banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 12:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Okt 2005, 09:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2004, 10:48
... no vec tako valjda treba da bude... kaze Hare "sta je zivot, par koraka, malo tuge i meraka heeeeeeeeeeej" :-))) sta kazu Cige:

NADGROBNI GOVOR CIGANINU MIKI UMRLOM

Dragi Miko,

Kao sto vidis evo se tvoji cigani sastadesmo pred tvoju rupu, da te ispratimo sa ovaj svet. Ne secas se Miko bre, kada si bio ziv, bio si bre sila, bio si bre autoritet na nas cigani. Bio si bre kmet opstine i naj-laf.
Ne secas se Miko bre kada se dohvatimo ja sos Peru, Pera sos Jovu, a Jova sos Gile, ti dodjes bre Miko i rasteras sve u picku materinu.
Ti si Miko jedini bio laf, jer si ti jedini smeo da prdnes pred Ziku pandur bez straf. Ne secas se Miko bre kada si bio primat na nasu cigansku kapelu.
Svirao si Miko bre kao poganin u usta te jebem. Druze Miko ti si bio veliki vrtoguz na violinu. E tuzni zbore, sto je svirao Miko, da mu jebem mrtvu majku cigansku, akda sa svoje cemene uvati visoko CE pa kad zasvira "Kosku" pa "Madam jebem te fraj", a publika skici u sav glas i nas ima da nas nema.
Lele, lel kurafti bila sudbina bre Miko, kad te vidim na tu mrtvu dasku sas pruzeni papci i zatvoreni kapci, kako lezis mlad i krut, ko moj kurac, dodje mi bre Miko da idem u picku materinu. Dosta bre Miko, u dupe te jebem, od silne zalbe ce mi srce napukne, tresnem ti ga tetki u carapu, kad si umrel tako mlad i zelen ko finansijska bluza. Ti si bre Miko otiso na onaj svet, a evo ti moj kurac sto ces se vratiti na ovaj. Laka ti bre bila nasa ciganska zemlja. Zdravo da si bre Miko, ziveo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Okt 2005, 09:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2004, 10:48
ljudi, hocu da umrem :toothy10: :iconbiggrin:

nagovori mu se on pravo HAHAHAHA

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Okt 2005, 10:37 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Koji govor. SlikaSlika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Okt 2005, 11:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:00
Madam jebem te fraj - HAHAHAHAHAAAAAAA ...

... inache, ode u 'armon'chare i posta' popularan ...

ASUS GTX 580 w/ Samsung S27A550H 27" LED
Cooler Master HAF X w/ Cooler Master 1000W
Razer Lycosa w/ Razer DeathAdder w/ Razer Chimaera

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Okt 2005, 14:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
hahaha,strasni su :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Okt 2005, 16:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
super , odmah sam se sjetio Burdusa i Muzikanata
mislim da je ovo vec bilo na forumu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Okt 2005, 09:13 
Crko sam od smijeha... :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Okt 2005, 16:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
...ahahahaha....svaka cast!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Okt 2005, 17:44 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
респект ..

мој покојни прадјед и његов кум још док су били живи договоре се да кад један умре овај други дође и запјева му на сахрани. судбина тако хтјела да мој прадјед умре први и овај други дође и запјева на по сахране. пола људи скочило на њега да га ућутка а он пјева ли пјева :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Okt 2005, 17:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:00
Ma ti stari ljudi su najludji. Ja sam bio jedne godine na sahrani od dede mog kuma. I sad, ti njegovi "pajtosi" su se naravno ponapijali ko zvechke, ali jedan od njih je prvo stvorio frku kako da se sanduk okrene u raku, jer je htio da mu glava bude okrenuta prema "sunchanijoj" strani ... poslije, kada se posjedalo za stolove, taj isti uze viljushku da jede supu i na to sve dizhe glavu i pita baku od mog kuma: "Jas' izvinjajem gospoja, jel' ovo posna slava?"

U zhivotu se nisam ismijao shto na toj sahrani. Sreca, pa je deda umro od starosti i prirodnom smrcu.

ASUS GTX 580 w/ Samsung S27A550H 27" LED
Cooler Master HAF X w/ Cooler Master 1000W
Razer Lycosa w/ Razer DeathAdder w/ Razer Chimaera

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Okt 2005, 23:22 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
halfica pricala:
krepao njenog dede prijatelj. pita dedu ocel ici na sahranu. fantomski odgovor:
NECU, NECE NI ON MENI DOCI. :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2005, 17:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2005, 09:34
mislim da nema naroda kao sto su cigsi...jebe se njima za konvencijalnim sahranama.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Okt 2005, 14:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
:lol::lol::laughing6: hahahaha... stomak me zabole..
Ovo me neodoljivo podsjetilo na jedan slican govor, koji bas i nema veze sa cigosima i sahranom (mozda vam je i poznat), ali da je humor, je! :D

Govor komandira prve cete, Cetrdesetog pjesadijskog puka, kapetana Luke Ðuraskovica,
vojnicima na dan 26. maja 1940. u Pomoreki, kod Brezovica. (Ceta postrojena u razvijenom frontu, prisutni vodnici)

"Slusaj 'amo! Mi zivimo u ozbiljno doba i svaki od vas znade zasto ste tu. Svi ste skoro vec stariji i zenjeni ljudi, vi citate novine, je li tako. Ako nam ko pruzi rat, jebo ga otac, mi cemo prihvatiti i ratovati. U tom slucaju, jebo mu pas mater, morali bi mi da primimo borbu, pa makar svi izginuli. To bi bilo od nas casno, je l' tako! Nasi susjedi 'Talijani, e to su kurve jedne. Oni, jebo im pas mater, boje se ratovanja, a hoce da dobiju zemlju bez krvi. Oni, fukare jedne, kazu da imaju pravo na Dalmaciju. Jeste, dobice, ali kurac. Je l' tako? A zar mi nemamo pravo na Trst, Istru i druge nase krajeve? Pa dabome da imamo! Sada se prave prijatelji, a sutra napali bi nas, kurve jedne! Jer vam je to jasno! Jebo im pas mater, samo neka dodu, poslacemo ih u pizdu materinu!

