banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Maj 2025, 00:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 162 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 19 Avg 2002, 09:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Efikasano sredstvo protiv dosadnih trgovačkih putnika
Englez Pete Johnson na veoma originalan način je rešio problem dosadnih i agresivnih trgovačkih putnika koji su do sada saletali njegovu kuću u Mostonu. Naime, 42-godišnji učitelj svoj je dom naselio sa 320 zmija. Kada neki trgovački putnik zakuca na njegova vrata, Johnson ih ljubazno ponudi da uđu, ali ovi beže glavom bez obzira kada na podu ugledaju pitone, boe i druge zmije.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Avg 2002, 13:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Neuspešno samoubistvo sa tragičnim završetkom
U slovenačkom mestu Stražnji Vrh u blizini Črnomlja nedavno se desila porodična tragedija sa bizarnim tokom. Naime, psihički rastrojena 66-godišnja žena zadavila je šest godina starijeg supruga u krevetu, omčom kojom je nameravala sama da se obesi. Mužje popodne spavao, a žena je u kupaonici pripremila sve da se obesi jer je verovala da je on vara. Ali, predomislila se pa je odlučila da prvo ubije muža, a onda i sebe. Sa već pripremljenim plastičnim konopcem za pranje veša otišla je u spavaću sobu i omču nataknula suprugu oko vrata. On se u tom momentu probudio i mislio da je reč o šali, pa je rekao: "Dobro, stegni", što je ona i učinila. U narednih 15 sekundi je izdahnuo. Žena je umesto u pritvor smeštena u psihijatrijsku ustanovu jer je utvređeno da je i ranije imala psihičke smetnje koje su izazvale svađe u porodici.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Avg 2002, 11:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Kuvara ugrizla večera
Jedan kuvar iz Vijetnama pripremao je specijalitet restorana, kuvanu morsku zmiju, kada ga je njegov specijalitet ugrizao i usmrtio. 22-godišnji Le Hung Cuong preminuo je od ugriza zmije na putu do bolnice. Vlasnik restorana nazvao je nesreću ?lošom srećom za njega i restoran?, dodavši da je pokojni kuvar bio nemaran jer nije nosio zaštitine plastične rukavice.

U Srbiji će osnovna škola trajati devet godina
Ministarstvo prosvete Srbije najavilo je da će deca koja sledeće godine krenu u prvi razred svoje znanje sticati po novim programima i da će za njih obavezno obrazovanje umesto dosadašnjih osam, trajati devet godina. Za početak septembra najavljeno je i javno predstavljanje reforme obrazovanja. "Produžava se obavezno obrazovanje na devet godina, s tim što će srednja škola trajati tri godine, tako da će ukupno trajanje školovanja ostati 12 godina?, kaže za "Blic? Tinde Kovač Cerović, pomoćnik ministra prosvete za razvoj obrazovanja i međunarodnu prosvetnu saradnju, objašnjavajući da su analize pokazale da nakon završene osmogodišnje škole naša deca ne poseduju onaj nivo znanja kakav bismo očekivali. Osim toga, dodaje Kovač Cerović, devetogodišnje obavezno obrazovanje je evropska tendencija. (Blic)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Avg 2002, 22:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Gradonačelnik zabranio umiranje
Gradonačelnik francuskog gradića Le Lavandu, čije je groblje prenatrpano, zabranio je svojim sugrađanima da umiru dok se ne nađe novo mesto na kome mogu biti pokopani. Žil Bernardi, gradonačelnik Le Lavandua, gradića na obali Sredozemnog mora, 25 kilometara zapadno od Sen Tropea, doneo je odluku o zabranjivanju umiranja kad je sud odbacio njegov plan o izgradnji novog groblja na lokaciji u blizini obale.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2002, 00:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pertlom pokušao da zadavi stjuardesu
Šaban Jisufi (26) pokušao je da ubije stjuardesu Irenu Radonjić u avionu crnogorske aviokompanije "Montenegroairlines" koji je leteo na liniji Dizeldorf-Priština, ali su ga u tome sprečili crnogorski policajci, javila je sinoć TV Crne Gore. Direktor crnogorske aviokompanije Zoran Đurišić rekao je crnogorskoj državnoj televiziji da je Jusufi pomoću "vezice sa patika" pokušao da udavi stujardesu, ali da je "organizovanom akcijom pripadnika crnogorskog MUP-a, koji su se nalazili u avionu", napadač sprečen u toj nameri.

