[quote="XIX century"
ne valja vic. ginekolog nikad ne kaže " skinite sve sa sebe, već kaže skinite se od pojasa na dole."

[/quote]
Jelde,ne valja

a ne znam ti ja sa tim ginekolozima,meni je tako isprican i ja ga tako prenosim,ma nisu ni svi vicevi a ni ginekolozi izgleda kao sto su bili
Al neka si udarila kritiku,pa nek ide sve u...
Nego,ajmo vako.....
Odu Mujo i Fata na odmor,ali bogami ovaj put Mujo priredi malo iznenadjenje i rezervise za Afriku,dzungla,safari,tako to...i pripremi se dobro,da se dokaze pred zenom.nacito se knjiga o zivotinjama,drvecu,itd....emisije gledo na TV

I dodju oni dole....bogami ima dosta turista.Prespavaju prvu noc i ujutro lagano sa ostalim turistima i vodicem u obilazak.Ali nakon jedno pola sata Mujo se sa Fatom kao odvoji malo od grupe.Veli Fata,Mujo bolan izgubit cemo se.Ma daj sta ti je bona ,cuj izgubit,sve ti ja ovo znam ovde ne sikiraj se.I malo po malo totalno izgube iz vidika grupu i ostase nako usamljeni u dzungli.
Kad,ne lezi vraze,iskoci odjednom,sa drveta neki coek pred njih.Fata poce vristat,Mujo poludi i rece.Halo ba degenu sta ti je ,sta skaces ovuda,jesi pri sebi.
Aaaaa aaaa aaaa......Bijase to a ko drugi do Tarzan

nakon urlikanja,pristizu Tarzanova zena i onaj mu majmun.
Heej bolan sta urlices,vice Mujo lijepo pricaj.
Tarzan:sta ti radis na mojoj teritoriji?
Mujo:kakva tvoja teritorija,dje pise da je tvoja?
Tarzan:moja,moja....sve je ovo moje!
Mujo:bizi nesreco,koji ti je,ja doso sa zenom da se odmorim ti ko divljak ovde,de ponasaj se!
Tarzan:znas ti ko sam ja?
Mujo:zaboli me ba ko si,al hajd reci svega ti.
Ja Tarzan!!!
Ja Mujo!!!
Moja Dzejn!!!
Ja pa sta,moja Fata!!!
Moja čita!!!
E jebiga care,moja ne čita!!!