banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 06:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 162 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 28 Maj 2002, 15:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Da se provala ponekad i isplati svedoči slučaj provalnika iz Ekvatorijalne Gvineje. Naime, ovaj provalnik je ušao u jednu kuću kako bi uzeo TV i video rekorder, ali je morao da prekine provalu i skloni se na tavan kuće jer se vratila vlasnica sa prijateljem. Provalnik je ipak morao da otkrije svoje skonište pošto je video da prijatelj vlasnice u obrok koji su spremali sipa otrov kako bi ubio prijateljicu. Nakon što je provalnik ukazao na otrov vlasnici, njen prijatelj je pobegao, a provalnik je za nagradu dobio ono po što je došao - tv i video rekorder.

Profesor Miodrag Todorović sa banjalučkog univerziteta u novim memoarima Josipa Broza Tita piše da je prilikom posete britanske kraljice 1972. godine Tito naredio vojnicima oko njegove palate da pohvataju i uklone sve žabe kako bi Kraljica imala miran san. Međutim Kraljica nije bila oduševljena tim gestom. Rekla je Titu da joj je veoma lepo, ali da je iznenađena što nema žaba :grin: čije kreketanje ona smatra relaksirajućim. Maršal je tada naredio da se žabe ponovo vrate i postave oko palate.

Italijanska policija uhapsila je jednu prostitutku jer je ova svoje usluge naplaćivala premalo. 24-godišnja Monica Isa prekršila je zakon ove države o kompetitivnosti, jer je umesto uobičajenih 35 evra, svoje usluge naplaćivala 5 evra. Ona je na taj način htela oterati ostale devojke iz Turina iz ovog zanata. Monica je sada u pritvoru i biće optužena za nepravedno smanjenje cene na tržištu i za nelojalnu konkurenciju.

Jedna portugalska mlada pobegla je sa sopstvenog vjenčanja, ponevši sa sobom novac koji je dobila od mladoženjenine porodice. Kako piše lokalna štampa, policija u Lisabonu je uhapsila ženu koja je na dan svog venčanja pobegla sa 150.000 evra koje je dobila na poklon od verenikove porodice. Dok su je mladoženja i 150 gostiju čekali u crkvi, 32-godišnja mlada nestala je sa novcem i vrednim predmetima iz mladoženjine kuće. Protiv nje je podignuta optužnica za prevaru i krađu. Mladoženjina porodica potrošila je 20.000 evra na pripremu venčanja i na proslavu pozvala 200 članova mladine porodice i prijatelja. Baš kao i ona, ni oni se nisu pojavili na venčanju.

Švajcarski multimilioner, čije ime policija nije otkrila, počinio je harakiri japanskim bodežom. Ovaj 49-godišnjak počinio je samoubistvo u blizini španskog odmarališta u Torremolinosu. Telo bogataša, vlasnika međunarodnog lanca sportske odeće i opreme Everest, pronašla je njegova 17-godišnja kćerka. Zadnjih meseci on je patio od depresije, a harakiri je izvršio japanskim bodežom od 30 centimetara. Njegovo bogatstvo procenjuje se na 300 miliona evra.

Britanac Michaeil O´Brien proveo je 11 godina u zatvoru nevin, a sada se od njega zahteva da plati troškove svog boravka u zatvoru. 34-godišnji O´Brien odsedio je 11 godina za ubistvo koje nije počinio, a kada su ga pustili na slobodu, upravitelji zatvora su od njega tražili 37.000 funti za pokrivanje troškova boravka u zatvoru. Ovaj iznos će se odbiti od 650.000 funti koliko je O´Brien tražio (i dobio) od vlasti zbog 11 propuštenih godina života.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Maj 2002, 16:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Giljotina iz domaće radinosti
Dogodilo se u gradu Malacki u Slovačkoj. Prizor je bio dostojan literature Edgara Alana Poa ili bar Hičkokovih filmova. Ispred zgrade poreske uprave zaustavio se automobil iz kojeg je izašao čovjek a zatim izvukao napravu sličnu giljotini. Stavio je glavu u nju i aktivirao mehanizam. "Naprava mu nije potpuno odsjekla glavu, ali su zadobijene povrede bile toliko teške da je od njih nešto kasnije preminuo" - izjavio je šef policije. Čovjek koji je sebi, ipak, došao glave giljotinom u "domaćoj radinosti" učinio je to zbog poreskog duga od 542 dolara.

