|
2012. godina. Kometa udara u Zemlju. Prežive samo 3 čoveka. 1. Barak Obama - koga su zakopali u nekoj planini u Koloradu u sklonište. 2. Vladimir Putin - koji se nalazio 5 km pod zemljom u Sibiru. 3. Filipo Inzagi - Jer ga je opet ukenjalo
Šta pjeva mali Cigo kada se kupa? -Ne pomaže voda majko...
Ide vuk motorom, vidi ga crvenkapa, pa počne vikati: -Vuuče, vuče... A vuk kaže: -Ma kurac vuče, vidiš da trokira!
Gajio cigo u jednom selu svinje. Jedan dan dodju ljudi u bijelom i pitaju cigu: -Imate li svinje? -Imamo svinje! -Hranite li svinje? -Hranimo svinje? -Pa čime hranite svinje? -Pa djeca skupe đubre, otpatke sa ulice, ovo, ono, svinje zadovoljne, i tako.. -100 KM kazna! -Pa što? -Mi smo iz odjeljenja za zaštitu životinja, a vi im dajete đubre, kako vas nije sramota! I on plati, kad poslije nekog vremena dolaze ljudi u crvenom, i pitaju: -Imate li svinje? -Imamo svinje? -Hranite li svinje? -Hranimo svinje! -Pa čime? -Ma žena skuva sarmu, kupimo im čokoladu, ovo, ono, prvo jedu svinje, pa onda mi, sve super, svinje napreduju, i tako... -500 KM kazna! -Pa što? -Mi smo iz odjeljenja za zaštitu ljudi, a vi im kupujete čokolade, kako vas nije sramota...! -Plati on i to, kad opet poslije nekog vremena dolaze ljudi u crnom, i pitaju: -Imate li svinje? -Imamo svinje! -Hranite li svinje? -Hranimo svinje! -Pa čime hranite svinje? -Pa ja im dam po 10 KM, pa one idu da kupe šta hoće...
_________________ To be a Sith is to taste freedom and to know victory...
|