Beogradjanin,183/83/45 ,ljubitelj prirode,verni boziji sluga,trazi zivotnu saputnicu.
Sifra:Makrobioticar
------------------
Sarmantna, usamljena zena, 40/168/66. Trazim razumijevanje,toplu rec,brak.Prihvati me-znam uzvratiti.
Sifra:Recept za ljubav
------------------
Momak,37/175/75,trazi zdravu djevojku sa sela, iskljucivo radi braka.
-----------------
Necu te voleti celu vecnost vec onoliko koliko traje moj zivot. Imam 23 godine. Zaposlen sam.Darujem ozbiljnu ,ljubavnu vezu djevojci 22-28 godina.Uvjerices se da sam secer.Cekam te.
-----------------
Tehnicar,66 godina,bez obaveza,trazi vitalnu,obrazovanu prijateljicu,produhovljenu srodnu dusu.
----------------
Doktor hirurgije! Slobodan, 45 godina,situiran,iskljucivo braka radi ovim putem trazi slobodnu osobu do 42 godine.Ako se javite necete se pokajati.
Sifra:Plave oci obecavaju
---------------
Udovica,veoma usamljena,karakterna,simpaticna,mladolika,50 godina starosti , zeli da upozna ozbiljnog muskarca od 50 do 55 godina starosti,iskljucivo koji zivi u inostranstvu.
Sifra:Usamljena
------------------
Crnka,25 godina,izuzetne lepote,iskljucivo radi braka zeli da upozna ozbiljnog gospodina,iskljucivo iz inostranstva!!!
------------------
Mladic,30 godina,zaposlen,sa stanom,zivi sam,upoznao bi djevojku ili mladju zenu kokju jos nisu napustile prave vrijednosti,odnosno koja zna da prepozna prave vrijednosti!!!
Sifra:Bosanac
-------------------
Zaposlena,slepa,zeli da upozna ozbiljnog muskarca,antialkoholicara 40-48 godina!
Sifra:Telefon
-------------------
Ako si lepa,zenstvena,osecajna,bez kompleksa,volis svu lepotu ovog sveta,javi se da u toj lepoti uzivamo!
------------------
Momcina,prijatnog izgleda,upoznao bi devojku radi sexa i braka , moze i iz inostranstva!
Ozbiljan decko,29/186/73 trazi ozbiljnu devojku radi braka.
Sifra:Mocan
-------------------
Zelim da upoznam inteligentnu,zdravu,poboznu usamljenu zenu do 40 godina,iskljucivo radi braka,koja voli selo-grad.
Sifra:Ozbiljan privatnik
-------------------------------------------
<font size=-1>[ Poruku promijenio/la: Rosy dana 04.02.2002. 13:42 ]</font>
<font size=-1>[ Poruku promijenio/la: Rosy dana 04.02.2002. 13:45 ]</font>