GREATEST SHITS
SHIT OF THE WEEK
Cijeli je svijet danas jedno veliko Međugorje. I zato, tko danas niječe Međugorje, niječe Hrvatsku! Međugorje je Hrvatsku upisalo na kartu svijeta.
fra Tomislav Pervan, hercegovački franjevački provincijal, na misi u međugorskoj crkvi Svetog Jakova
FERALOV ŽOAO DRKAO DE FLOREŠ
Portugalski je vrlo sličan hrvatskome, kao i mi imaju š, č, ž…
Tomislav Šokota, nogometaš Benfike, u Vjesniku
FERALOVA STRANAČKA ZOMBINATORIKA
Prijatelji iz groba vikali su mi: Zapovjedniče, nemoj ići na onu, već na ovu stranu.
Mile Dedaković Jastreb (DC), o odluci da koalira s HDZ-om, HSP-om i HKDU-om protivno volji vodstva stranke, u Jutarnjem listu
FERALOVA DJEVICA ARMIJA
Da nije bilo Međugorja, nas bi komunistička JNA bila pregazila.
fra Tomislav Pervan, hercegovački franjevački provincijal, na misi u međugorskoj crkvi Svetog Jakova
FERALOVA ISTRAŽNA PROCESIJA
Međugorje je nastavak procesa koji je počeo Sveti Otac, Papa i Marija zajedno ruše komunizam, najprije u Poljskoj i na kraju u Jugoslaviji. Znakovito je kako se osamostaljenje Hrvatske dogodilo na desetu godišnjicu ukazanja, 25. lipnja 1991. Ali, isto je tako znakovito da je danas od komunista počelo u Rijeci suđenje hrvatskom generalu Mirku Norcu!
FERALOV SRBOČETNIČKI GLASAČKI STROJ
Trećeg siječnja 2000. izvršena je agresija na Hrvatsku, jer su se tada na vlast vratili komunisti koji Hrvatsku nikada nisu htjeli.
Anto Kovačević, predsjednik HKDU-a, na prosvjednom skupu pred Županijskim sudom u Rijeci
FERALOV IVO KANADER
Paležkuća je neprihvatljivo i nečasno djelo, ali nije ratni zločin. Mora biti jasna neupitnost legitimiteta Domovinskog rata.
dr. Ivo Sanader, predsjednik HDZ-a, u interviewu Slobodnoj Dalmaciji
FERALOV SUDBONOSNI SHITAC
Suđenje generalu Norcu treba poslužiti kako bi se dokazalo da je Domovinski rat bio građanski rat! I što je najgore, taj moralno-povijesni suicid nad memorijom i dostojanstvom Hrvata moramo izvršiti sami! Kao da se gospodar smilovao: neću te ubiti ja, ali evo ti pištolj, pa se ti ubij sam.
Zoran Vukman u Fokusu
FERALOVI IVICA I MAJICA
Kad Račan postane državotvorac kakav sam ja i naše se političke razlike svedu na, primjerice, pristup poreznom sustavu, bit ću sretna.
Maja Freundlich, zamjenica predsjednika HDZ-a, u interviewu Novom listu
FERALOVA SLOBODA PRITISKA
Možda ne bi bilo naodmet predložiti da se cjelokupni tijek suđenja generalu Norcu i gospićkoj skupini snima za javnost. Vjerujem da bi iskazi svjedoka bili malo korigirani pred kamerama u odnosu na istragu.
Mile Biondić, predsjednik primorsko-goranskog Stožera za obranu digniteta Domovinskog rata, u Novom listu
FERALOVO "VIDI PA SE LIJEČI!"
Glavna je poruka Međugorja - poruka terapije, ozdravljenja. Ovdje su ozdravili pojedinci, obitelji, zajednice, pa čak i čitavi narodi.
fra Tomislav Pervan, hercegovački franjevački provincijal, u interviewu Novom listu
--------------------------------------------------------------------------------
KANTUN VRDOLJAK
Antun Vrdoljak u interviewu Sportskim novostima
FERALOV MORALNI KOTEKS
Ja sam iz Imotskog, a tamo nije neka sramota švercati. Sramota je ukrasti! Državu će svatko malo operušati ako mu se pruži prilika! Nije to neka sramota, ni uvreda.
FERALOVI SAN ANTUNIO SPURS
NBA bih izbacio s HTV-a! Paliti odašiljače za onih 50 bolesnika koji ne mogu spavati pa po noći gledaju NBA, to stvarno nema smisla!
FERALOVO "KUKOČ NIKADA NEĆE BITI KUKANJAC!"
Žao mi je što Kukoča nećemo gledati u reprezentaciji, ali to je tako. Ima 31 godinu i više ne mora u vojsku. Dok moraju u vojsku, barem igraju za reprezentacije. Znate, Iva Majoli bi imala konstantniju formu da je morala u vojsku.