Ubila ga zmija iz puške :grin:
Čovjek može na milion načina da izgubi glavu, ali onaj na koji je poginuo iranski lovac Ali, prije više godina, stvarno je kuriozitet. On je kundakom puške pritisnuo zmiju na tle pokušavajući da je uhvati živu, ona se obavila oko puške i povukla obarač pogodivši Alija u glavu. Vijest je kao raritet obišla cijeli svijet ali se iz nje vidi samo Alijeva sudbina, ne i zmije-lovca.

Crveni karton kriminalcima
Britanska policija je izdala zaista surov ultimatum kriminalcima ljubiteljima fudbala pred Svjetsko prvenstvo u Japanu i Južnoj Koreji:
"Predajte se sad ili provedite Svjetsko prvenstvo u ćeliji bez televizora".
Policijskim stanicama prijavilo se17 traženih kriminalaca a još deset njih sudijama na saslušanju u nadi da će kratke zatvorske kazne odležati prije prvih utakmica na SP. Policajci su ultimatum poslali na 296 adresa a cijeloj operaciji dali su šifrovano ime "Crveni karton" :grin:. U čist dobitak policija računa i šezdesetak anonimnih prijava o skrovištima ljudi koje traži zakon.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Maj 2002, 14:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
Nakon što se autobus sa 60 uzvanika svadbene svečanosti zaletio u strujni vod pod visokim naponom, preživjelo je samo dvoje ljudi.
Dvoje putnika koji su ispali iz autobusa jedini su preživjeli, izvještava tamošnja novinska agencija Press Trust of India. Nesreća se desila u selu okruga Bahraich u Uttar Pradeshu, nekih 400 kilometara istočno od New Delhija.
Krov autobusa, prenatrpan prtljagom, visoko je stršao pa je zapeo za vod pod visokim naponom upravo u trenutku kada se svadbena povorka upućivala prema mladenkinoj kući. Što se desilo s mladoženjom i mladenkom još nije utvrđeno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Maj 2002, 17:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

"Rumunj Nicolae Mihut zabio je svojoj pokojnoj majci Angelini srebrni bodežu srce dan prije njenog pokopa, jer je mislio da se "povampirila". Lokalni svećenik u njegovom selu u Transilvaniji navodno mu je rekao da pokojnica pokazuje znakove da je vampir. Prije toga, Nicolae je vidio mačku kako skače preko mrtvačkog kovčega (što je pouzdani znak prema rumunjskim običajima da se mrtvac pretvara u neumrlog), a usnice i obrazi pokojnice bili su neobično crveni. "Kad joj je nožprobo srce, svi smo čuli vrlo dugi uzdah i tijelo je postalo vrlo blijedo. Bilo je to zastrašujuće, ali smo to morali učiniti. Rečeno nam je da ako ne pustimo njenu dušu, ona će se vratiti i proganjati nas, pa čak i ubiti", izjavio je Nicolae rumunjskoj novinskoj agenciji Romnet."

