla pomiriti što njen dve godine stariji suprug slobodno vreme nakon posla provodi prateći Svetsko prvenstvo. Prvo mu je otela daljinski upravljač, da bi potom promenila TV program. Idućeg dana ponovo je nastavila prigovarati, pa ju je njen mužusmrtio sa nekoliko hitaca iz pištolja. Mladi taksista se potom predao policiji.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jun 2002, 20:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Aligator pojeo begunca
Jedan veliki aligator pojeo je 32-godišnjeg zatvorenika koji je u pokušaju bekstva iz zatvora skočio u jednu od najvećih reka na jugu Kostarike. Meštani sela Palmar Norte kažu da su u nedelju videli četiri metra dugačkog aligatora kako napada čoveka, nakon što je skočio u reku Teraba u pokušaju da se domogne druge obale. Inače, nesrećni begunac je bio u zatvoru jer pri raciji nije imao ličnu kartu.

Uhapšeni dečaci piromani u Kini
U Kini su dva tinejdžera uhapšena zato što su u jednom Internet kafiću podmetnuli požar u kojem su život izgubile 24 osobe, javlja BBC. Televizija je prikazala kako jedan od dečaka odgovara istražiteljima da je izazvao požar benzinom iz osvete zato što mu osoblje u Internet- kafiću nije dopustilo da igra kompjuterske igrice. Dečaci su stari trinaest, odnosno četrnaest godina.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jun 2002, 14:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Skup o huliganstvu završen tučom
Prvi skup posvećen borbi protiv fudbalskog huliganstva u Makedoniji završen je tučom :D :D. Sastanak koji je u organizaciji vlade održan tokom vikenda na Ohridu, poprimio je nasilne tonove pošto navijači suparničkih klubova nisu mogli da se slože oko toga koji tim je najbolji. Tuča je izbila na svečanoj oproštajnoj večeri :D. Morala je da interveniše i policija, koja je uhapsila oko trideset ljudi. Svedoci kažu da su se čuli i pucnji iz vatrenog oružja, ali na sreću niko nije povređen. Inače, ozbiljni incidenti na fudbalskim utakmicama u Makedoniji su prava retkost, ali su zato uobičajeni sukobi navijača dva suparnička kluba - skopskog Vardara i Pelistera iz Bitolja. (BBC)

Kafana "Drina" u centru Tokija
U samom centru Tokija, stotinak metara od Carske palate i Ministarstva inostranih poslova, postoji kafana "Drina" koja je naziv dobila po reci Drini, za šta je povod bilo izdavanje japanskog prevoda romana Ive Andrića "Na Drini ćuprija". Pošto je smeštena na širokoj aveniji koja povezuje dva centralna trga u Tokiju, kafanu "Drina" ne možete da "promašite", jer sve vreme dok je otvorena, na trotoar je izbačena velika svetleća reklama na točkićima koja je danju, a posebno noću, vidljiva iz daleka. Devojka egzotičnog izgleda u kratkoj suknjici okružena životinjama i nekim mitološkim simbolima nosi na poslužavniku kafu. Reklamu je tačno pre trideset godina na staklu oslikao poznati japanski slikar Masamići Oikava, čija dela se, inače, nalaze u Nacionalnom muzeju. (Glas javnosti)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2002, 11:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Hrvatska zvaničnica krade parfeme
Predsednica hrvatske kancelarije za nacionalne manjine Mila Simić uhvaćena je u Nemačkoj u krađi, piše "Večernji list". Nemačka policija je uhvatila prestupnicu dok je pokušavala da ukrade parfem iz jedne prodavnice na aerodromu u Frankfurtu. Prema izvorima iz hrvatske vlade, ona će biti otpuštena s tog položaja na kom se nalazila od 1998. U izveštaju nije navedeno o kojem parfemu je reč.

