Choban je napisao:
Wookie tj. Vukanović je čovjek koji samo kritikuje i rijetko ćeš čuti od njega bilo šta konstruktivno.
Bez bilo kakvog plana i programa, osim - dajte meni da i ja malo zasjednem u fotelju, koju bi možda i odbio da mu ponude jer lakše je biti u opoziciji i kritikovati.
Uz konstantne pokušaje da ga izbace iz sale za vrijeme zasijedanja skupštine, čime degradira sebe i instituciju u koju je izabran, kakva god bila. Ali, cilj mu je da piše na blogu čime dobija novac.
I na kraju, njegove diskusije počesto odlutaju u sasvim drugi pravac koji nema veze sa temom.
Nije ništa pokazao, tako da je obični diletant, kojeg dižu pojedini mediji u nebesa, jer im treba kritičar svega u "eReSu".
Neka se kandidduje za neku pojedinačnu funkciju Gradonačelnik Trebinja/Predsjednik Srpske... pa da vidimo.
PS Mislim da mu je vlažni san da ga obezbjeđenje iznese iz skupštine, kao onomad Mišićku, pa da glumi opozicionog velikomučenika.
Не бих га звао баш дилетантом, рецимо исцимао се да разоткрије аферу "Бирач", избоксовао је боље услове рада за запослене у мљекари Пађени... то су ипак неки резултати. Чињеница да није за неког конструктивног посла, већ за народног трибуна, али није мали посао бити народни трибун у овом окружењу гдје ако пуно лајеш и копаш, може и мрак лако да те поједе. Овдје је данас постигнуће чак и бити генерално поштен.
Какве везе ово има са Драшком - па и он је бољи за то да виче шта не ваља, и да рукама рови асфалт. Уз то је и компромитован... Чак мислим да је у почетку био искрен, али дохакали су му и сад је њихов, или бар под контролом.