Citiraj:
Australijom skače ženka kengura i na svakih 100 metara stane. Iz njenog stomaka izviri pingvinčić i povraća k'o blesav. Na Antarktiku u grupi pingvina, sedi kengurčić, povremeno kine i gunđa:
- Jebem ti razmenu učenika!

Citiraj:
Na povratku s juga sleteo labud na jednu farmu da se malo odmori. Uđe u kokošinjac kad tamo nigde petla - same koke na izvol'te. I naravno krene orgijanje i baš kada ih je sve odradio, pojavljuje se petao. Popizdeo petao, hoće da rokne labuda naravno a labud će bezobrazno:
- 'Ajde, samo izvoli. A kad nađu mene mrtvog sve će da vas pokolju!
Citiraj:
Hoće slon da ilegalno predje granicu, medjutim ne zna kako. Požali se mišu da ima problem i objasni mu kakav. Miš mu reče da ima rešenje za njega.
Spakuje miš slona u gepek i stavi mu dve vekne hleba ispod pazuha.
Na granici carinik u redovnoj kontroli zamoli miša da otvori gepek i ugleda slona.
Upita ga:
- Šta je ovo, mišu?
A miš odgovori:
- A šta tebe boli briga šta ja stavljam u sendvič?!
Citiraj:
Bila jedna obala. Na jednoj strani je bio meda koji je jeo kupine a na drugoj zeka.
- Ej medo dodji da vidiš šta sam ja video! - kaže zeka.
- Ne mogu zeko jedem.
- Ma dodji kad ti kažem iznenadićeš se. - rače zeka.
- Neću! - odbrusi mu meda.
Ali zeka i dalje navaljuje i reši meda da ipak ode kod zeke. Udje u vodu, zamalo se ne udavi. Kad je došao kod zeke zeka mu kaze:
- Ej medo vidi koliko na onoj drugoj strani ima kupina!
Citiraj:
Sedi zeka pod drvetom i oko njega hiljadu praznih flaša. Dolazi lija na Kawasakiju, skida kacigu, kad će zeka:
- Hik, hik, opa lijo, motor!
Lija će njemu:
- Ja ne pijem, ne pušim pa se nađe i uštedi.
Sutradan leži zeka a oko njega dve hiljade praznih flaša. Dolazi lija u Mercedesu a zeka će:
- Hik, hik, opa lijo, mečka!
Lija će njemu:
- Ja ne pijem, ne pušim pa se nađe i uštedi.
Treći dan lija polira motor i mečku kad zeka avionom sleće na zemlju. Gleda ga lija pa će:
- Opa, zeko, šta je to?
A zeka će:
- Hik, hik, ništa, samo sam vratio ambalažu!