Novac nije važan
Petogodišnji dečačić iz Italije pocepao je novčanice u vrednosti od 1.500 evra :D nakon što mu je deda ispričao kako novac nije važan. Ovaj dečak iz mesta Mirabella Imbaccari na Siciliji uzeo je novac iz novčanika svojih roditelja, poderao ga na sitne komadiće koje je zatim bacio kroz prozor. Kada su ga zaprepašteni roditelji pitali zbog čega je to uradio, dečak se pravdao da ga je za taj čin "nadahnuo" deda koji mu je nešto ranije objasnio: "Novac nije toliko važan u životu, mnogo važnije je voleti ljude oko sebe." ;)

Mleko za decu i pacove
U indijskom hramu Karni Mata Hindu u gradu Deshnokeu živi na stotine pacova koji su pod zaštitom najviših sveštenika zbog verovanja da u njima žive duše pokojnih vernika. U hramu su iskopane brojne rupe i tuneli kroz koje bezbrižno jure pacovi, a sveštenici ih hrane i poje mlekom. Kada u hram zaluta neko dete da se napije mleka niko ga neće oterati, pa deca piju mleko u neobičnom društvu. Hram posećuju i odrasli u nadi da će ugledati belog pacova jer se smatra da on donosi sreću.

slika uz ovu vijest, dijete pije mlijeko sa pacovima :) :

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Jul 2002, 07:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Promenio ime u Manchester United
39-godišnji vatreni navijač Manchester Uniteda iz Bugarske uspeo je nakon dvogodišnje pravne borbe da izdejstvuje da se zove kao i njegov omiljeni klub. Odlukom Suda iz mesta Svihtov na Dunavu mašinski radnik Marin Petrov se od danas zove Manchester United. Nakon što mu je sud dva puta odbijao promenu prezimena u ´United´, bugarski navijač engleskog kluba konačno je uspeo da ispuni svoj san. Kako javlja bugarska agencija BTA, sudija je dopustio ovaj neobični zahtev zbog aktuelnog Svetskog fudbalskog prvenstva, koje se u Bugarskoj prati sa velikim interesovanjem.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jul 2002, 19:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Beg iz zatvora na originalan način
Nemačka policija pokrenula je opsežnu potragu za osuđenim ubicom iz Jugoslavije, koji je pobegao iz zatvora Waldeck u istočno-nemačkoj pokrajini Pomeraniji. Neimenovani 27-godišnji kriminalac pobegao je iz zatvora na original način, sakrivši se u kutiju sa poštom. On je služio u odelu za predaju pisama, a iskoristivši nepažnju čuvara, sakrio se u kutiju, da bi po izlasku iz zatvorskog kruga iskočio iz poštanskog kamiona. Sada ga progoni oko 500 policajaca, uz upotrebu pasa-tragača i helikoptera.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jul 2002, 12:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
Evo sta rade od mojih sumskih rodjaka :)

DOBRATIĆ - Tamo gdje su obrušene gromade stijena na putu češće nego asfalt, nekako na pola puta između Kneževa i Travnika, obitava čupava planinska zvijer, koja više od svega voli - pivo!

Čovjek nije, ali mu je pivo srcu milo. Čupav je kžo prava šumska zvijer, planina mu je rodno mjesto, ali trenutno je prijavljen na adresi - Dobratići bb, livada pokraj restorana "Ugar", smještenog na obali istoimene vodene ljepotice.

Ljudi mu nisu mrski. Pogotovo ako njegovim medvjeđim ustima prinesu konzervu švapske bavarije. Tada se negdje duboko u Mrkiju javi onaj njegov porok, po kojem je, ima već godina dana, poznat u okolini Dobratića: halapljivo je prinese ustima i za tili čas ispražnjena konzerva, snažnim trzajem medvjeđe šape, otperja pravo u vazduh. U posljednje vrijeme, Mrki se opametio - sa karlovačkog prešao je na bavariju, naravno - bezalkoholnu. Jer, kako reče Tadija Šugić, njegov gazda, Mrki se znao dobro oblokati kad su mu prinosili karlovačko, pa je promjena pića bila neminovna.

Uh, znao se pravo napitž. Pio je i po dvadeset konzervi piva. Znao je biti gori i od mene!, kaže Tadija, gazda kafane "Ugar" i predsjednik Lovačkog društva "Jastreb", Dobratić.