Ruskinja nakon udesa zaboravila maternji jezik
Ruskinja Tatjana Antonova, prevodilac sa nemačkog, posle saobraćajnog udesa koji je doživela prošle zime, razumela je i govorila samo nemački, a maternji ruski jezik joj je bio potpuno stran. Prilikom udesa Antonova je slomila nogu, povredila vrat i udarila glavu. Do potresa mozga nije došlo, iako je neko vreme bila u komi. Koleginice Antonove, koje su je prve posetile u bolnici, sećaju se da su je pitale da li je šta boli, na šta je ona odgovorila "Niht". Kada je došao njen suprug dogodilo se isto. Ona je na pitanje kako je, odgovarala nemački, od čega je mužmogao razabrati samo "ih bin", navodi dnevnik "Komsomolska pravda".

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Sep 2002, 21:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Devetomesečna beba ukrala kamion pun piva
Devetomesečna beba Beniamin Szczygiel iz Poljske dobila je poštom sudsku presudu na svoje ime, na kojoj piše da je ukrala kamion pun piva iz lokalne trgovine na veliko. Što je još zanimljivije, u presudi se navodi da je nedelo počinjeno pre Beniaminovog rođenja. Majka Beata Dankowska-Szczygiel, koja se nemalo iznenadila kada je u sandučiću pronašla kaznu na 1418 zlota (oko 350 evra), izjavila je o ovom slučaju: "Moj sin još nije ni prohodao. On pije mleko, a ne pivo".

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Sep 2002, 08:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2001, 01:00
Vozač traktora zgnječio je policijski automobil.

Nakon što je policajac pokušao zaustaviti traktor u selu Sidory na istoku
Poljske, vozač je odlučio da ga neće poslušati, pa se svom snagom zabio u
policijski automobil, pregazio ga i nastavio voziti dalje.
Ostavši bez vozila, zgroženi policajac nastavio je potjeru za traktorom
trčeći, a nakon potjere od pola kilometara, uspio je uhititi vozača
traktora.
Vozač je priveden u policijsku postaju, gdje je ustanovljeno da je mrtav
pijan, s iznimno visokim postotkom alkohola u krvi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2002, 18:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Na jedno uđe, na drugo izađe
Osmogodišnji dečak iz Rumunije pokušao je izvaditi kliker iz bratovog uveta gurajući olovku kroz drugo kako bi ga izgurao na suprotno. Dečak je izjavio da je pokušao ono što mu učitelj neprestano govori, a to je da kod njega sve na jedno uđe a na drugo izađe. Na svu sreću dečake je majka zaustavila u operaciji, nakon čega su otišli u bolnicu. Doktori su pregledali oba uveta i izvadili kliker. Dečakovo uvo nije oštećeno, ali da je brat bio malo jači možda sve i ne bi tako dobro prošlo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Sep 2002, 13:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
Mladić pao sa nadvožnjaka i preživeo udar voza

Nakon prepirke sa četvoricom muškaraca, dvadesetogodišnji mladić iz Gold Coasta u Australiji bio je bačen sa nadvožnjaka visokog 10 metara pred voz koji je u tom trenutku prolazio. Iako dobro ugruvan padom, mladić se podigao sa šina, ali ga je u tom momentu udario voz i bacio u stranu. Mladića je nakon pola sata primetio mašinovođa teretnog voza, a u bolnicu ga je odvezla hitna pomoć. Iako je pretrpeo teži prelom ruke i povrede u predelu prsa, vrata i nogu, policija je izjavila da je mladić bio ekstremno srećan što nije poginuo. Njegovi napadači će braniti ubistvo sa predumišljajem pred sudom.

