banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 17:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1278 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 64  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Jul 2012, 10:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
To je stara vest 100 godina, kada je izabrana ova zadnja Vlada

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 11:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
Vodovod apelovao na lekare da ne apeluju na građane da piju više tečnosti :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2012, 13:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Citiraj:
Popularni zavodnik iz turskih sapunica, Buraka Özçivita, koji je postao miljenik Srpkinja zbog uloge Bali bega, zapravo je homoseksualac. Naime, kako javlja turski dnevni list "Haberler", Buraka je devojka uhvatila u krevetu sa muškarcem.

Uskoro će dve nedelje otkako nije sa svojom devojkom, a razlog za to je njegova preljuba sa muškarcem, koga joj je predstavljao kao dobrog prijatelja. Pokušavao je da joj objasni da nisu radili ništa loše i da su se samo rvali, ali nije umeo da objasni zašto su pri tom skinuli donji veš - ispričala je devojka koja je upućena u dešavanja za pomenuti turski list.

:lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2012, 14:07 
I izgleda ko derpe...

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2012, 17:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
Egipatski demonstranti gađali Klintonovu paradajzom i vikali "Monika"
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/333376/Eg ... ali-Monika

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2012, 10:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

JONAHA FALCONA nedavno je zaustavilo osoblje carinske kontrole na kalifornijskom aerodromu. Carinici su smatrali da Falcon ima skriveno oružje u području međunožja, no ovaj je 41-godišnjak tamo skrivao nešto sasvim drugo – svoj penis.

Kako prenosi Huffington Post, Falconova alatka dugačka je čak 23, dok se u erekciji ta dužina penje do impresivna 34 centimetra, što je i više nego dovoljno za titulu "najveći penis na svijetu".

"Zataknuo sam ga s lijeve strane, ali u tom trenutku bio je u erekciji. Jedan od članova kontrole zamolio me da ispraznim džepove, a nakon toga me i pretražio. Prošao sam kroz detektor za metal bez ikakvih problema, a oni su me i dalje čudno gledali. Jedan od čuvara zatim je posuo moj penis nekim prahom koji detektira eksplozive. Bilo je prilično zabavno", rekao je Falcon.

Kad je imao 18 godina Jonah je shvatio da je "poseban", jer je već tad dužina njegovog penisa bila blizu 30 centimetara. HBO je još 1999. godine snimio dokumentarac o njemu i njegovoj obitelji. Nakon ovog incidenta, Falcon je u šali dodao kako će ubuduće prilikom putovanja avionom odijevati isključivo biciklističke hlače, kako bi se jasno vidjelo što to točno skriva u njima.

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2012, 10:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Patnja je to. Razumijem ga u potpunosti... :(

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2012, 12:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

NIsi dobro pročitao. Radi se o cm, a ne mm.

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2012, 23:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

http://webcafe.net.hr/bizzar/foto-tinej ... maturalnoj

Gospodin.

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2012, 23:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:lol: prirodni, sjebao je sve likove koji su se mesecima spremali pa i ovog stonje dosao na maturu sa Ferrari-em :)

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2012, 23:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

lik je epsko lirski :lol: :lol: :lol:
Slika
Slika

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2012, 23:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Decko je ukrao show :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2012, 23:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Malo mi je sesir u obliku zabe previse :)

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2012, 23:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Opisna ocjena ističe se u njegovom slučaju dobija puni smisao :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2012, 12:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Vuk Jeremić pregovara sa marsovcima. :lol:

Slika

http://www.kurir-info.rs/vuk-jeremic-pr ... nak-292619

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2012, 15:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Egipćanima podijeljena lažna Nike oprema

Olimpijski komitet Egipta podijelio je svojim takmičarima opremu za Olimpijske igre u Londonu, ali su neki od njih primijetili da se radi o "lažnjacima".
Tako je Jomna Kalaf, članica egipatskog tima u sinhronom plivanju, potvrdila da je riječ o lažnoj opremi.

"Na torbama imamo veliki Nike logo, a rajsferšlusu su sa znakom adidasa. Platili smo po 200 funti da bismo uzeli pravu opremu i da bismo izgledali pristojno", poručila je Kalaf.

Iz Nikea su "poludjeli" nakon ove informacije, posebno imajući u vidu da je zvanični distributer ove kompanije u Egiptu bezuspješno pokušao da se domogne zvaničnika Olimpijskog komiteta Egipta.

:lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2012, 12:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Hipster kritično nakon što je čuo omiljeni bend na radiju
Prethodna Slijedeća
zedoo
03/04/2012
0
Hipster

Marko Ivančić, 24-godišnji hrvatski hipster završio je sinoć na odjelu za intenzivnu njegu nakon što je prije tri dana čuo pjesmu svog omiljenog benda na lokalnoj radijskoj postaji.

Prema riječima prijatelja, Marko inače nikad ne sluša radio, a po hipsterskoj sceni ”walkie-talkie”-ima su se već proširile glasine da je slučajno upalio ”Otvoreni” pokušavajući doći do svog omiljenog podcasta o satovima iz DDR-a i gadgetima iz Applea, da je to osveta prijatelja koji su saznali kako ne koristi Linux itd.