I od tada je Mrki, kad mu je Karlovačko već počelo ići na živce, prešao na ovo njemačko, bezalkoholno pivo. A novog se pića drži kžo pijan plota. Ni za živu glavu ne bi više popio neko drugo pivo. Ako mu koji zlobnik i ostavi neko drugo, Mrki ga samo onom svojom medvjeđom šapom mlatne i nezainteresovano se povuče u svoj kavez.

Nije on, doduše, pravi medo - alkoholičar: drage su mu i koka-kola i fanta, koje za tili čas nestanu u njegovom ždrijelu, a naravno, ni hranu ne odbija. U ogromnim količinama brsti voće, hljeb, kukuruz... I tako već neku godinu dana, otkako se, igrom sudbine, iz dubokih šuma, spustio do Tadijine kafane.

Sudbina se grubo poigrala sa Mrkijem. Preživio je katarzu kakva se rijetko gdje sreće. U divljini je uhvaćen u februaru prošle godine.

Ne bi mogao preživjeti da nije bilo ljudi jer je njegova majka, velika mečka, ubijena, nakon što ju je neki krivolovac iz Kiseljaka ranio, a ona ga, onako bijesna, braneći Mrkija, zgrabila za ramena i bacila u provaliju duboku tri stotine metara, priča Tadija.

Dva dana su ubijenog krivolovca pokušavali da izvade iz provalije. Bili su angažovani i helikopteri i planinska služba spasavanja, ali su, na kraju, tijelo izvukli mještani, koji dobro znaju svaku stopu ovih stijena. Tu se negdje našao i Mrki. Kad je uhvaćen, jedva da je imao 3,5 kilograma. Medo, siroče.

U Tadijinu kafanu stigao je prije nekoliko mjeseci, kad su ljudi, koji su ga na cuclu othranili, bili više nemoćni da se bore sa već poodraslom životinjom. Na livadi pokraj Tadijine kafane, na samoj obali Ugra, našao je novi dom.

Mrki je mirna zvjerka. Na ljude se navikao, a i oni na njega. Tek ponekad, u njemu se javi zvjerska narav. Tada mu nije baš preporučljivo prilaziti. Na sreću, takvi trenuci su rijetki.

volim piti volim zagalamit', aj da vidim ko ce mi zabranit'

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jul 2002, 10:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Dobrovoljno se vratio u zatvor
Devet godina posle bega iz zatvora, 40-godišnji robijaš koji je izdržavao kaznu u gradiću Vilnev-sir-o na jugozapadu Francuske, samovoljno se vratio u zatvor. Emigrant iz Latinske Amerike bio je u Francuskoj osuđen 1990. na sedam godina zatvora zbog trgovine narkoticima. Posle tri godine robijanja on je, koristeći "pravo na odmor" koje dobijaju neki zatvorenici, pobegao. Cilj ovog malodušnog zatvorenika bio je da stigne do Brazila i pronađe svoju bivšu suprugu i sina. Posle dugogodišnjeg lutanja po Južnoj Americi i uzaludnog traženja porodice, on se razočaran vratio za Francusku i svojevoljno predao policiji.

Obesio se zbog poraza Nemačke
Za jednog tinejdžera iz južne Indije finale svetskog prvenstva u fudbalu zaista je bilo pitanje života i smrti. Nakon utakmice u kojoj je Nemačka, za čiju je ekipu navijao, doživela poraz, 17-godišnji Satheeswaran se obesio. U izveštaju policije stoji da je mladić bio veliki navijač Nemaca i nije mogao da podnese poraz od Brazila.

