Citiraj:
Frontmen podgoričke grupe „No nejm” Marko Perić izjavio je da je odluka o njihovom neodlasku na Evroviziju u Atini pokazala da predstavnici Srbije „nisu smogli snage da priznaju poraz”.
„Mi se sada osećamo još većim pobednicima. Iako nisu dali da pevamo Evropi, mi ćemo nastaviti da pevamo”, kazao je Perić.
Neko stvarno nema muda da prizna poraz i blamazu.
Kako rekoh, mada su mediji pisali da grupa "No Name" nije ni kriva ni duzna, vec prosto zrtva clanova zirija iz Crne Gore - znala sam ja da su mali smradovi znali za sve.
Mislim, biti onako izvizdan i gadjan i osjecati se jos vecim pobjednikom...
Da sam na njihovom mjestu i da sam zrtva tujih politickih igri odbila bih prvo mjesto i cestitala pravom pobjedniku.
I nek pjevaju i dalje, nije to zabranjeno, ja takodje pjevam ispod tusa, ali kad je to nekom profesija trebao bi se zapitati ko ce ga slusati.
Citiraj:
„Vi ste u Srbiji takvi gadovi, i to svi odreda. Napravili ste državni problem broj jedan od jedne muzičke manifestacije i treba da vas bude sramota”, izjavio je on.
„Niko ni ne pita o bahatom ponašanju publike na izboru za Evrop(j)esmu. Publika u Centru ”Sava„ pokazala je fašističko divljanje gađajući momke od 19 godina plastičnim flašama. Smučila mi se srpska štampa, a Flamingosi nisu pevači, već glumci. (Beta, Mondo)
Zapravo je problem glasanje, a ne muzicka manifestacija, ali ocito gospodin Bajramovic ima manji IQ od sobne lampe.
Cak i da su Flamingosi glumci, ocito je da ti glumci bolje pjevaju od nekih pjevaca.
Neki ljudi ne mogu ni svoj posao raditi dobro (sto su pokazali clanovi zirija iz Crne Gore), a neki mogu super raditi vise poslova.
Nije problem sto su glumci pjevali (i sve izveli jako dobro), nego sto su se muzicki strucnjaci igrali politike.
I da su pjevaci iz grupe "No Name" kao i gospodin Bajramovic u pravu, da je to zaista najbolja pjesma, mislim da ne bi bio problem ponoviti sve tako da samo gradjani glasaju. Ali ovako jeste problem, jer i bajni pjevaci i bajni strucnjaci sa goozama u ziriju iz kamenog dijela drzave znaju da bi izgubili.
A sve se bojim da zabrana od 5 godina ucesca na Evroviziji za SiCG nece znaciti nista, jer uskoro, po svemu sudeci, nece te zemlje ni biti. Osim ako se zabrana ne bude odnosila na SiCG i drzave koje ce eventualno u tih 5 godina iz nje nastati.