No, ispred KBC-a Rebro naišli smo na neutješnu Markovu majku koja nam je otkrila pravu istinu:
”Grozota jedna! Ma da ste ga samo vidjeli kada su ga donijeli kući u besvjesnom stanju. Nikad mi ta scena neće izaći iz glave. Njegove razbijene naočale bez dioptrije, uništena retro maska s iphonea i taj prazni pogled iza prekrasne crne kose zalijepljene za kapke. Uh! Slabo mi je!” – neutješna je majka, no ipak nastavlja:

”Marko je taj dan išao na piće s prijateljicom u lokalni kafić, ”Četiri brata”. Dok je čekao prijateljicu iz uha mu je slučajno ispala slušalica iz njegova Iphonea i tada se to dogodilo. U prvi mah jadničak nije ni primijetio kako pjesma koju sluša dolazi iz zvučnika, a kada je skužio da glazba dolazi s ”Otvorenog” pao je kao pokošen.”

Nakon što su Marka doveli kući, prepričava nam majka Milica, situacija se sve više pogoršavala. Marko je već pet godina pokušavao pronaći bend za koga još nitko nije čuo, a čija muzika ne izaziva krvarenje iz ušiju i nešto prije Božića konačno je uspio:
”Da, mi smo se šalili kako mu je to božićni poklon, ali on ne slavi Božić pa se naljutio. Ma da ste samo vidjeli kako je veseo bio tih dana, a sad se dogodila ovakva tragedija. Nakon što su ga doveli 3 dana je proveo u sobi tražeći novi bend, smišljao nove načine da potvrdi svoj status hipstera. Počeo je hodati unatrag, nositi lijevu cipelu na desnoj nozi, koristiti ”Rutube” umjesto ”Youtube”, zamijenio je qwerty tipkovnicu s običnom, ali sve je to bilo previše mainstream i jednostavno nije vidio nikakav izlaz iz postojeće situacije…”

Tek što je majka Milica dovršila ovu tužnu hipstersku priču iz bolnice je izašao Markov otac:

”Trpim ga već deset godina, kupi mi ajpon kupi mi ajpon. Ja kupim ajpon, a on mi uzme nokiu iz ormara. Za dva miseca kupi mi novi ajpon. Šta je taj hister uopće? Šta je to? Toga nije bilo kad sam ja bio mlad. Jel to neki histeričar? Onda ste ga bogami dobro opisali! Eno ga leži, ja mislio udarilo ga auto, ma da bar ga je udarilo šta ću od sramote familiji reć! Nije on hister, on je retardiran!”

http://www.blitva.net/hipster-kriticno- ... na-radiju/

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2012, 12:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2012, 16:14
Slika
Javnost složna da je najnovija ponuda u čačanskoj školi veoma neprofesionalna

ČAČAK, 24. jul 2012, (Njuz) – Učenici Prehrambreno-ugostiteljske škole u Čačku izrazili su javno svoje nezadovoljstvo novim školskim cenovnikom narkotika, jer kako navode, „nigde jasno nije istaknuta gramaža artikala“.

- Vrlo sam razočaran novim cenovnikom, ovakav način poslovanja je izuzetno neprofesionalan. Ipak bi trebalo da znam šta da očekujem za te pare – izjavio je Njuz M.P, učenik koji je iz trećeg pokušaja uspeo da završi prvi razred.
Direktor škole Dragan Kovačević, izjavio je da će škola ispitati ko je odgovoran za isticanje cena proizvoda bez jasno navedene gramaže.
- Roditeljima poručujem da nemaju razloga za brigu, preuzeli smo stvar u svoje ruke i ispitaćemo ko je kriv za ovaj propust – izjavio je Kovačević.
Udruženje za zaštitu potrošača takođe se oglasilo povodom ovog slučaja navodeći da je distributer u obavezi i da navede tačan hemijski sastav proizvoda.
- Čak i slatkiši na seoskim vašarima imaju naveden sastav i materije od kojih je proizvod napravljen. Distributer je dužan da navede koliko je, recimo, u heroinu procenata heroina, a koliko brašna, šećera ili mišomora. Takođe, potrošač treba da zna i da li je taj mišomor recimo bugarske ili domaće proizvodnje jer to značajno utiče na kvalitet proizvoda – ocenjuju u Udruženju.
Osim toga, oni navode i da nedostaje kalorijska vrednost, koja je takođe jedan od standarda koji mora da bude ispoštovan kako bi potrošači mogli da odluče da li žele da koriste taj proizvod.
- Ako, na primer, imate heroin koji ima 200 kalorija po shotu, a držite dijetu i već ste uneli previše kalorija za taj dan, vi ćete se radije odlučiti za kokain koji ima oko 50 kalorija na istu količinu. Ovi podaci su jednostanvo bitni za ljude koji vode računa o svom zdravlju i stoga apelujemo na distributere da objave i njih – zaključili su u Udruženju.

Goran Mirković
Nenad Milosavljević

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2012, 17:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Prica se da samo medo nije fasovao. I ona Sajinova ovca je naebala :D

http://www.jutarnji.hr/provalio-u-bivsu-tvrtku--slovenac-ukrao-240-000-tableta-viagre-pa-se-sakrio-u-sumu/1043471/

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2012, 21:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Gologruda žena htela da se baci na patrijarha Kirila
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/335048/Go ... rha-Kirila

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1278 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 64  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]