Drugo: mi, juzni Sloveni, bili smo i jesmo najbolji vojnici Evrope. Je l' tako? Dabome da je tako i tako treba da bude! Musolini je dosta ucinio za Italiju. On je mnogo dao Italijanima, al' ih nikad nece naciniti hrabrima, makar im kurac dao, nece moci da im da srce junacko. Je l' tako? Je l' vam jasno!

E, drugo kazu 'Talijani. Oni vele: kod nas je sve motorizovano. Nasi su mitraljezi FIAT, nasi su tenkovi FIAT, nasi su avioni FIAT i sta sve ja znam... u picku materinu. Znamo mi to, ali je u njih i srce FIAT, jebo ih sveti Jeronim na nebu. Samo ima jedno, oni nas ne znaju, picka im materina! Je l' tako? Dabome, bas tako, i tako treba da bude.

Drugo: hoce da nam budu kuratori, da garantuju nase granice, pizda im materina. 'Talijani i ko zna koji kurci - Njemci, Englezi, Francuzi, Japanci, Kinezi i drugi, pa cak i Drustvo naroda. A sta se nas ticu njihove garancije, pizda im materina. Znamo mi sta su to garancije. Kurac garancije. Jebo im pas mater, garancijsku i kurvarsku!

Drugo: Svi vi znate da se nasa vojska najbolje hrani. Je l' tako? E, kad je tako, onda hrana treba da bude jos sto puta bolja. Imamo kuvare, jebo im pas mater, jos i ne valjaju. Pa dobro gdje su ti kuvari, jebo im pas mater svima odreda. Dezurni, deder zovni mi kuvare, pizda im materina... Pa dobro kuvari, jebo vas sveti Jeronim na nebu, poslacu vas sve da tjerate mitraljeze u brda, u pizdu materinu, pa da vidimo da li ce hrana biti bolja... Jebo vam pas mater kuvarsku! Je l' tako? (Kuvar Trobec javlja se: "Ali gospodine kapetane, iz griza se ne more...") -"Kus, nista te nisam pitao. Mars u pizdu materinu. Jebo ti pas mater kuvarsku. Kad te raspizdim pretvoricu te odma' u mitraljez."

Drugo: Gdje je tu onaj koga su ubile gace? Aj, tu je! E, bas tebe cu poslati na 'Talijane, jebo te mitropolit. I ti si mi kurcev vojnik i ubile te gace... Slusaj 'amo i sta se smijes?... Svi vi znate da ima i drugih kojima se hoce nasa zemlja, pizda im materina! Eno gore one ciganske kurve, kazu da im pripada Srem, Banat i Baranja. Pa dobro, pizda im materina tatarska, sto ne dodu da uzmu pola Slavonije i Hrvatske, jebali ih njihovi grofovi, jebo pas mater njima i Hortiju i Telekiju i grofici Marici!

Drugo: je l' idete vi onako, preko noci malo u Domzale? A? Znam vas ja dobro. Sve ja znam, je l' tako? E, vidite to ne smje tako da bude. U nas postoji prijeki sud, pa tu nema vise sale. Odma' te strijeljaju, jebo te faraon!... Da li vi mislite tako?... Evo ide ti komandir negdje tamo u pizdu materinu, vodnici sta ja znam gde, jebo ih Bog, i onako nista ne valjaju, podnarednici sjede u kafani, a vi - u Domzale? Pa ti sad lijepo dodu 'Talijani, pizda im materina! Kako bi to sve izgledalo! I kako bi nas fino udesili... majku im zicarosku! Pa to ne smije da bude. Jer vam jasno? Ne moze to tako kod nas da bude, kako je bilo kod Ceha. A, jok... Eto i to su kurve koje se uopste ne bore, nego samo polazu oruzje, kukavice, jebo im pas mater i njima! Pa evo i Poljaci, jebo ih sveti Jeronim, borili se... borili, a njihova gospoda ministri - tup u avione, bjeze kurve avionima pravo u Pariz. Nista manje u pizdu materinu, da tamo toboze vladaju, ali samo kome, picka im majcina! U nas ne smije da bude tako i ne moze da bude tako, naravno.

Drugo: Nije to sve sto sam vam kazao. Ama svi vi znate, pa vi ste pametni ljudi. Isli ste po svijetu i sigurno ste vidjeli ljepu varos Temisvar? E vidite kazu Rumuni, jebo ih Bog otac: "To je nase"! Pa dobro sad, picka mu materina, sta je onda nase? Za koji smo krasni mi onda ovde i sta mi da branimo, kad nista nije nase? Pizda im materina! Pa, sta mi placamo toliko porez, kad je ovo tudje? Je l' tako? Onda od nas nece dobiti niko nista! Dacemo im kurac tvrd, i to tvrd za mnogo godina. Neka dodu ako su junaci, a mi cemo s njima pravo u pizdu materinu, preko Drave i Save, pa makar svi izginuli!! Je l' tako?! I je l' vam jasno?! E pa dabome da jeste, jer drugcije ne moze i ne smije da bude! Naravno! ... A sad, vodnice, daj ljudima voljno!"

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]