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Maj 2002, 18:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Hirurzi zaboravili makaze u trbuhu pacijenta
Nakon što su mu nepažnjom lekara nakon operacije u stomaku ostavljene 35 centimetara dugačke makaze, Dan Jennings (47) dobio je na sudu u San Diegu 250.000 dolara odštete. "Trpeo sam velike bolove i stalna probadanja, ali niko nije posumnjao u makaze. Srećom, uspeli su odgonetnuti šta mi stvara smetnje", izjavio je Jennings.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Maj 2002, 08:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2001, 01:00
Mafija je kroz povijest bila muški posao, ali i tu se situacija okreće u korist žena – na jugu Italije dogodio se mafijaški obračun u kojem je sudjelovalo 50 baka, majki i tinejdžerki. Sudionice obračuna su bile žene pripadnice mafijaške familije Camorra, koja operira u i oko Napulja. Jedan auto pun žena iz obitelji Cava te drugi sa šefom Camorra familije, Salvatoreom Garzanom i njegovim unukama i njihovom majkom razmijenili su paljbu u Lauru, gradu istočno od Napulja. Pritom su ubijene dvije sredovječne žene i jedna 16-godišnjakinja.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Maj 2002, 23:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Britanci radije gube novčanik nego mobilni
Prema jednom istraživanju nedavno provedenom u Velikoj Britaniji, dve trećine vlasnika mobilnih telefona radije bi izgubili novčanik nego mobilni telefon. Ovo istraživanje je pokazalo da je 72% ljudi naprosto opsednuto mobilnim telefonima, a 86% je postalo anksiozno bez svog mobilnog ljubimca. Većini korisnika ovaj aparat ne služi samo da bi uspostavili kontekt sa drugima, već ga doživljavaju kao nešto što govori o njima kao individuama.

Viski zaslužan za dug život papagaja
Papagaj Joey, vlasnice Nita Mason iz Somerseta, doživeo je "duboku" starost od 21 godinu, jer svaki dan pije po gutljaj viskija. Prosečan život ove vrste papagaja je osam godina, a u toku svog dugog života Joey je samo jednom išao kod veterinara, i to da bi mu se podrezale kandžice. Vlasnica tvrdi da Joeyu pomaže gutljaj whiskya kada je umoran, a najviše ga voli uzeti iz njenih usta. Najomiljenija papagajova rečenica je "Kiss me", a zna i psovati iako se Nita čudi ko ga je mogao tome naučiti.

Korejcima fudbal važniji od posla
Za većinu Korejaca fudbal je važniji od posla, a to takođe važi i za nezaposlene :smile:. 28 odsto ispitanika radije će ostati kod kuće i gledati fudbal, nego ići na intervju sa potencijalnim poslodavcem ukoliko se utakmica bude pokalapala sa intervjuom.

Razveo se od žene jer je smršala :smile:
Jedan Turčin razveo se posle šest godina braka jer je njegova supruga smršala 20 kilograma od dana njihovog venčanja. Adnan Erduran (31) podneo je zahtev za razvod jer je njegova supruga Emel (29) imala 85 kilograma kada su se venčali a sada, posle operacije želuca, nema više od 64 kilograma. Sud je uvažio zahtev muža.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Jun 2002, 19:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

"Romantično bolovanje za dvoje
Mladi radnici uzimaju bolovanje da bi se seksali:
Više od polovine radnika mlađih od 30 godina za svog su radnog vijeka javili na posao da su bolesni kako bi se mogli seksati. Istraživanje Channel 5 pokazalo je da je 52% radnka uzelo bolovanje zbog seksa, što je učinilo i 24% starijih od 50 godina.
Međutim, uz svu popularnost seksa, najčešći razlog zbog čega radnici uzimaju bolovanje je mamurluk. Čak 56% ljudi reklo je da nisu otišli na posao jer su se previše napili noć prije."

