Prolup br. 2

Citiraj:
96 prijatelja imam ja.La la la la la la...Uskoro će 100. prijatelj da mi postane neko.Željno ga isčekujem.Imati 100 prijatelja nije mala stvar. Jedan mi je prijatelj fiktivan (Cartman),a jedan mi je čak prijatelj dvaput (ima 2 profila), jedan od prijatelja mi nije čovjek nego organizacija.To svakako ne umanjuje značaj pojavljivanja jubilarnog 100.prijatelja. Danas sam uputio posljedni request da bih ubrzao stvar.Neću ih više upućivati pa taman na „People you may know tool“ ugledao mog čupavog psa Džonija koji je nestao kad sam imao 11 godina.(On mi je inače bio najbolji prijatelj i nikada me nije tukao.)Dalje će sve sve dešavati tako što što će meni upućivati request-ove.Odgovori će biti potvrdni čak i ako mi se za friend-a ponudi Adolf Hitler.Ništa neću odbiti.Čak i ako se bude zvao Godo .(Da li se to piše Godeaux ,Dodault ili Godot?)
Siguran sam da će 100. prijatelj biti srećan kad čuje da je jubilarni .Ja sam već srećan i moje uzbuđenje je u porastu.Noćima ne mogu da spavam misleći o mom 100. prijatelju:
“Hoće li biti on,ona ili transtvetit (nisam siher da je ova riječ dobro napisana)? Koje će rase biti? Koliko godina će imati? Koja mu je omiljena igrica? …”
Danas me drugar pozvao na kafu.Odbio sam ga rekavši da imam obaveza.(Nisam mu rekao da čekam 100. prijatelja, već sam mu nešto nalagao.)Pitao sam ga što ga nema na Facebook-u da se malo družimo.On je rekao da ga to ne zanima.Ko ga jebe!(I on me je tukao kad smo bili djeca.) Ja pijem kafu samo dok četujem s prijateljima.Ko nije na Facebook-u ne može biti moj prijatelj.
Nisam otišao ni na rekreaciju.Zašto bih igrao fudbal kad sam najgori na terenu i svi viču na mene?Uvijek me postave da budem golman.I šutaju me u guzicu kad primim gol.Dobro,sad se bar igra u sali,a ne na otvorenom.A kad se igra na otvorenom ,uvijek mene šalju po loptu kad ode daleko.Ali ipak sam odlučio da ne odustanem od fudbala.Sad igram video igrice.I dobar sam u svim sportovima.
Ne idem ni u kladionicu.kladim se online.Malo mi je problem,dići lovu kad dobijem,jer moram do banke.Ali nikad nisam dobio pa nema problema.
Ne flertujem više s curama,uživo.Ponižavajuće je kad me neka uživo odjebe.Na netu kad me odjebe , kao da nije ništa bilo.Iako,nema puno odbijanja jer imam dobru spiku za flert.Inače, visoko sam pozicioniran u igri flerta na Facebook-u.Popularan sam.
I seksualni život mi se popravio .Svaka čast onima koji izmisliše cyber sex.
Nabavio sam djevojku.Zove se Dženifer.Držim je u ormaru.Naduvam je kad niko nije kod kuće.
I zdravstveno stanje mi se poboljšalo.Prije sam bio debeo.Sada sam dosta smršao, jer dok sam za kompom ne traži mi se hrana.Osjećam se odlično.
Drago mi je što mi se život poboljšao u svakom pogledu, i to sve zahvaljujući modernoj tehnologiji.Konačno sa postao neko.Sad me ljudi cijene i hoće da razgovaraju sa mnom.Prije niko nije htio.Izbjegavali su me.Popularan sam.Neki su čak moji fanovi.A uopšte im nisam poslao request za fan club koji poštuje mene.Sami su se prijavili.Šta tek da sam slao request-ove?
Kad samo pomislim da sam u srednjoj školi dobijao (osim batina) kečeve iz pismenih radova iz srpskog ,a sad mnogi čitaju moje postove, te kažu da su dobri i zanimljivi.Neki mi čak govore da sam pametan.Uživo mi uvijek govore da sam glup.I šutiraju me.Nego , primjetio sam da sa mnogim mojim prijateljimaa nešto nije u redu.Previše su često na netu.Vidim to po Facebook aktivnosti.Mislim da su postali ovisnici.Ja sam ipak normalan po tom pitanju.Osim što sam na netu,ja još spavam , gledam TV i čitam CKM.Rekao bih tim prijateljima da olabave malo,ali se bojim da se ne uvrijede.Žao mi ih je i mislim da su luzeri.Razmišljam da ih odjebem, te skinem sa Facebook-liste prijatelja.Šta će mi luzeri za prijatelje?Skinuću ih nakon što dobijem 100. prijatelja.
1 sat je .Noć.Odoh da se igram s mojim prijateljima Argentincima.