banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Maj 2025, 05:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1 Post ] 
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 09 Feb 2002, 00:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
?Kakav je sad udarac imao Dragisa Radinovic? (radilo se o Dragisi Binicu) ? Milojko Pantic

?Prejaka je ovo lopta za Savicevica, Dejo ovu loptu ne bi stigao ni taksijem? ? YU Radio

?Savo, Savo, Savo kravo, sta to radis?? ? YU Radio

Zvonko Mihajlovski: "Navijaci ne prestaju da navijaju iako pada kisa"

Nedeljko Kovinjalo, prenos jednog od vaznijih svetskih takmicenja u atletici: "Evo nase maratonke Biljane Jeftic" (zove se Olivera, a Biljana je folk pevacica)

Nepoznati komentator utakmice Hajduka kome je to bila poslednja utakmica:
"Go, go,... kurac, precka."

Z. Mihajlovski, C.Zvezda-Helsinki, 1997.:"Finci danas nisu bili fini, ali je Crvena Zvezda bila bolja"

N. Kovinjalo, Goteborg 95, koplje: "Stiv Bekli je visok - i tacno 87 metara!"

Vladanko (Zvijezda sa nekim francuskim timom u kupu UEFA): "I to je lagana lopta za golmana Stojanovica", a poslije minut:" Ne, izgleda da je ipak bio pogodak" :grin:

Vladanko Stojakovic (ocigledno blago pijan): "Na stadionu se okupilo oko 30 hiljada dinara".

Vladanko Stojakovic, stoti derbi: I oko lopte su Stefanovic, Kovacevic i Petkovic (oko lopte su bili Krupnikovic, Sakic i Adzic) :grin:

CROATIA-PARTIZAN"KRALJ JE U SVOJ GOL URADIO 7 BRAVA I 5 ALARMA ALI IZGLEDA DA MU TO NIJE POMOGLO(5:0)"
Svaka cast momci!

Srdjan Knezevic, Olimpijada, gimnastika. Takmicarka je preskakala kozlic i gadno pala povredivsi clanak i ruku! Srle je skoro placnog glasa rekao:
JADNA DEVOJCICA, PA KO CE JE RAZUMETI AKO NECU JA!!

Milenko Pantic, Yu-Nigerija, Beograd
"Prodato je 30000 gledalaca...pardon ulaznica!"

D.Gajic: "Zoran Savic je imao malu porodicnu neprijatnost ovih dana. Umrla mu je majka"

Partizan-Timsistem...."Ulazi Kjacig bek Timsistema".....on je inace centar.....

M. Djurkovic posle Dejinog pasa u prazno: "Pa gde je taj Masaro?" :grin:

M. Pantic (krupan kadar na protivnickog igraca): "Ovo je covek koji je napao naseg Dejana - sa ledja" :grin: :grin:

-olimpijada 1996:yu-sad (Gajic)
"Americki kosarkasi su visoki 2 i vise metara"

"Kisa pada oko korner zastavice, kisa pada po celom terenu."

"Ko je njega uopste i zvao u reprezentaciju, ja njega ne bi ni zvao, on je poslednji covek kojeg bi ja pozvao da igra..."
Sutra protiv Spanije (baraz, pobedili smo 1:0, znate ono "Ne vidim od ljudi koji su ispred nas,... pardon...
mislim da je gol postigao Katalinski")
minut nakon sto smo dali gol
"Bravo Katalinski, to je pravi covek za reprezentaciju,
njega je trebalo odmah zvati, bravo Katalinski, Katalinski je danas nas spasitelj..."

:lol: :lol: :lol:

Najveca legenda Djurkovic prenosi plivanje: "Sada Popov vodi za gotovo celu duzinu bazena i Amerikanac ce uspeti da osvoji zlato samo ako Popov pocne da se davi...."

Jugoslavija-Rumunija 4:4 fudbal u ono vreme kada je Susic zaigrao za reprezentaciju Ne znam tacno ko je prenosio: " Susic je igrac koji bi trebao malo vise da dribla i da koristi svoju tehniku i kontrolu lopte. Evo ga upravo to i radi...Susic,Susic,Susic i............ma ne sam Safete, ne sam. Kakva sebicnost mladog i neiskusnog Susica.."
:lol: :lol: :lol:

Z.Mihajlovski: "Statistika je kao bikini: otkriva sve, a ne pokazuje nista" :grin:

Z. Mihajlovski: "Krilo nikad ne pada daleko od beka."

Miljan Miljanic, gost u studiju na otvaranju Euro '96,(tog dana je
prethodno bio na svadbi Save Milosevica): "Meni je bugarski carinik rekao
da vi ste navijali za nas kad smo karali Nemce."

Z. Mihajlovski (jedan od derbija): "Evo izlaze Partizanovi igraci......a evo i nasih" :grin:

Vlada Olic, ista utakmica: "Toni Kukoc ide 1 na 1... I najzad mu je uslo!"

Sastali su se na jednomesecnim, kratkotrajnim, tridesetodnevnim pripremama...

On je najmladji igrac na prvenstvu cije trenutke upravo privodimo kraju...

RTS prenosi fudbalski turnir u Amsterdamu u pripremnom periodu. Utakmica Arsenal-Ajaks. Berkamp izlazi iz igre u 22. minutu zbog povrede , ulazi Patrik Vijera. Na ekranu se ispisuje sledece :
22. minutes
10. Bergkamp out
Komentar Milojka Pantica :
"U igru se sprema iskusni Minutes s' brojem 22"
:grin: :grin:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1 Post ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]