banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Maj 2025, 20:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Jul 2006, 00:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
*Jedan nemacki sedamnaestogodisnjak i dvojica njegovih prijatelja, upali su na zurku u sportski klub u gradu Esvege. Zurka im se dopala pa su resili da ostanu. U jednom trenutku momak je izvukao cigarete marihuane i ponudio gostima. Nije znao da su bukvalno svi gosti bili policajci u civilu. Dvojica su ga smesta uhapsili, ljuti sto su zbog klinca morali da se bave papirologijom umesto da uzivaju u provodu.

*Dvadesetocetvorogodisnji mladic doso je na razgovor za posao u obezbedjenje jedne kompanije u Midltonu, Velika Britanija, ali je zaboravio da ponese dokumenta. Da bi dokazao svoj identitet, ponudio je ispitivacu pismo koje je dobio od suda, u kome mu se naredjuje da se pojavi pred sudijom i odgovara za napad. Ispitivac je smesta pozvao policiju. Portparol kompanije je na kraju izjavio: "momak je dva meseca cekao na ovaj intervju i bio je veoma pristojno odeven".

*Sajmon Dzons radnik u supermarketu kontaktirao je websajt Pleyboy-a i uspeo da uveri tamosnji menadzment da se dokopao osetljivih i poverljivih informacija o identitetu korsnika i da ce ih iskoristiti ukoliko mu Playboy ne ispalati pozamasnu sumu novca. Zapravo, ono sto je sajmon imao bila su dva korisnicka imena i lozinke, ali su ljudi iz playboy-a poverovali da imaju posla sa vrhunskim hakerom kriminalcem i smestali pristali na isplatu, upitavsi ucenjivaca koliko para trazi. Predstavivsi se pod pseudonimom pejmaster69, sajmon je zatrazio 100$. Playboy je pristao i upitao kako zeli da mu novac bude ispalacen. Glupi sajmon je zahtevao da se novac uplati na njegov racun u banci i uredno prosledio playboy-u broj racuna i sve ostale detalje. Americka tajna sluzba ga je uhapsila dva meseca kasnije. Upuceni tvrde da im je toliko vremena bilo potrebno jer agenti nisu prestajali da se smeju, pa su svi dobili upalu misica stomaka. Na kraju je veliki ucenjivac dobio 2 godine zatvora.

*U zurbi naoruzani plackas je po obavljenom poslu uleteo u svoja kola, a za njim su pojurili policajci. Pokusavajuci da se otrese policiske pratnje, pljackas je krenuo da vozi sporednim ulicama Vankuvera a onda se potpuno izgubio. Vise nije imao pojma kako da izadje iz grada, pa se zaustavio na benzinskoj pumpi da pita za pravac. Nije shvatio da je to upravo benzinska pumpa koju je pola sata ranije opljackao, ali ga je osoba odmah prepoznalo. Svi su skocili na njega, otili mu pistolj, uvezali ga kao salamu i pozvali policiju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jul 2006, 05:30 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Vadere, kako se mozes rugati ljudima i govoriti kako su glupi? To je cisto ruganje. Gdje ce ti dusa. To nisu glupi ljudi, to su glupa djela. I svakome od nas mogu da se dese. :)
Cista provokacija i ruganje ovo sto radis. Mozda su ljudi pametniji i inteligentniji od nas, a ti ih nazivas glupim. :) :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jul 2006, 15:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Leona je napisao:
Cista provokacija i ruganje ovo sto radis.

A jesam li ja negdje govorio nešto pritiv ruganja? :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jul 2006, 15:49 
Stara kuka
Stara kuka

Vader je napisao:
Leona je napisao:
Cista provokacija i ruganje ovo sto radis.

A jesam li ja negdje govorio nešto pritiv ruganja? :P

Paa...mozda nisi ti licno, ali je tvoj matori kolega. 8-[ Pa reko, posto ste vas dvojica 'vaki Slika, da nebi mozda posle svega ovoga postali ovaki Slika ili ti nedaj Boze ovaki Slikapa eto ti tek onda 'belaja'. Slika

Kako god...ja cu navijati za tebe. SlikaSlikaSlika
"The Dark Man with the Dark Power"! :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jul 2006, 15:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Ma ti si super :D

ovi smajliji i kako si ih uklopila u "priču" :D, svaka čast :D

i naravno to da navijaš za mene :angel:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jul 2006, 16:00 
Stara kuka
Stara kuka

Vader je napisao:
i naravno to da navijaš za mene :angel:

Naravno. I to duplo. Jer sad imam 2 srca. Slika :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jul 2006, 16:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Leona ti baš prilično "voliš" Micelijusa kad ćeš čak i za mene navijati protiv njega :o

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jul 2006, 16:06 
Stara kuka
Stara kuka

Vader je napisao:
Leona ti baš prilično "voliš" Micelijusa kad ćeš čak i za mene navijati protiv njega :o

Eeee...znam i ja sta valja. 8-[ :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]