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jun 2002, 09:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Sudarili se padobranac i jedrilica
Dve osobe su poginule u sudaru padobranaca i jedrilice u vazdušnom prostoru iznad centralne Engleske, saopštila je britanska policija. Reuters prenosi izjavu istražilaca da je padobranac u slobodnom padu udario u jedrilicu odlomivši joj krilo. I padobranac i pilot jedrilice koja se srušila na zemlju su nastradali u udesu koji se desio na visini od oko 600 metara po sunčanom vremenu iznad aerodroma u Northaptonshireu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jun 2002, 15:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Bizarna vest! 03-Juni-2002 07:03:59
Evo i jedne bizarnosti. Jedna devojka (20) morala se podvrguti hiruskom zahvatu koji je za cilj imao da iz njene zadnjice izvadi njen mobilni telefon. Kako je telefon dospeo unutra ? Citajte nastavak.
Mladoj Tajvanki se telefon nasao u guzi tako sto je pokusala da se seksualno zadovolji sa njim prilikom odnosa sa njenim deckom. Telefon je marke Nokia 8850, mali kompaktan telefon, glatke povrsine i ima opciju vibriranja (!!!) koja je verovatno bila i presudna u njegovoj upotrebi. Nazalost devojka se malo zanela i telefon se za tili cas nasao u njoj. Lekari su brzo intervenisali telefon je izvadjen, a devojka sem malih povreda analnih kanala nije pretrpela druge povrede. Ovo predstavlja zvanicno prvi slucaj koriscenja telefona u ove svrhe, a po nasem misljenu Nokia bi trebala da plati devoci promociju ili da je uzme za promotera ili eksperimentatora svojih buducih modela

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jun 2002, 16:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2001, 01:00
Vijest stara godinu dana, ali ne vidio sam da je jos na par
mjesta isplivala :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jun 2002, 18:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

*ebi ga,ja je nadjoh i postavih.Mislila sam da je nova,jer je datum uz nju od prije dva dana.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2002, 11:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Jedan 45-godišnji stanovnik Bangladeša izvađen je živ iz groba, pošto je šest sati proveo pod zemljom. Šamsul Hak, zemljoradnik iz udaljenog sela u severnom okrugu Kurigramu, zakopan je 21. maja u nesvesnom stanju pošto je pretučen. Narednog jutra, zemljoradnici koji su prolazili pored mesta gde je zakopan videli su njegovu nogu kako viri iz zemlje i iskopali ga. Bio je živ, ali u nesvesti. Šamsul Hak, koji je pao u komu, povratio se posle 24 časa u bolnici obližnjeg mesta, 240 kilometara severno od prestonice Dake. (Beta-AP)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2002, 16:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Uhvaćen pljačkaš čokoladnih kolača
Jedan Meksikanac je četiri dana pljačkao čokoladne kolače iz iste radnje, sve dok ga nije uhapsila policija. Evaristo Peres provaljivao je četiri dana zaredom u jednu poslastičarnicu u Mexico Cityju i preteći nožem jednom od zaposlenih čekao da on završi pravljenje kolača od čokolade. Ko zna koliko bi krađe trajale da Peres nije pravio jednu grešku - provaljivao je u poslastičarnicu svako jutro tačno u osam časova. Petog dana vlasnik radnje je prijavio krađu policiji, koja je uhapsila Peresa nekoliko minuta posle osam časova dok je bežao sa kolačem u rukama. (Tanjug)

Zatvorenici pobegli zahvaljujući prenosu utakmice
Čuvari zatvora u Sao Paolu bili su toliko zaokupljeni gledanjem prenosa utakmice na televiziji, da su svojom nepažnjom omogućili beg 17 zatvorenika. Zatvorenici su pobegli za vreme emitovanja utakmice između Brazila i Turske na državnoj televiziji 3. juna. Zatvorenici su pobegli kroz tunel koji su iskopali ranije.

Prosečan Britanac ima više automobila nego knjiga
Prema rezultatima istraživanja nedavno provedenog u Velikoj Britaniji, Britanci u proseku provedu samo dva sata sedmično čitajući novine. Istraživanje provedeno nad 200 parova takođe je pokazalo da 40% ljudi nikad nije pročitalo knjigu, te de žene čitaju romane mnogo više od muškaraca. Rezultati istraživanja provedenog na univerzitetu Roehampton pokazali su da više parova u vlasništvu ima dva automobila nego dva romana. Kod 23% parova oba partnera čitaju književno delo, dok kod 23% parova oba partnera imaju automobil.