Sipala sinu lepak u uho
Majka jednog tinejdžera na Tajvanu greškom je sinu u upaljeno uho sipala super-lepak umesto medicinskih kapi. Tinejdžerovo uho u potpunosti se zatvorilo i mučili su ga izrazito jaki bolovi. Kada su shvatili o čemu je reč, hitno je odvezen u bolnicu u Taicung Citiju u centralnom Tajvanu. Doktor je pod totalnom anestezijom 14-godišnjem pacijentu, i nakon zahvata koji je trajao 20 minuta, izvadio stvrdnuto lepilo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jul 2002, 15:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Lečio živce bacajući mačke kroz prozor
Japanska policija u gradu Kobe, 400 kilometara zapadno od Tokija, uhapsila je 37-godišnjeg muškarca koji je ubijao mačke. Hitoto Morijama, bez zaposlenja, ubio je pet mačaka svog podstanara bacajući ih kroz prozor stana na šestom spratu. Policiji je rekao da je to učinio zato što se loše osećao. U slučaju da bude osuđen za zlostavljanje životinja, što mu se sada stavlja na teret, Morijama će morati da plati kaznu od milion jena (oko 8.300 evra) i odleži godinu dana u zatvoru.

Kradljivac vratio robu s kamatom
Jednog Norvežanina jako je mučila savest jer je kao dečak ukrao slatkiše iz lokalne prodavnice, pa je odlučio da 9 godina nakon krađe plati ukradene bombone. Sada 20-godišnjak iz Arne pojavio se na vratima prodavnice sa kovertom u ruci. U njoj je bilo 200 evra, ali gospodin Hansen, vlasnik prodavnice, nije znao o čemu se radi. ?Rekao sam mu da nije mogao ukrasti slatkiše u tolikoj vrednosti, ali je on zaračunao i kamate? rekao je Hansen. Savesni kradljivac je rekao da je svota morala biti veća kako bi uključila i kaznu za ono što je napravio kao dečak.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jul 2002, 09:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Veštačkom oplodnjom belci dobili crnce
Britanske novine danas pišu o grešci u jednoj klinici gde je nakon tretmana beli bračni par dobio dvojke koje su crne puti. Prema pisanju tabloida Sun par je otišao u kliniku nakon što godinama nisu mogli da imaju decu. Još uvek nije sigurno šta se dogodilo, ali kao najverovatnije objašnjenje se spominje mogućnost da je klinika greškom uzela spermatozoide crnca i njime oplodila jajašce buduće majke. Sličan način oplodnje u Velikoj Britaniji godišnje koristi skoro 30 hiljada parova, međutim lekari ističu da su greške vrlo retke i da ne treba paničiti. Nešto slično se dogodilo pre desetak godina u Holandiji kada su testovi pokazali da je klinika greškom zamenila spermatozoide belca i crnca. Roditelji su odlučili da zadrže novorođenčad. (BBC)

Tinejdžerka "sklona debljanju" shvatila da je trudna
Tinejdžerka koja je otišla u toalet misleći da je muče stomačni grčevi, rodila je dečaka. 18-godišnja Emma Kershaw mislila je da dobija na težini zbog toga što se prejeda, ali je stvarni uzrok bio drugačije prirode. Trudnicu je iz toaleta "spasila" njena mama Melanie iz Favershama, Kent. U izjavi za Daily Mirror Ema kaže: "Dobila sam na težini, ali sam mislila da je to zato što jedem previše. Zabolio me stomak, pomislila sam da je to od hrane, ali sam ubrzo shvatila da sam trudna". Njena majka Melanie (42) dodaje: "Na pamet nam nije palo da je trudna. Njena trudnoća je malo čudo - sviju nas je totalno iznenadila".

