Bik koji sedi je napisao:
Hercegovac je napisao:
Ubijeđen sam da većina onih što se po portalima ruga ovoj Ingrid, izgovara engleski na isti, ili gori način. Slično kao što su se moje kolege danima rugali onoj pjesmi Indire Radić na francuskom, da bi se kasnije ispostavilo da oni na francuskom ni dobar dan ne znaju reći..
Drug, nije to isto; ona je političarka, predstavlja Hrvatsku Evropskoj Uniji i kao takva bi TREBALA znati engleski jezik (i zboriti i pisati i čitati i razumjeti), a Indira Radić je pjevačica i ako pjeva na francuskom TREBALA bi to bolje odraditi.
Dakle, ja smatram da je podsmijavanje opravdano i samo tako nastavite.

Bik, ne treba ju ismijavat nisam za to al treba kritikovat zestoko i nju a naravno vise one koji su ju postavili tamo.
Ona je politicar nije diplomata.
Za politicare me nista ne cudi ne posjedovanje znanja, opste kulture manira je normalno cak sta vise pozeljno, danas to nije mana, to im je prednost.
Diplomata to je druga prica tu mora biti prisutno znanje jezika i ostalo. A ova skupsina EU mi lici vise na krcmu gdje se sakupilio sve i svasta da te bog sacuva i sakloni.
Ovakvih slucajeva je hrpa ne treba zaboravit i Acu II (Aleksandra K.) i slicne.
Kad se o ovakvim slucajevima prica, padne mi na pamet Ivo Andric. Kako je samo taj covjek briljirao pred Hitlerom 19 Aprila 1938 u Berlinu u svom pozdravnom govoru opunomocenog ambasadora i govoru respekta velikom vodji na cistom tecnom njemackom i to sa Beckim akcentom da utisak bude snaziji. Posto su se srdacno pozdravili i rukovali. Hico je samo zino.
To je pravi diplomata.