Evo dvije recenzije:
Citiraj:
Zaista jedan fantastican i praktican svestrani uredjaj.
Ono sto me malo smeta je cinjenica da se osnovne svakodnevne funkcije nesto teze koriste, odnosno teze se dospijeva do njih.
Tako se npr. integrisani akcelerator cestica moze tek onda ispravno koristiti, kad su turpijica za nokte i vadicep izvuceni pod uglom od tacno 107,2 stepena.
Malo iritirajuce je neugodno zujanje koje stvara generator zastitnog stita nakon sto bude pogodjen raketom vazduh-zemlja.
Osim toga, spasilacka kapsula za slucaj udesa, sa svojim kapacitetom od 6 osoba, je znatno ispod dimenzija, i moze se tek onda aktivirati kad se noz nalazi u horizontalnom polozaju. Ovdje bi proizvodjac u svakom slucaju trebao malo doraditi.
Ali ko moze zivjeti sa tim malim ogranicenjima, dobija multi-alatku u ruku, koju covjek vec nakon kraceg koristenja ne zeli vise ispustati iz ruku.
Moj licni favorit je u svakom slucaju pored ugradjenog kauca za spavanje i antigravitaciona funkcija, sa kojom se tereti i do 300 tona mogu podici na visinu i do 1 metar i lebdeci se transportirati. Neizostavna funkcija pri svakoj porodicnoj kupovini
Citiraj:
U novembru sam kupila tu alatku i vec sam trudna. Ovaj uredjaj zaista moze sve!