Ode mladi muškarac k liječniku napraviti HIV test;
ispuni upitnik i izvade mu krv.
Za nekoliko dana dolazi po rezultate i upita liječnika:
- Gospodine doktore,
kakvi su moji nalazi?
- Imam za vas lošu vijest, test je pozitivan.
Mladić je u šoku i želi saznati zar doista ne postoji lijek koji bi mu
pomogao ozdraviti.
Doktor: ..... tu navodite da ste homoseksualac ?!
- Da, istina je.
Doktor: - ... no to je bilo za očekivati. Imam moguću pomoć za vas.
Uzmite 2 litre mlijeka, ostavite dva dana na suncu pa ga popijte zajedno
s 3 pokvarena jaja, 2 kg pokvarenog zelja i poplahnite s litrom kefira.
To ponavljajte 20 dana zaredom i velika je vjerojatnost da ćete
preživjeti!!!
Mladić se zahvali i požuri kući kako bi pripremio "lijek".
Po njegovu odlasku sestra upita liječnika:
- Doktore, zašto mu niste rekli istinu, da su testovi negativni?
- Zato da uvidi čemu zapravo služi guzica..
I, ne znam da li bih ovo vodio kao crnjak...citat sa drugog foruma:
Citiraj:
A je napisao:
Ja u ponedejljak krećem doma s posla, laganica oko 16:05 kad prije peveca na jankomiru drot sa motorom. Ja stojim na semaforu i vidim da me čudno gleda. Skužim da nisam upalio svjetla. Odmah ih idem paliti i u tom trenutnku prođe auto sa sporedne ceste i kad me drot drugi put pogledao imam upaljena svijetla
Ima sam sreće i prošao bez kazne. Najgore mi je što banda samo čeka ko lešinari da nas globe.Ja u ponedejljak krećem doma s posla, laganica oko 16:05 kad prije peveca na jankomiru drot sa motorom. Ja stojim na semaforu i vidim da me čudno gleda. Skužim da nisam upalio svjetla. Odmah ih idem paliti i u tom trenutnku prođe auto sa sporedne ceste i kad me drot drugi put pogledao imam upaljena svijetla :mrgreen:
Ima sam sreće i prošao bez kazne. Najgore mi je što banda samo čeka ko lešinari da nas globe.
B je napisao:
Ja sam u isto to vrijeme išao s posla negdje oko 16:10 i također sam vidio tog drota s motorom kak zaostavlja ekipu!
C je napisao:
a ja sam u to vrijeme isto tam bio na motoru i zaustavljao sam aute koji nisu imali upaljena svjetla!