I jos kazu da Supermen ne postoji. :P

Poslednji put menjao ventilator dana 11 Sep 2002, 14:02, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Sep 2002, 13:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Tinejdžerka dobila ?100,000 igrajući pogrešnu lutriju
Ann Mockler je poslala kćerku Mariju da kupi nekoliko Fruit Pursuit srećki čija je glavna premija 10,000 funti. Kada se devetnaestogodišnja Marija vratila sa parom srećki za nagradnu igru desetostruko veće premije majka se na nju izgalamila misleći da će joj to biti urok. Međutim, zagrebavši ne-srećku otkrila je da je dobila glavnu premiju od 100,000 funti. Ćerka je primila izvinjenje, a srećna dobitnica je odlučila da malo pokvari familiju, pa je odlučila da otplati kredit na kuću i povede muža na putovanje u Tajland.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Sep 2002, 19:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Upao u vlastiti grob i umro
Giovanni Greco, stanovnik italijanskog gradića Lascarija na Siciliji, jedan dan je otišao da obiđe vlastitu grobnicu, što se pokazalo fatalnim po njega. Posetivši lokaciju na mesnom groblju gde se gradila njegova grobnica, Giovanni se popeo na zid kako bi mogao bolje da osmotri grob. Na nesreću, okliznuo se, udario glavom o mermerni stepenik i na mestu umro, a njegovo telo se otkotrljalo u sam grob.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Okt 2002, 23:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Apr 2002, 01:00
Necu ja copy&paste ko neki ovdje... Upravo sam se vratio s' puta i bash sam raspolozen da ispircam par provala za koje sam tamo cuo i koje su mi se desile.
Vodic (koji je bio apsolutna legenda) mi je pricao kako je vodio jednu apsolventsku exkurziju iz bl u monte karlo i kako se poklopila subota pred trku formule 1. Kako je u monte karlu upravo ta subota najinteresantnija kroz citavu godinu tako je tamo bio i ogroman broj ljudi, sto poznatih licnosti sto turista. Kako je vodic vodio 2 autobusa, svi su oni izasli i okupili se oko njega na glavnom trgu ispred kockarnice da bi im on nesto objasnio. I toda pocinje siz... :) Naime... Kad su ostali turisti vidjeli oko 100-tinjak ljudi (studenata) okupljenih oko 1 covjeka svi su pomislili kako je to neka poznata licnost i kako se tih 100-njak ljudi (opet studenta) gura oko njega zbog autograma. I tako je pocelo da pristize sve vise ljudi. Na kraju su neki italijani iz zadnjih redova provalili kako je to poznati italijanski rally vozac Antonio (valjda ga od te silne guzve nisu vidjeli dobro). Jedan je uzviknuo: "Antonio!" Tad je svih stotinjak studenata pocelo da skandira vodicu: "antonio, antonio!". Vrhunac je bio kad su se neki italijani uspjeli probiti do njega rukovali se i onako pobozno ga zamolili za autogram. :)
Isto tako nam je pricao dok je radio u bgskoj agenciji putnik masu provala. Kako su sve te provali bile zapisivane tako je agencija odlucila da dodjeli nagradu od 1000 DM za najbolju provalu. Pobjedio je tip koji je na putu u spaniju upitao vezano za koridu da li je bik uvijek musko :)
Eh sad... Sta se meni dogodilo. Ja na trgu sv. marka u veneciji ispred duzdeve palace i nesto snimam kamerom, a pored mene neka grupica momcica, onako... exkurzija neka... i jedan medju njima, kao fakin sjedi pored mene i govori: "ajoj, jest glup ovaj sto snima. Ej ti, glupane!" ocigledno misleci da sam neki stranac. Na to sam ja zavrsio sa snimanjem i okrenuo se mrtav ozbiljan i rekao: "alo, momak. Sta nije u redu?" Trebali ste vidjeti tipu facu! :) 5 boja je promjenio. Samo je promrmljao izvini i izgubio se, na sta su se njegovi drugovi cjepali od smjeha zajedno sa mnom. :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Okt 2002, 09:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Jan 2002, 01:00
Schwabo: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Najsimpaticnije su mi te provale sa putovanja!!!
Meni se desilo u Grckoj npr, udjem u butik i pitam prodavca(mladji decko), koliko kosta ova majica, na engleskom, da bi decko odgovorio :"majica vam je toliko i toliko drahmi", na srpskom naravno :)))
KAze on ja sam iz Krusevca, cim sam vam vidio lica, znam da ste iz Yuge :))) lol

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2002, 10:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Naručio prostitutku, dobio vlastitu kćerku
Jedan Izraelac doživeo je srčani udar nakon što je shvatio da je prostitutka, koju je telefonom naručio u svoj hotel, u stvari njegova kćerka. 48-godišnji biznismen iz Izraela sada se oporavlja od infarkta u svojoj kući na severu Izraela. Saznavši šta se desilo, njegova žena je briznula u plač, ali se ubrzo sabrala i zatražila razvod, pišu dnevne novine "The Maariv". Ona se takođe zaklela da će izvesti kćerku "na pravi put".