Svedok protiv Miloševića proglašen krivim
Zaštićeni svedok Haškog tužilaštva K-12, koji je prekjuče odbio da svedoči protiv Slobodana Miloševića, proglašen je juče krivim za "svesno ometanje pravde?, pošto je ponovo odbio da odgovara na pitanja ovog tužilaštva, javlja Tanjug. Sudija Richard May je nalog Tužilaštvu da protiv K-12 pokrene postupak zbog nepoštovanja suda izrekao pošto je svedok, govoreći drhtavim glasom, osetno uzbuđeno, već na prvo pitanje o tome kada je služio vojsku u Jugoslaviji rekao da ne može više da trpi psihološku torturu, da ne može da svedoči i zatražio da ga "puste na miru?.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jun 2002, 12:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Otrovali se losionom za brijanje
U Saudijskoj Arabiji četiri osobe su umrle, a sedam je završilo u bolnici nakon što su konzumirale losion za brijanje. U ovoj zemlji zabranjeno je konzumiranje alkoholnih pića, a s vremena na vreme zabeleže se slučajevi trovanja tečnostima koje sadrže alkohol (poput losiona za brijanje).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jun 2002, 21:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Hrvatska pobijedila Italiju 2:1 na Svjetskom Prvenstvu u fudbalu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jun 2002, 21:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pokvareni bankomat istresao na ulicu 10.000 evra
Pokvareni ulični bankomat na Tajvanu odjednom je počeo da izbacuje novčanice, na taj način darivavši slučajnim prolaznicima ukupnu količinu od 315.000 tajvanskih dolara (oko 10.000 evra). Video kamere su snimile dvojicu neidentifikovanih prolaznika kako grabe hrpe novčanica od 1.000 tajvanskih dolara koje su ležale ispred bankomata. Pokvareni bankomat vlasništvo je kompanije "Bankomat Bank of Taiwan".

Srednjoškolka uhvatila svog momka u zagrljaju profesorice
Srednjoškolka iz američke države Oregon uhvatila je svog dečka u "akciji" sa profesoricom. 17-godišnji učenik ostajao je često posle škole na dodatnim instrukcijama, a to je njegovoj devojci postalo sumnjivo. Još ranije ona je primetila da njenog momka privlači 33- godišnja razvedena profesorica istorije. Kako bi proverila svoje sumnje jedan dan se vratila u školu i zatekla njih dvoje kako se goli valjaju na podu učionice. Profesorica je izbačena iz škole i protiv nje će biti pokrenut postupak. Nakon svega, profesorica je izjavila da, iako je znala da to što radi nije u redu, "nije mogla da odoli".

Prase po imenu George W. Bush-hog osvojilo je drugo mesto u tradicionalnoj trci svinja koju urganizuju američki uzgajivači ovih životinja u Iowi. Pobednik trke bilo je prase Jesse "The Swine" Ventura nazvan po guverneru iz Minnesote, a treće mesto je zauzeo Al Boar (Al Vepar). Portparol Bele Kuće je izjavio da su zadovoljni što je Bush bio bolji od Boara.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jun 2002, 17:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

"U krugu zagrebačke vojarne Tuškanac sinoć je, pola sata nakon ponoći, pronađeno tijelo ročnika Ante Žarkovića (1983.) iz Trogira koji je, kako se pretpostavlja, poginuo nesretnim slučajem, priopćeno je iz MORH-a. Prvi rezultati očevida upućuju na to da je ročnik najvjerojatnije pao s prozora spavaonice na četvrtom katu. Bio je pripadnik Počasno-zaštitne bojne Glavnog stožera Oružanih snaga RH, a u vrijeme stradavanja nije obavljao nikakvu dužnost. Djelatnici Kriminalističke vojne policije, u suradnji s djelatnicima PU zagrebačke, istražuju točan uzrok smrti ročnika Ante Žarkovića, o čemu će se javnost pravodobno izvijestiti, stoji u priopćenju koje je potpisao glasnogovrnik Ministarstva obrane brigadir Dušan Viro."