Kinez ilegalno napisao peti deo Harija Potera
Kineski ljubitelji Harija Potera već su u prilici da čitaju petu knjigu sa najnovijim avanturama svetski popularnog junaka kojeg je stvorila britanska spisateljica J.K Rowling. Postoji samo jedan problem u celoj priči - u pitanju je lažna knjiga koju je napisao nepoznati kineski autor za kinesko tržište. Knjiga se zove "Harry Potter and Leopard-Walk-Up-To-Dragon", ima 198 stranica, a na naslovnoj stranici je ime i biografija J.K. Rowling.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jul 2002, 12:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Glumio samoubistvo kako bi iznervirao suprugu
Jedan Nemac namazao se kečapom, legao na pod u kuhinji i pored sebe stavio nož, takođe namazan crvenim sosom, samo da bi iznervirao suprugu. Policija je saopštila da je taj 62-godišnjak iz Vupertala namerno inscenirao samoubistvo kako bi njegova žena zažalila zbog reči koje je izgovorila tokom svađe, javlja DPA, a prenosi Tanjug. Kada je došla kući, prestravljena supruga je počela da vrišti i pozvala je lekare hitne pomoći, koji su utvrdili da je njen muži te kako živ. Tada se bračni par potukao, a prisutni su morali da ih razdvoje kako zaista neko ne bi bio povređen.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jul 2002, 13:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Umro gledajući TV kviz
Jedan 65-godišnji Filipinac umro je od srčanog udara nakon što je odgledao TV kviz u kojem je takmičar osvojio 3,5 miliona pezosa (70.000 evra). Timoteo Evita bio je fanatični gledalac televizijskih kvizova, a kada je objavljeno da je takmičar za koga je navijao osvojio najveću nagradu u istoriji TV kvizova na Filipinima, njegovo srce jednostavno više nije moglo da izdrži.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jul 2002, 12:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Poginuo zbog računa za struju
Rus kome su gradske vlasti zaletovale vrata od stana zbog neplaćenih računa za struju, poginuo je kada je pokušao da kroz prozor izađe iz stana. Javno tužilaštvo grada Kemerova u Sibiru saopštilo je da je Sergej Plotnikov (50) stradao kada je pokušao da se konopcem spusti sa prozora svog stana na drugom spratu. Pri silasku, ispustio je konopac i pao na zemlju, a nešto kasnije je u bolnici podlegao povredama. Tužilaštvo je dodalo da je pokrenuta istraga protiv gradskog stambenog preduzeća zbog "samovoljne odluke" da se dužniku zaletuju vrata. (Beta-AFP)

Mišolovka ubila staricu u Indoneziji
Jedna 75-godišnja Indonežanka izgubila je život kada je slučajno nagazila na električnu mišolovku postavljenu zbog glodara koji su pustošili obližnje pirinčano polje. Kako javlja indonežanska državna novinska agencija Anatra, a prenosi Tanjug, starica je čuvala svoje dve koze blizu pirinčanog polja. Na mišolovku je stala bosom nogom, a električni udar koji je usledio bio je fatalan.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Avg 2002, 19:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Nespretno parkiranje
Englez Alex Ranson osetio je nekakvu grbu dok je unatrag ulazio autom u garažu, ali je pomislio da se radi o kamenu. Autom je krenuo malo napred, a onda opet unatrag i ponovo preko vlastite žene. Prolaznici su Alexa upozorili na grešku i pozvali hitnu pomoć. Supruzi Olivi slomljena je noga, a šokirani Alex doživeo je srčani udar. Supružnici imaju 84 godine i zajedno se oporavljaju u bolnici u Durnhamu, gradu na severu Engleske.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Avg 2002, 10:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Proriče sudbinu sa zadnjice
Stanovnici Nemačke se poslednjih sedmica ne obaziru mnogo na sudare aviona u vazduhu, uzavrelu izbornu kampanju, porast nezaposlenosti. Naslovne stranice lokalne štampe osvojio je jedan slepi vidovnjak koji proriče sudbinu prostim pipanjem obnažene zadnjice svojih mušterija, kojih je sve više. Nemački kancelar Gerhard Schroeder i njegov protivnik Edmund Stoiber teško sada mogu da dopru do svojih potencijalnih birača, jer za svoje mesto u medijima moraju da se izbore sa većom konkurencijom - gospodinom Ulfom Bukom. Građani su očigledno više zainteresovani za popularnog 39-godišnjeg vidovnjaka čije su fotografije - kako sedi na hoklici i dlanovima pipa gole zadnjice žena - preplavile sve naslovne strane tabloida, a njegov "rad" je bio tema tri obimne reportaže na nacionalnim TV stanicama.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Avg 2002, 10:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Žena se bacila među krokodile
Na Tajlandu je jedna žena izvršila samoubistvo tako što se bacila u jamu sa krokodilima. Sve desilo na odgajivačnici krokodila nedaleko od glavnog grada Bangkoka. Žena se popela preko visoke ograde i pred očima užasnutih turista skočila među krokodile. Policija je saopštila da je ona ostavila oproštajnu poruku u kojoj se žali na ponašanje svog supruga. (BBC)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Avg 2002, 19:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Žena ujedom ubila kobru :D :D
Italijanski mediji su posvetili veliku pažnju neobičnom događaju koji je zahvaljujući hrabrosti i brzoj intervenciji lekara imao srećan kraj. Jedna žena u Indiji na smrt je ugrizla kobru, jednu od najotrovnijih zmija na svetu, javila je indijska novinska agencija UNI. Indijka je sa dvoje male dece legla da spava u svojoj kući, u istočnoj saveznoj državi Zapadni Bengal. Tada ju je ugrizla zmija koja je bila u postelji. Zatečena kobra, koja se slučajno našla u kući, zatim je pokušala da pobegne, ali ju je ova žena hrabro napala i tako jako zagrizla da je zmija uginula. Odvažna Indijka je preživela napad, jer joj je na vreme pružena medicinska pomoć u lokalnoj bolnici.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Avg 2002, 18:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Zločin, kazna i munjeni policajci

