Ulazi Drakula u mrtvačnicu i s vrata naručuje: ''Dajte mi jednu babu s ranom''. Grobar: ''Šta će Vam baba s ranom?'' Drakula: ''Da umačem...'' ------------------------------ Idu dve matore poluslepe babe i naiđu na na jedan ogavan zeleno-sluzavi ispljuvak... Kaže prva baba - jao vidi kakav lep zeleni broš na ulici... Sagne se druga baba i uze prstima ispljuvak a on poče da se rasteže kao žvaka...ama nije bre broš - to je neko lanče izgubio. ------------------------------- Prolazi Mujo kraj katedrale u Zagrebu i vidi baku kako prodaje krstove.“Bako, pošto su ti krstovi? ”“Sinek, ovaj obični je 20 kuna”“Aha, a koliko je ovaj sa ovim gimnastičarom!?” ----------------------------- Dosao vojnik kod popa da se ispovedi:- Pope, grešio sam, dok sam bio u vojsci je*ao sam mačku…- Pa, kako, sine?- Pa nabijem joj glavu u čizmu, i tako..(A sve to vreme klisar sluša razgovor).Pop:- Pa, znaš sine, ako se pokaješ, Bog će da ti oprosti. I ode vojnik, a klisar kaže:- Jel vidiš pope kako se to radi, a ne ti je... je*eš, a ja joj držim glavu! Htela je oči da mi iskopa! ---------------------------- Zašto Isus ne može jesti kikiriki?Ispadao bi mu kroz rupe na rukama --------------------------- Vraćaju se dve babe sa sahrane. Komentariše jedna:- Loša bila sahrana… Sarme male, više pirinča nego mesa, pečenje nije dobro ispečeno, supa presoljenja, pop nije dobro pojao, nije se ni kukalo…A druga odgovara na to:-Eeeeee… Nema ništa dok ne umre sin jedinac -------------------------- Putnik na zadnjem sedištu taksija je bio prvi put u gradu i svidela mu se neka crkva pa potapše vozača po ramenu kako bi ga o tome nešto i priupitao.
Vozač zaurla, izgubi kontrolu nad autom, umalo udari autobus, uspaničen vrišti i dalje, popne auto na pločnik, jedva izbegne pešake i zaustavi auto tek centimetar ispred izloga!
Na to će putnik:
- Molim Vas, oprostite, nisam ni slutio da bi Vas lagani dodir po ramenu mogao tako uplašiti. U Vašem gradu vas verovatno često pljačkaju?
Vozač:
- Ma idi bre u pi*du materinu! Danas mi je prvi dan kao taxista… Zadnjih 20 godina vozio sam mrtvačka kola!
_________________ I'm Winston Wolfe. I solve problems. http://www.youtube.com/watch?v=X-7H5rX77P4Елвисе, иди матерет' пробуш' им гуму.
|