Evo šta sam ja poslijednje uradio romantično..
Bila nam je četvrta godišnjica.. Uzeo sam nam karte za pozorište i rezervisao sto u omiljenom restoranu. Dogovor je bio da dođem po nju u 19.30, pošto je predstava počinjala u 20.00.
Elem, meni je u toku dana pala na pamet jedna ideja.. Otišao sam do kulture i kupio 6 najvećih hamera i 6-7 markera u različitim bojama.Odvalio sam se od posla taj dan. Napravio sam tih 6 velikih panoa i napisao redom na svakom od njih:
Jedina moja - Hvala ti - Na četiri - Prelijepe Godine - VOli te - Tvoj Boki
To sam sve ukrasio nekim motivima i crtežima iz naše veze..sve na svoj način simbolično. Našao sam se sa društvom u gradu oko 19.15.. Njima sedmoricom. Poredao sam njih šestoricu tamo ispred crkve u centru grada, znači na potezu od opštine do Banskog dvora u nekim pravilnim razmacima od po 10 metara. Svako je držao po jedan hamer i čekao..signal, je li..
Sedmog sam poslao da ode po nju. A nju u 7.25 nazvao, rekao da sam u velikoj gužvi, da imam nekog posla, te da ne mogu stići da se vidim s njom, ali da će drug doći autom po nju, pa je dovesti do pozorišta, te ćemo se tamo naći. Ona poludila, naravno, viče, negoduje..ali džaba joj, je li..
Em joj je godišnjica, em se spremila.. Ušla je u auto, a drug javio da su krenuli.
Kad je prišao Opštini, prestrojio se u desnu traku te počeo da blica, a ovi su jedan za drugim lančano podigli panoe i raširili ih. Nije mogla vjerovati šta se dešava
Kako ih je "uhvatilo" crveno, a tu je bio i jedan autobus, ljudi masovno izvadili mobilne telefone, slikaju, snimaju..
Ja sam je dočekao pred pozorištem, otvorio vrata, dao joj ružu, te smo otišli na predstavu, pa na večeru..itd, itd...
edit:Sad se sjetih da imam klip pred polazak
http://rapidshare.com/files/95728331/23 ... 5.mp4.htmlStvarno si legenda,mogu mislit koliko joj je bilo gotivno poslije pricat o tome..