Kako neko nesretnim slucajem moze ispasti kroz prozor sa cetvrtog sprata?
Zao mi je tragicne smrti tako mladog covjeka,ali slucajno ispasti kroz prozor......pa nesto bas i nisam sklona da povjerujem u to dragi novinari...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jun 2002, 18:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

"Liječnik u Ateni pregledao je pacijenticu koja se žalila na glavobolje i uklonio pauka koji se udomio u njenu uhu.
Grčka TV postaja Private Star izvijestila je da je liječnik Evangelos Gollas uklonio pauka i prikazala videosnimku koju je snimio sam liječnik.
"Kada sam pregledao pacijenticu, iznenadio sam se naišavši na paukovu mrežu, a onda sam uočio kretanje. Pacijentica je vozila motor i iznenada osjetila čudan osjećaj u uhu, čini se da je to bio trenutak kada je pauk ušao u uho", priča Gollas.
Tridesettrogodišnja pacijentica, čije ime nije otkriveno, prošla je bez ozljeda. "Pauk je ušao u uho, a budući da je temperatura u njemu idealna, jednostavno je tamo i ostao", rekao je dr. Gollas.
T.T. 11.06.2002."

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jun 2002, 10:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Najezda nepoznate vrste ptica u Makedoniji
Makedonski stručnjaci smatraju da su ptice koje su se nedavno pojavile u selu Omorani, koje je desetak kilometara udaljeno od grada Velesa u centralnoj Makedoniji, azijskog porekla i da je reč o dobroćudnoj ptici skolovranac. Ptice, veličine goluba, imaju veliku neobičnu crvenu prugu na stomaku i ne plaše se ljudi, a pojavile su se iznenada i u velikom broju odmah pošto je jednog jutra na brdu iznad sela Omorani sleteo jedan vojni helikopter. Meštani Omorana kažu da te ptice danonoćno pevaju, slobodno uleću u kuće i gnezda prave gde god stignu. Najezda nepoznatih ptica dodatno je mistifikovana činjenicom da ih nema u okolnim selima koja su nekoliko kilometara udaljena od Omorana. (Srna)

Česi biraju između golotinje i šljivovice
Češki glasači naći će se pred teškim izborom - da li da glasaju za partiju koja nudi besplatni alkohol ili za onu koja u svojoj predizbornoj kampanji koristi žene u toplesu. Demohrišćanska partija nudila je tokom vikenda besplatnu šljivovicu na trgu u moravskom gradu Valaške Mezirici, pa je Komunistička partija morala da promeni svoju strategiju. Ubrzo su se na istom trgu pojavile žene u toplesu koje su delile promotivni materijal, tako da su glasači morali da biraju između besplatnog pića i besplatnog gledanja. "Ovo je potpuno novo. I to je lepo", izjavio je jedan očevidac. Opšti izbori u Češkoj održaće se 14. juna. Komunisti imaju malu prednost u odnosu na koaliciju demohrišćana i Unije sloboda.

Beckham izazvao prevremeni porođaj
Kada je engleski reprezentativac David Beckham postigao gol protiv Argentine, trudnica Tracey Davies iz Londona, koja je u lokalnom pubu gledala utakmicu, poskočila je od veselja i u tom momentu joj je pukao vodenjak. Ona je na brzinu ogrnula navijačku zastavu i nazvala muža koji ju je odvezao u bolnicu gde je uskoro rodila zdravog dečaka deset dana pre očekivanog datuma. Sretni par svome dečaku ipak neće dati ime po popularnom fudbaleru jer im "David Davies" zvuči kao ime nekog lika iz stripa, ali tvrde da će David biti njegov nadimak.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 162 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]