Ako te kazne, valjda si to i zaslužio ili je možda ipak samo fora u tome da si susreo pogrešnog policajca. Ukratko, donosimo listu onoga što obično možete čitati na zadnjim stranicama dnevnog tiska.

-Zločin: Nelson, Novi Zeland, Daniel Kerby (17) opsovao je policajca u prolazu.
Kazna: Bio prisiljen objaviti oglas u lokalnim novinama i javno se ispričati policajcu.

-Zločin: Painesville, USA, Steven Thompson (44) nazvao policajca svinjom.
Kazna: Morao dva sata stajati pored svinje noseći na grudima ploču Ovo pored mene nije policajac!
( :D :D :D )

-Zločin: Pittsburgh, USA, Jim Barbe (60) došao u vijećnicu i, umjesto dozvoljenih 5 minuta, gnjavio birokraciju 11 minuta.
Kazna: Sada mu prijete s 2 godine zatvora plus novčana kazna.

-Zločin: Italija, anonimac se raživčanio u prometu pa bacio cigaretu kroz prozor automobila.
Kazna: Tjerali ga da prošeće po autocesti (1,6 km) uzduži poprijeko dok ne pronađe bačeni predmet. Akcija je trajala 3 sata.

-Zločin: Florida, USA, trinaestogodišnji klinac bacio smrdljivu bombicu u bus.
Kazna: Suspendiran pet dana iz škole kako bi mogao ribati pod lokalne policijske stanice.

-Zločin: Hull, Velika Britanija, Stephen Hall se analno družio s kozom.
Kazna: Dobio pola godine zatvorske kazne i to ne samo zato što država brani spolno općenje sa životinjama, već i zato što je HIV pozitivan.

-Zločin: Wynnum, Australija, Peter John Russell posjedovao je 400 crvića za pecanje.
Kazna: Budući da tamošnji zakon dozvoljava ribičima da drže u kantici samo 50 crvića (kilogram crvića košta 185 eura), Russel fino mora platiti kaznu od 1132 eura.

-Zločin: San Francisco, USA, Albert Brown je nešto prtljao s drogom.
Kazna: Osuđeni si je morao sam presuditi i odrediti kaznu. Gospodin Brown je odabrao pola godine zatvora i predavanje na temu Kako ispraviti pogrešno ponašanje i pronaći pravi put.

-Zločin: Coshocton, USA, Jason Householder i John Stockum bacili su na obližnji auto par pivskih boca.
Kazna: Dvojica prljavih fakina prisiljeni su puna dva sata hodati glavnom ulicom preodjeveni u fine dame.

-Zločin: Kanada, želio ostati anoniman, seksao se s prostitukom na ulici.
Kazna: Morao pomoći vatrogascima da očiste ulice rodnog grada od kondoma i narko-rekvizita. :P

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 162 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]