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Nov 2002, 12:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Apr 2002, 01:00
Dva tipa, koja ocigledno nisu p orijeklom iz grada stanu pred sat na renoviranom Trgu Krajine koji je stao u velikom zemljotresu koji je zadesio Banjaluku i ovaj "pametniji" kaze: "E vidis, ovdje ti je bio zemljotres!" :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Nov 2002, 15:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2001, 01:00
Znanstvenik lap-topom spalio spolovilo
Švedski znanstvenik Claes-Gorn Ostenson sjeo je kod kuće da napiše izveštajna lap-topu kojeg je, kako i ime popularnih kompjutera govori, stavio na krilo. Nakon jednog sata, osjetio je pečenje. No, tek je sljedećeg dana opazio crvenilo na koži. Dva dana kasnije, mjehurići na koži su pukli i ranice su se inficirale. Na sreću, sve je dobro završilo, ali je Ostenson, poučen iskustvom, upozorio u pismu medicinskom časopisu Lancet da se "laptopovi ne koriste u doslovnom smislu". :)))

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Nov 2002, 11:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Podmićivao babice da mu daju sina
Jedan Rumun, čija je žena nedavno na svet donela devojčicu, toliko je bio razočaran što nije dobio sina da je pokušao podmititi babice u porodilištu da mu ispune tu želju i zamene njegovu kćer za nečijeg sina. Neimenovani razočarani otac iz grada Grajduri u oblasti Lasi tvrdi da je oduvek želeo da da dobije sina jer smatra da su devojčice "previše skupe", prenela je rumunska novinska agencija. On je bio toliko razočaran što nije dobio muškog naslednika da je odbio da odveze suprugu i kćerku kući iz porodilišta.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Nov 2002, 15:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
"Hrvatska na netu: Slušateljica radio Paga pištoljem tražila seks s voditeljem:
Od vijesti na Internetu u kojima se govori o Hrvatskoj pojavljuju se one o političkim krizama te o bizarnim događanjima. Ananova tako danas prenosi vijest iz Jutarnjeg o 35-godišnjoj Vesni G i Zadra koja je ušla u prostorije Radio Paga naoružana pištoljem kojim je od voditelja Josipa Portade tražila - seks. Ona je vikala "seksaj se sa mnom ili umri" što je preneseno na radiju i većina slušatelja je mislila da je to šala. Portada je na kraju uspio odgovoriti ženu od nauma i pozvati policiju."

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Nov 2002, 19:59 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Nov 2002, 20:29
slusajte ovo kakav debil :evil:
Leonardo Gasiba Junior, brazilski fudbalski sudija, definitivno će ući u istoriju. Ono što je učinio u prvenstvenoj utakmici između Koritibe i Santosa zaprepastilo je čitavu brazilsku javnost. Pred kraj susreta, pri vođstvu Koritibe 4:2, sudija je dosudio slobodan udarac za protivničku ekipu zbog driblinga, tzv, "bicikla", :evil: koji je izveo Jaba, napadač Koritibe. I umesto da prizna svoju grešku, sudija je opravdao svoj potez. "Pravila su jasna, igrač ne sme da dovodi u opasnost ni sebe ni protivnika. Ja sam ga u stvari zaštitio. Zamislite da mu je odbrambeni igrač slomio nogu prilikom driblinga, svi bi rekli kako nisam učinio ništa da ga zaštitim", :evil: izjavio je sudija Gasiba. Novinski komentatori, ali i bivše kolege još ne mogu da veruju da se to dogodilo :roll: :roll: :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jan 2003, 12:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Buba-švaba uzrokovala saobraćajnu nesreću
Veliku saobraćajnu nesreću koja se nedavno dogodila u Brazilu, a u kojoj je povređeno 27 ljudi, uzrokovala je buba-švaba. Lokalna policija izvestila je novinare da se nesreća desila na jednom seoskom putu u provinciji Sao Paolo. Vozač autobusa izgubio je kontrolu nad vozilom kada je jedan od putnika ugledao buba-švabu i počeo nekontrolisano da vrišti. Vrištanje je toliko šokiralo vozača da je ovaj ispustio volan, nakon čega je autobus pri velikoj brzini udario u drvo pored puta. Veći deo putnika koji su se nalazili u autobusu odvezen je u bolnicu kako bi im se ukazala medicinska pomoć.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 162 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]