banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 19:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Apr 2004, 00:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2003, 20:06
GREATEST SHITS

SHIT OF THE WEEK
Cijeli je svijet danas jedno veliko Međugorje. I zato, tko danas niječe Međugorje, niječe Hrvatsku! Međugorje je Hrvatsku upisalo na kartu svijeta.
fra Tomislav Pervan, hercegovački franjevački provincijal, na misi u međugorskoj crkvi Svetog Jakova

FERALOV ŽOAO DRKAO DE FLOREŠ
Portugalski je vrlo sličan hrvatskome, kao i mi imaju š, č, ž…
Tomislav Šokota, nogometaš Benfike, u Vjesniku

FERALOVA STRANAČKA ZOMBINATORIKA
Prijatelji iz groba vikali su mi: Zapovjedniče, nemoj ići na onu, već na ovu stranu.
Mile Dedaković Jastreb (DC), o odluci da koalira s HDZ-om, HSP-om i HKDU-om protivno volji vodstva stranke, u Jutarnjem listu

FERALOVA DJEVICA ARMIJA
Da nije bilo Međugorja, nas bi komunistička JNA bila pregazila.
fra Tomislav Pervan, hercegovački franjevački provincijal, na misi u međugorskoj crkvi Svetog Jakova

FERALOVA ISTRAŽNA PROCESIJA
Međugorje je nastavak procesa koji je počeo Sveti Otac, Papa i Marija zajedno ruše komunizam, najprije u Poljskoj i na kraju u Jugoslaviji. Znakovito je kako se osamostaljenje Hrvatske dogodilo na desetu godišnjicu ukazanja, 25. lipnja 1991. Ali, isto je tako znakovito da je danas od komunista počelo u Rijeci suđenje hrvatskom generalu Mirku Norcu!

FERALOV SRBOČETNIČKI GLASAČKI STROJ
Trećeg siječnja 2000. izvršena je agresija na Hrvatsku, jer su se tada na vlast vratili komunisti koji Hrvatsku nikada nisu htjeli.
Anto Kovačević, predsjednik HKDU-a, na prosvjednom skupu pred Županijskim sudom u Rijeci

FERALOV IVO KANADER
Paležkuća je neprihvatljivo i nečasno djelo, ali nije ratni zločin. Mora biti jasna neupitnost legitimiteta Domovinskog rata.
dr. Ivo Sanader, predsjednik HDZ-a, u interviewu Slobodnoj Dalmaciji

FERALOV SUDBONOSNI SHITAC
Suđenje generalu Norcu treba poslužiti kako bi se dokazalo da je Domovinski rat bio građanski rat! I što je najgore, taj moralno-povijesni suicid nad memorijom i dostojanstvom Hrvata moramo izvršiti sami! Kao da se gospodar smilovao: neću te ubiti ja, ali evo ti pištolj, pa se ti ubij sam.
Zoran Vukman u Fokusu

FERALOVI IVICA I MAJICA
Kad Račan postane državotvorac kakav sam ja i naše se političke razlike svedu na, primjerice, pristup poreznom sustavu, bit ću sretna.
Maja Freundlich, zamjenica predsjednika HDZ-a, u interviewu Novom listu

FERALOVA SLOBODA PRITISKA
Možda ne bi bilo naodmet predložiti da se cjelokupni tijek suđenja generalu Norcu i gospićkoj skupini snima za javnost. Vjerujem da bi iskazi svjedoka bili malo korigirani pred kamerama u odnosu na istragu.
Mile Biondić, predsjednik primorsko-goranskog Stožera za obranu digniteta Domovinskog rata, u Novom listu

FERALOVO "VIDI PA SE LIJEČI!"
Glavna je poruka Međugorja - poruka terapije, ozdravljenja. Ovdje su ozdravili pojedinci, obitelji, zajednice, pa čak i čitavi narodi.
fra Tomislav Pervan, hercegovački franjevački provincijal, u interviewu Novom listu

--------------------------------------------------------------------------------

KANTUN VRDOLJAK
Antun Vrdoljak u interviewu Sportskim novostima

FERALOV MORALNI KOTEKS
Ja sam iz Imotskog, a tamo nije neka sramota švercati. Sramota je ukrasti! Državu će svatko malo operušati ako mu se pruži prilika! Nije to neka sramota, ni uvreda.

FERALOVI SAN ANTUNIO SPURS
NBA bih izbacio s HTV-a! Paliti odašiljače za onih 50 bolesnika koji ne mogu spavati pa po noći gledaju NBA, to stvarno nema smisla!

FERALOVO "KUKOČ NIKADA NEĆE BITI KUKANJAC!"
Žao mi je što Kukoča nećemo gledati u reprezentaciji, ali to je tako. Ima 31 godinu i više ne mora u vojsku. Dok moraju u vojsku, barem igraju za reprezentacije. Znate, Iva Majoli bi imala konstantniju formu da je morala u vojsku.

:lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Apr 2004, 00:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2003, 20:06
I najnovije:

SHIT OF THE WEEK

Ako su Ivu Andrića mogli prevesti na turski, kineski, francuski i engleski, trebali su ga prevesti i na hrvatski. Radi naše djece, da ga mogu čitati!

Arsen Košta u Jutarnjem programu Radija KL

FERALOVO “TRAŽIO SAM UDBENU NIT”

Najnovije optužnice protiv generala Čermaka i Markača do kraja su u skladu sa strategijom “Veritasa”, koji je samo zvučnik policijsko-obavještajnih i velikosrpskih organizacija koje imaju svoje glasnogovornike i simpatizere i u Hrvatskoj.
dr. Zdravko Tomac u Vjesniku

FERALOVA JEDINICA IZ VELIKOG ODMORA
Naši generali Markač i Čermak dobili su od mene čistu jedinicu zbog toga što prema Haagu nisu postupili kao i slavni Ante Gotovina.
Marko Matić u Fokusu

FERALOV ŠAH-MATIĆ
Sve koji su za to da se Hrvatima sudi u Haagu, ja bih poslao u Haag bez obzira na to jesu li za to iz neke zle namjere ili neznanja.
Marko Matić u Fokusu

FERALOVO “ZAUSTAVITE AIRBUS!”
Zbog monstruoznog sadržaja optužnica, treba zabraniti odlazak u Haag i onim časnicima koji su se dobrovoljno odazvali na zahtjev Tužiteljstva.
Ante Beljo na press-konferenciji Hrvatskog istinskog preporoda

FERALOVA HRVATSKA STRANKA KRAVA
Ako Europska unija znači ovo – da mi Haagu isporučujemo generale, a oni nama govedinu iz zemalja u kojima se pojavilo kravlje ludilo – onda hvala im na tome.
Anto Đapić, predsjednik HSP-a, na press-konferenciji u Splitu

FERALOV ŠEKSUALNI DELIKT
Bivša vlast optužuje nas za revanšizam, a to nije istina... Svugdje u demokratskom svijetu vlast imenuje ljude u koje ima povjerenja da će provoditi njezin program, a kod nas se to naziva “političkom čistkom”.
Vladimir Šeks, predsjednik Hrvatskog sabora, na izbornoj skupštini Županijskog odbora HDZ-a Osječko-baranjske županije

FERALOV KRUŽNI PUT
Hrvati su se opredijelili za Herceg-Bosnu kao i za NDH.
msgr. Ratko Perić, biskup mostarsko-duvanjski, na Hrvatskoj televiziji Oscar u Mostaru

FERALOV LEPOGLAVAŠ
Danas u Haag ne odlaze samo zločinci, već i hrvatski generali poput Ademija, Markača i Čermaka. Odlaze zato jer se četiri godine domaća politika prema njima odnosila kao prema zločincima.
Branimir Glavaš, predsjednik HDZ-a Osječko-baranjske županije, na izbornoj skupštini u Osijeku

FERALOV DR. ETELJ
Izgradnja sustava Herceg-Bosne, u dijelu izvršne vlasti u kojem sam sudjelovao, bila je najpošteniji pokušaj izgradnje moguće i pravične zajedničke države, u kojoj bi ljudi daleko bolje živjeli nego što je to danas slučaj, što sam spreman i dokazati.
dr. Jadranko Prlić, bivši predsjednik Vlade HR Herceg-Bosne, u priopćenju za javnost povodom podizanja haaške optužnice

FERALOVA BEČKA PALANKA
Prema svekolikim povijesnim dokumentima, posrbljeni Vlasi nemaju nikakvih, pravno i pravedno, stečenih zemalja po Hrvatskoj! Sve što su imali stekli su otimačinama, užasnim zločinima nad preostalim Hrvatima te to prisvojili na temelju podrške koju su pružali hrvatskim okupatorima – Bečkomu dvoru.
Mate Ćavar u Fokusu

FERALOVO “HVALA TI, BOŽE!”
Očito je sam Bog spasio Franju Tuđmana, Gojka Šuška i Matu Bobana da ih Pilat ne pribije na križi da pri raspinjanju ne gledaju kako im se organizatori zla cinično cerekaju u lice.
Ivan Kordić u Fokusu

FERALOVI IVICA I MATICA
Dolazim negdje oko ponoći k Tuđmanu, gomila njegovih ljudi okolo, puno čaša na stolu, kriza prebrođena, a u ime svih Mesić kaže: “Ivice, upravo smo razgovarali o tebi, bilo bi dobro da uđeš u tu vladu, biraj poziciju.” Rekao sam: Ivica Račan bi možda pristao, ali “njegov” predsjednik stranke ne može.
Ivica Račan, predsjednik SDP-a, u Jutarnjem listu

FERALOVO “PRAG NAS ODNIO!”
Kad su u pitanju eurointegracije, bojim se gubitka određenih moralnih načela, jer je prag slobodnog ponašanja na Zapadu znatno viši od našeg.
Petar Čobanković, ministar poljoprivrede, u Jutarnjem listu

:lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]