banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 11:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 162 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 19 Okt 2004, 20:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2001, 01:00
http://www.vecernji-list.hr/newsroom/za ... 4/index.do

LJEPOTICA I ZVIJER
Izgubivši se u šumi, Ruskinju Oksanu Terletskaju otelo nepoznato biće
Postala žena čudovištu nalik na orangutana

Ruska djevojka Oksana Terletskaja punih je godinu dana živjela s tajanstvenim čudovištem nalik na orangutana kojemu je dala ime Tang. Potvrdila su to trojica ruskih psihijatara koji su s Oksanom razgovarali nakon što je uspjela pobjeći od zastrašujućeg bića. Nakon što se posvadila s dečkom, devetnaestogodišnja Oksana zaputila se u šumu u blizini St. Peterburga te se nakon višesatne šetnje izgubila. Začula je neobično mljackanje u blizini, pomaknula grane i ugledala golemog dlakavog stvora.

Došao je do mene i počeo me njušiti i trljati se o mene. Uhvatio me i strgnuo mi odjeću. Prestravila sam se misleći da će me ubiti. No, nastavio me njušiti, a kad je nosom prešao preko mojih prepona, počeo je glasno mrmljati te se bacio na mene. Zarobio me u svom brlogu i postala sam žena čudovištu ispričala je Oksana psihijatrima u umobolnici.

Donosio joj je jaja, sirovo meso i voće, a strašan seks s tom životinjom bio je svakodnevno mučenje. Nakon više od godinu dana, kako prenosi strani tisak, proljetos su izišli iz brloga i, šetajući po šumi, Oksana je iskoristila trenutak Tangove nepažnje te počela trčati. U blizini je začula ljudske glasove i zavapila neka joj pomognu.

Nakon što se vratila kući, Oksanu su roditelji, ne vjerujući u ono što im je ispričala, poslali u umobolnicu. Poslije višemjesečnih razgovora psihijatar Nikolaj Bojarčuk potvrdio je da je djevojčina priča istinita, a s tim su se složila i dvojica njegovih kolega. No, Oksana je nestala iz umobolnice.

Nije htjela jesti niti piti i sporo se oporavljala. Jedne noći nestala je iz bolnice. Netko je golim rukama raširio metalne šipke na prozoru i odveo je, a djevojka koja je s njom dijelila sobu kazala je da je vidjela zastrašujuće čudovište koje je zgrabilo djevojku kazao je dr. Bojarčuk i dodao kako se za Oksanom još traga. (zod)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jun 2006, 11:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
Citiraj:
Farbala put da ne plati kaznu
stana - 23. jun 2006.

Jedna Izraelka koju je saobraćajna policija uhvatila da pretiče preko pune linije, došla je na neverovatnu ideju kako bi se nekažnjeno izvukla, piše list „Jediot ahronot”. Dva sata nakon što ju je policija zaustavila na jednoj magistrali na severu zemlje zbog nepoštovanja zabrane preticanja, 45-godišnja žena poslala je svoju drugaricu da na tom istom mestu crnom bojom preseče punu liniju. Na njenu nesreću, policajac koji ju je zaustavio i dalje je bio na zadatku, pa je priveo i njenu prijateljicu i oduzeo joj farbu. (Tanjug)

Nigdje ne pise da li su ona i prijateljica plavuse. :D

sportski magazin

Bestija NeOpravljiva!!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 162 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

Sva vremena su u UTC [ DST ]